Bebeklerimiz ve Biz

selammm

zehra güle güle kirlet halılarını canım

.

saol kadişimmŞeniz

Kızlar Eşime çok güzel bir iş teklifi geldi, ama yeni firma korkuyoruz Risk alamıyoruz. Çokta kararsızız
Dualarınız eksik etmeyin bizde olurmu ...

amin cnmm, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, dualarımız sizinle:Saruboceq:

Aminnn Saolun kızlar eşim kurye ve dağıtım şirketinde motorlu kuryelerin sorumlusu, operasyonda. Şirket 1 Hafta sonra açılış yapacak sahibi emekli banka müdürü, ve büyük yatırımlar yapıyorlar.Hakkımızda hayırlısı.

insallah telafisi olur ki bu zamana kadar tutamadigim oruclari ramazan sonrasi hic tutamamisimdir allah affetsin((

bende tutamadım
allah affetsin
evvelki sene doğumum ramazandaydı 1 ay hiç tutumamıştım
o kadar çok borcum oldu kii
oruç yediğim zaman da çok huzursuz oluyorum, suçluluk duyuyorum

oruç olamadığım bi gün geçenlerde iftara davetliydik ama o zamana kadar oruç olmasam da bişey yemiyodum sadece suyla bozuyodum
veeeeeeeeeeeee emir gördüü su içerken delikafadulden
anne ne yapıyosun dedi
bende hastayım oğlum suyla ilaç içtim dedima.s

sen bizim oğlan git akşam tüm misafirlerin yanında baba biliyomusun annem bugün oruç tutmadı hastaymış deeeeeeeekafamçokkarıştı
ve tüm erkeklerin yanında bayanlar yoktu o ortamda
eşim anlatıyo
senin bu oğlun ne dedi biliyomusun diyeşakkıdı:1rolleyes:

sibelcim sen kendinden eminsen umursama derim.ama bebeğini kaybetmiş bir bayan diyorsun ben atlamışım ne kadarlıktı bebeği?bu durumda psikolojisi değişmiş olabilir anlayış ve hoşgörüde bulunsanız daha iyi olur benim fikrim tabi bu

walla sibel ben hic bisey anlamadim yazıdan , anladigim ufak bir bolum olduysa da bana cocukca geldi,
mubarek gunlerde sende cocuk olma onlarla,allaha hawale et

tenzılecım evet gercekten çocukça allaha havaleettım zaten ama hakkımıda helal etmıyorum kesınlıkle ben kendımden emınımötekidunyada hesaplaşıcaz onunla

Bugün tutamayanlar kervanında bende varım. Dünkü sıkıntıdan sanırım 3 gün önce oldum oysa bugün için çok fazla planım vardı. Ne diyelim Alah ömür verirse birdahaki sene tutarız bizde kızlar...
Yelizcim senin ve eşin adına çok sevindim .Hakkınızda hayırlısı olsun... Rabbim gönlünüze göre verir inşallah...

selam kızlarrr, biraz geri tepti niln wc eğitimi 1 saat kadar daha tuttu yani 4 saat sonra ağlamaya baladı anne çiş yapmıcam diye reddetti,oturmak istedi. ağlayınca tamam dedim ve çektim üzerine gitmedim. uykudayken bağladım altını birazdan çıkarcam gene . yan inat ediyor yapmıyor. dün çünkü biraz denenmemz oldu. adaptörü alınca uyduğu yastığa yaptı. bendekurbağa arkadaşı var. ona dedimki bak kurbağa bi daha yapma bak pis oldu falan benim kızım akıllı büyüdü bi daha yapmıcak altına, tuvalete yapıcak dedim. sabah yastığı yıkamaıştım, ona bakıp anne bak bu pis be yaptım eh oldu. ama cici yaptın sen diyo
bilmiyorum yaaa
bakalım inşallah hallolurr

geçmiş olsun hasta bebelere
betülcüm , iyi yapmışsın prof un görmesi daha iyi baklaım o ne dicek
yelizicm hayırlısı olsn canım

bakalaım biz ne olucazz fabrika yerind eduruyor mu acebaa

Sende üzülme sewilcim, sağlık olsunn.

Sağol canım yaaa biz henüz sewinemedik, bakalım rabbim hayırlı güzel kapılar açsın inşallah.

Nimocum sabır şart bu işte bende bayramda deniycem birkaç gün evde olunca başlamak istiyorum .

hayırlısı belki ilk deneme yavaş yavaş aılışır canım

sibelcim biraz karışık bir olay böle şeylerle canını sıkma boşver mübarek günlerde hatalıda olsa hoşgörülü ol

Nimetcim ya ücretsiz izin mi bu birşey söylemedilermi açıklama falan???
Kimbilir o şerefsiz ts nasıl haiın planlar yapıyordur. Rabbim tez zamanda yepyeni iş kapıları açar size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…