Bebeklerimiz ve Biz

Betülcüm ben tel şehriyeli yapıyorum

önce yağda tel şehriyeli kavuruyorum kızardıktan sonra bulguru yıkayıp döküyorum eğer tavuk suyu varsa döküyorum yoksa tuzunu ekliyip kısık ateşte pişiriyorum canım

bide sebzeli yapıyorum soğan çarliston biberli salçalı falan güzel oluyor bide yeşil mercimekte katıyorum değişik bir ttat oluyor

kızlarrr yezdanın odasına resimlik almak istiyorum çok güzel üçlü şekilde alta alta çizgi film karakterleri oluyor üstünde böle resimlik arıyorum bizim ordaki avm buladım ucuzluk pazarında görmüştüm ozaman kuzunun hiç fotoğrafını çıkarmamıştık şimdi çıkarttık ama o çerçevelikten bulamıyorum nerde bulurum fikti olan varmı

saol eftuncum, ben yapmasam bile eve gelirken babası mutlaka dondurma, tatlı, çikolata alıyo her akşam kavgamız var:)
neden aldın diyorum
elimi gözlüyolar baba ne aldın diye diyo
nasıl boş gelirim
bende o zaman sakız getir birde süt al yeter diyorum ama dinleyen kim
ramazanda tatlı çok yeniyo ya kola falan birde onlarda kilo yaptı oğluşumaCADIARZU

anladım canım.ikisi de güzel severim ben bulguru ama sebzelisini daha çok severim.
bakalım bizim menüde akşam ne var:)

bence çok takılma bi süre izle emiri bak bakalım bayramdan sonra da kilo alımına devam edecekmi.ondan sonra bakarsın çözümüne.

kadisim bende çerçeve arıyorum zeynom için ama hiç bir fikrim yok

iyi akşamlar kızlar, hayırlı iftarlar hepinize

zeynep az önce kaka yok anne dedi
hemen koşturdum tuvalete yaptı
acaba diyorum ters mi tepiyo
gelince yok diyo??

ben geldiiiim:) biras gec oldu tabi saat, ama ne yapayim 2 gundur misafir agirliyorum , ramazan dawetleri kapsaminda,bolbol sewap alıyorum hemde:)yorucu ama cok guzel geciyor,
yarin koncam sirketce iftara gidecek bende kankami cagiririm iftara,
çarşamba perşembe esimin kuzenlerinde,cuma ise dernekle iftar yemeklerimiz war...
bu arada c.tesi gelen arkadaslarimizla iftar we cay sonrasi Lunaparka gittik cokta iyi etmişiz,cok eglendik,en son 4 sene once gitmistim heralde Drn ise ilk kez gördü,
avm'nin oyun alanlari gibi degil neticede:)ayri bi kulturu war lunaparkin:)
heleki istanbuldaki GULHANE aaaaah aaaah,bizim zamanimizda ne guzeldi,
her yaz 2-3 kez gider,eglenir,yer , icer,saglı sollu yerlerden incik boncuk alır, sonra sarayburnunda cayimizi icer ewe donerdiiik:)) ne güzeldi , keşke kizimda gorseydi o gunleri!!!

herkesi sewgiyle kucakladim we uyumaya gittiiiiiim

Zehracım Emir'in korkuları var demişsin ya bu aralar Mert de attan koktum diye sürekli peşimde. Ankara'dan döndükten sonra çok sevdiği sallanan atından korkmaya başladı, evine git deyip vuruyo ata, ben de kapının arkasına sakladım üstünü kapattım ama küçük bi açıktan gördü, şimdi oraya gidip hakaretler ediyo zavallı ata. ilk geldiğimizde atla aynı seviyede oturuyodu o sırada atın yüzü Mert'e dönük, gözlerini dikmiş gibi gördü sanırım, at bakıyo, gelme falan dedi, o günden beri attan korkuyo. Ama komik de bi taraftan canı sıkıldıkca sinirini attan alıp rahatlıyo.
Bu arada artık geceleri de odasında yatıyo Mert, yatağını çok seviyo zaten daha heveslensin diye örümcek adamlı nevresim takımı aldım, artık kahramanları değişiyo bizim kuzuların malum, şimdi örümcek adamla uyuycam diye koşuyo akşamları.

ben varım uykum kaçmadı ama karnım acıktı mantı çektı cnm şimdi onu yıyıp yatacam sennasılsın cnm neler yapıyorsun

Allaaah bak benim de çekti şimdi, çok iştahsızdım ne zamandır, bugün kendşme geldi, ne duysam canım istiyo.
Canım iyiyim ben, okul başladı bi hafta önce seminere gidiyoz, evde Mert bey kaka -çiş kampına aldı bizi, bi iyi bi kötü gidiyoz bi haftadır. Parktan koşarak eve çıktık bugün, komşulara savulun dedik, binayı kokuttu sıpam çıkana kadar. sonra da gitti devamını tuvalete yaptı, anlamadım valla bu iş zormuş ya!
Sen napıyosun canım?

Oooh davulcumuz da geldi şimdi, acayip ısrarcı herkesin ışığını görmeden gitmiyo, bazen 2 tur yapıyo. Neyse kızlar, nette gündüz sorun vardı kaç gündür de giremedim, inşallah bi gün gündüz sohbetine katılırım ama kalamıyom çünkü işten gelince Mert'i uyutuyom, sonra Mert uyurken yemek yapıyım diyom yemekler ocakta hoop Mert uyanıyo güzdüz az uyuyo, bi bakıyım size diyom kapatıyom.
ıyi geceler herkese, sibel sana da afiyet olsun, hemen yatma azcık dolaş, mantı malum!

evet cnm hep zor iş derlerdi kaka ve çiş için ama ben hıç zorlugunu görmedım çok sık wc ye gıdıyor ayrıca bazen efe çişim var bıle demıyor gırıyor banyoyalazımlıgına yapıp benı öyle cagırıyor 2 gundur çişini ayakta yapıyor çok hoşuna gıdıyor bıde o pıpısını tutması yokmu yıcemonun ellerını bazen savutturu verıyor pıpıyı tutayım derken ama çok şukur çok guzel tutuyor çişini kaçırmıyor hıç

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Güzel ve bereketli bir gün diliyorum, maluum yağmur-güzel yağıyor :)

Pazar gecesi 3 saatlik uykudan sonra dün gece 22,30 da yattım. Uykumu aldım şükürler olsun,iyi hissediyorum kendimi. Ama çiş olayını babaya devretmemiz hiç iyi olmadı iki kere altını ıslattı. .

Günaydın Betül&Kadis

Maşallah Yezda'ya ne şirin gülmüş

oyy yerim yezdamın gülüşüne bak.maşşallah kuzuma.
benim kız gece birkaç kere ağlayarak uyandı.ben yine sersem gibiyim.birde sahura da kalkamadık.halbuki 3-,3,5 gibi uyanıktım gittim yatağa girdim sonra bi uyandımki ezan okunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…