Bebeklerimiz ve Biz

Sibelcim aman iyi olun klişe ve bir o kadarda önemli bir söz,sağlıkdan önemlisi yok.
Dertleşcek telefonda veya realde arkadaşın yoksa, yaz canım içinden geçenleri yaz.
Rahatlarsın.

Selam fıstıklar...
Kadir geceniz mübarek olsun Rabbim tüm dualarınızı kabul eder inşallah:Saruboceq:
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok ama çok teşekkürler...:1hug:
Gece düne nazaran daha iyiydi sahura kadar kesintisiz uyudu ama sahurda bir uyandı tekrar uyuduğunda saay 7'ydi. Bunu alışkanlık haline getirdi inşallah ramazandan sonra kaybolur bu durum...
Betülcüm meleğinede geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda şifasını bulur...
Nimetim sanada kolay gelsin 3-4 güne kadar çözersiniz bu işi benim milim akıllıdır. İş konusunda da şu mübarek ayın ve günün yüzü suyu hürmetine Rabbim ferah kapıları açsın hem sana hem İlker'e...
Hamarat Zehram iftar yemeklerini bitirdi temizliğe başladı demek. Bende perşembe yada cuma koltukları yıkamayı düşünüyorum. Hava güzel olurda çarçabuk kurur umarım.
Varsa atladığım hepinize en kocamanından öpücxükler......

sevil cnm o günlerde yağmurlu gösteriyo, yıkama kurumaz
ben bile pişman oldum yıkadığım için

Hay Alah ya bende bayrama doğru yıkarım diye sürekli erteledim. Örtülerinide kaldırmıştım iyice kirlendiler. Hava kötüyse yıkamıyım ozaman irem zaten hasta birde onlar ıslak olursa oturmak isteyecek falan cam kapı açıp kurutamamda ramazandan dolayı dışarda da kalamam kısmet değilmiş ramazandan sonra hallederiz ozaman ne deyelim sağlık olsun...

semihacım hoşgeldin balım sarı papatya nasıl huzursuzluğu geçti dimi daha iyi
sen nasılsın canım

evet güzeldi beğendiler hepsini sağolsunlar

yok be güzelim geçmedi hala.bence alışkanlık haline getirdi.gündüz uykusu arttı o yüzden gecede uyuması keyifli değil.şu ramazan geçsinde bir uyku ayarlaması yapacağız bakalım.

semihacım hoşgeldin berra nasıl,sen nasılsın

sağol betülcüm iyiyiz bizler.zillide iyi banyo yaptık.uyuttum şimdi.bende yatmayı düşünüyorum.

merhaba arkadaslar
Kadir geceniz mübarek olsun
Allah butun dualarimizi kabul etsin insallah,
we ben maleseftirki bu mubarek gnde oruc tutamiyorum yapacak bir sey yok malesef...

bakın şimdi bebegı ölen bı arkadasım vardı ya bı ara çok uzuluyordum konu onunla bıgun yazlık bahcede oturuyorduk gulerek pat dıye emen efede bıldım bılelı hep aynı gelışmeyen çocuk dedı şok oldum yanımdakı arkadasıma dönup serife gelışmıyomu dedım yok cnm gelişmezmı dedı
neyse masadan kalkıp yemek yeme bölumune gectım serifede geldı ben orda çok uzuldum agladım neyse bıraz mesafe koydum onuda kırmamak için öfkem gecınce msj attım napıyon kız dıye oda oturuyorum dedi saat gectı efe sabah 6 da uyuyor yazık esımıde kaldıramıyorum goıderken göremıyorumda dedım buda bana demezmı valla ben 5 te bıle yatsam 6y.5 ta kalkar esımı uyandırırım karakter meselesı kaldırmak ısteyen ınsan kaldırır dedı bende valla benım için 10 dk bile önemli dedım hem kusura bakma ama çocugun olunca anlarsın vede benım esımı kaldırıp kaldırmamam kımseyı ılgılendırmez dedım sonra buözurler dılıyor fılen ben yıne çocugu öldudıye alttan aldım özur dılencek bışı yok fılen dıye kusme fılen dıyo çocukmuyuz bız fılen dedım bıkac bışı daha oldu uzunonlar

dagha sonra ben eskısı gıbı olamadım zaten serife dıye 4 yıllık arkadasım var çok samımı ve kakara kıkırıyız hep beraber takılırdık buda böyle olmak ıstedı olamadı tabı

gecen gun bışı merak ettım engellenılen kışılere baktım bunu gördum çok şasırdım msj çektım canan sen bızı engelledınmı dıye oda msn yı actı nedıyon ya anlamadım dedı bende önemlı degıl zaten dedım ne yapmaya calıştın anlamadım dedi iyi geceler dedı kapattı msn yı sonraben cepten msj attım canan herzaman yanında oldum destek oldum engellemen ıçınmıçok uzdun benıkeskeengellemekyerıne sılseydın bukadar uzulmezdın dedım

sonra ben bıdaha baktımengellıgözukmuyom sabah aradım içim rahat etmedi canan kusura bakma ben yanlış görmuşum dedım olsun cnm önemli degıldedı muhabbet edıp kapattık.

akşamhepberaber eslerle yemege çıktık yemek yedık oturmakıçınbahceye çıktıktam masayaoturdukhopcanan msn ye baktınmı bıdaha dedı bende yokiş guç bakmadım dedım bu bır bagırıyorkı sormayın yanımda esım serıfe esı ve onun esıdevarbenım esımdedıkı bunun burasıyerı degıl sonra konuşun dedı budevam ettı ben senınçocuguna gelışmeyen dememıştım neymışben ona dengesızsen çocuk sevmesınıbılmıyorsunda bılmemnedehanıbenona msj çektım demıştım ya herzaman yanındaydımsana destek olandıye omsjı soyluyor bençocugunuhepbasına vurmuşum yuzune vurmuşum bılmemne sakın olabenırahatsızlandıgımda arama sakın bak sıbel ay sok oldumesım zaten masadan kalkıp gıtmıştısonra geldı beraber kalktık hıç benımle konuşmuyor esım evegelınce sınırınden rahatsızlandı ve oturma odasında uyudu olay bu

bende gece kalktigimda supriz oldu ki 2 gun wardidaha

sen halılarimi yıkadin zehra?
gule gule kirletttt şekerim

Sevilcim daha iyi olmasına sevindim Allah daha iyi etsin inşallahhhh,

Sağlık olsun Zehra&Tenzile.
bu arada bende senelerdir ertelediğim anne kafamda bit var'ı buldum ilk fırsatta okuyacağım.

selammm

zehra güle güle kirlet halılarını canım

sevilcim bencede yıkama hava kötü olursa kurutamazsın

tenzile sanada merhaba nasılsın salık olsun canım sonuçta senden kaynaklanan birşey değil telafisi olur inş.

selammm

zehra güle güle kirlet halılarını canım

sevilcim bencede yıkama hava kötü olursa kurutamazsın

tenzile sanada merhaba nasılsın sağlık olsun canım sonuçta senden kaynaklanan birşey değil telafisi olur inş.

Kızlar Eşime çok güzel bir iş teklifi geldi, ama yeni firma korkuyoruz Risk alamıyoruz. Çokta kararsızız
Dualarınız eksik etmeyin bizde olurmu ...

sevil bencede yıkama kurumazsa çok zor olur senin için
tenzile kadisnde dediği gibi elinden gelen birşey değil sonuçta.duaların kabul olsun inşallah canım
yeliz hayırlısı olsun hakkınızda.eşinin işini bilmiyorum ama iyi olur bence ama araştırma yapabilirseniz içiniz rahat eder. işleyiş maaşların yatması şirketin gidişatı hakkında..

saolun kadis we yeliz
insallah telafisi olur ki bu zamana kadar tutamadigim oruclari ramazan sonrasi hic tutamamisimdir allah affetsin((

yelizcim hayirlisi olsun hakkinizda insallaah,hayirli degilse olmasin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…