Bebeklerimiz ve Biz

Yelizcim bu çayın tadı nasıl oluyor cnm..
içine tatlandırmak için bişi katıyormusun..
tarifi aldım bulunsun kenarımda...

merhaba herkese:)

oooo buluşma warmis simdiden iyi iftarlar iyi buluşmalar.bol katılımlı olur insallah,

yelizcım araması ımkansın tlf hattı yok orda yururken dagın tepesınde denk gelıyor okadar bak 2 gundur arıyamıyordu

bu arada kızlar pazardan geldım nekadar pahalı ya kışlıkları yapıp koycam dolaba

perşembe olur sanırım, aslında sara yapıcaktım akşamdan, misafirlerim için ön hazırlık olarak, ama buluşmadan sonra eve gelince yaparım olsun
birde yer konusunu detaylıca görüşelim
trafikte kadıköye gitmemiz zaman alır ki bende 2 çocuk var, eşim yetişirse o bırakır ama yetişemzse kendim giderim dönüşte o bırakır diye düşünüyorum
maltepe nasıl sizce uygun mu??

herkese selam......
sibelcim allah yardımcın olsun biz akşamı zor ediyoruz kocamız erken gelsin diye sen yanlız..zor olmalı...

Zehracım maşşallah zeynep'e..
devamı gelir inş..

kızlar bu arada
bizim gece durumumuzu hala dengeye sokamadım gitti.
bazen kupkuru kalkıyor bazen yapıyor..
2 akşam bezledim kupkuru kalktı..
dün akşam bezlemedim yaptı altına..
ne yapsam ki ..yatmadan önce tuvaletimizi yapıyoruz..
hergece bir iki kez süte kalkıyo..
sütü gece kesip gündüz uykusuna yatmadan öncemi versem...

benim eminönüne evden gidişim 2 vesait karşıya geçişim etti 3 birde maltepe etti 4 vesait:))
gelişim neyse de dönüş sorun olur kızlar

Yelizcim bu çayın tadı nasıl oluyor cnm..
içine tatlandırmak için bişi katıyormusun..
tarifi aldım bulunsun kenarımda...

Zeynepcim ben tadını çok ama çok seviyorum elma ve tarçın çok güzel yapıyor,
tatlandırıcıya gerek yok bence dene gör.

duşunsenıze 1 haftadır evde ogluşumla gurbet ellerde yanlızıs ve 1 hafta daha yanlızıs en az

Öyle söyleme sibel , bol bol dua et. Bir hafta nedirki sonundaki mutluluk için.

canım ben berfeye gece ve gündüz aynı anda alıştırdım..saat kurup kalkıyorum..gerçi artık kendide uyanıyor çiş diye..gece sütünü içirdikten sonra tekrar çiş tut yapmazsa saat kur 1 saat içinde tekrar kalk..inan zamanla uyanıp çiş demeye başlıyor..tabii arada kaçırdığıda oluyor ama..

Zeynepcim aldığı sıvıya göre kaldırma işlemini azalt veya çoğalt.
Biz gece sütüne kalkmıyorduk zaten günde 3 kere süt içiyor, ama sende gece içtiğini
gündüz bölerek çözebilirsin, çok inat edip isterse ki denizin bazen tutuyor inadı. bir çay bardağından fazla vermiyorum.

Son düzenleme:
valla bana uymuyor canlarım , son zamanlarda çok kaçağım var. dün zaten denetleme vardı şirkette olamdım kızın peşinde bugün bi sabah bide birazdan gene kaçıp kızı alıp gelecem. kaçağım çok var yani çok göze battım bu aralar en son cuma günü yakalnamıştım hatırlarsınız, o yüzden ben seyrantepe geçemem. hem dönüşümde çok zor olur benim. 8 de iftar hadi 1 saat yedik içtik adi yarımsaat kahve keyfi sohbet saat 9,30 olur. benim gelişim en aşağı eve 11 . ne bende hal kalır nede kuzuda siz bir birinize yakınsınız canlarım. siz buluşun yerimede sarılın birbirinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…