Bebeklerimiz ve Biz

sabır sabır ya sabır değilmiii

Kesinlikle öyle şekercim...
Bak bana neredeyse Temmuz ortasından beri çalışıyoruz. Hala inatları ve kaçakları çok fazla. Tabi benim zilli biraz uç bir çocuk sokağa çıktığımızda ortalama 4-5 saat hiç yapmıyor anne çiş diyor tut kızım evde yapacağız diyorum tutuyor ama canı istemezse 15 dk da bir üstünü başını batırabiliyor. Anlayacağın sabır taşı oldum ben....
İnşallah Nilim Meleğim bunların hiçbirini yaşatmadan bir çırpıda atacak bezini...

eveeeeeeeeeeeet biraz ömce kendisi kakasını ve çişini yaptıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
littleil cim gözün aydın canım..inşallah en kısa zamanda öğrenir tamamiyle tuvaletini...zaman bi gelecekki çişim geldi çabuk diye bağırdığı zamanlar gelecek..berfe çiş diyor umarsamazsan elimden zorla çekip kalk diyor zorla tuvalete götürüyor..kim derdiki beni çişi için çıldırtan kız bu hale gelecek diye../B]

kızlar günaydın hemen arkasından 2 saat sonraaa yatağına gözüün içine baka bakaaa şar şar yaptı zilliiii
gece bez bağlıyorum biliyorum yanlış ama , şu an gece çok ağlıyor yoksa bütün apartmanı ayağa kaldırız zaten kaldırıyoruzz. 2 yaş sendrom nöbetleri geçiiror
aslında sabah kuru kalkıyor gece yapmıyor
tecrübeliler ne edem sizceee

ay bide bi ısırma huyu çıktı kendimi vurmmaka için zor tutuyorum
dün bi tane yapıştırdım bacağına valla içime oturdu acısı
nereme geliyosa ısırıyorr
sonra kendimi suçluyorum
ama bazen hakkaten delirtiyor beni
birden numaradaağlaması varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…