Bebeklerimiz ve Biz

Günaydınlarrrrrrr

dün akşam kuran-ı kerim okudum ve tesbih çektim ve mevlidi şerif dinledim.
dualarımda sizleride unutmadım hepimiz için hayırlı işler bol kazançalr kiracı olanlara ev evi olanlara geçim kolaylığı ve kuzularımıza sağlıklı ve uzun ömürler diledim inş. kabul olur

nimocum gözün aydın canım bende bayramda başlıycam allah nasip ederse benim cadı söylüyor ama numaramı yapıyor anlamadım ama kendim başlamak istiyorum evdeyken birkaçkere oturtum klozete ama yapmadı uzun sürede tuttum ama olmadı bayramda başlıycam artık nasipse

kadisim Allah dualarını kabul etsin canım.
nilimizin doğum günü kutlu olsun nimetçim.Allah nice sağlıklı sıhhatli yaşlar göstersin inşallah sizze

kvsercim ilk yaş heycan normallll
bizimki 2 senedir ramazana denk geliyor o yüzden hiç doğru dürst yapamadık. bayram sonrası topluca kutlucaz

evet ya bizimde kısmet kurban bayramına denk geliyor ama olsun gönlümden geçen şöyle herkezi toplamak kısmet ALLAH hayırlısını versin herşeyin

evvet canım 27 eylülde bizimkinin doğumgünü.bu sene bende kutlamayı düşünüyorum ama kısmet bakalım.2 yaşlarına geldiler valla anlamadım bile hamileliliğim dün gibi:)

Sağolun amin canlarım

iyki doğdunnnnnn nil melekkkkkkkkkkk nice yıllara kuzum annele ve babanla yaşayacağın sağlıklı uzun ömürler versin rabbim sana

amanınnnnnnnnnn gelinimin doğum günüymüş bugün
nice mutlu yıllara nilim meleğimmmmmmmmm
annenle babanla sağlıklı, mutlu, huzurlu geçireceğin güzel yıllara
rabbim yüzünü hep güldürsün, bahtını açık eylesin inşallah prensesimm:asigim:

nimo bu arada bugün kocişiminde doğum günü, demek gelinimiz kayınprderiyle aynı gün doğmuş
çok şanslı ama gelinimiz öle bi kayınpederi olduğu için
emin olun nili emirden çok sever ve tutaryerimseniben

nimetcim nil melegımızın dogum gunu kutlu olsun daha nıye mutlu yıllara ve bol şanslı hastalıksız saglıklı yıllar gecırmek dılegıyle öpuyorum onu

Zehracım eşinin doğum günüde kutlu olsun canım nice yıllara sağlıkla ve huzurla beraber yaşlanın canım
bir süprizin falan varmı akşam eşin için :)

nimetcim nilimizin doğum günü kutlu olsun
rabbim ona sağlıklı uzun bolluk bereket içinde yıllar görmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…