Bebeklerimiz ve Biz

çok saol cnm, allah razı olsun senden,

Zehracım eşinin doğum günüde kutlu olsun canım nice yıllara sağlıkla ve huzurla beraber yaşlanın canım
bir süprizin falan varmı akşam eşin için :)

zehram eşinin de doğumgünü kutlu olsun tüm ailenize hep beraber nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah .

çok teşekkür ederim kızlar:1hug:Şeniz
sürpriz yapamam sanırım çünkü iftara davetliyiz bu akşamdelikafadulden
birde benim geçenlerde gelen lise arkadaşım vardı ya oda gelicek bizimle iftara ve bu gece de bizde kalıcak, sabah eşimle çıkıcak işe giderken

ama gece herkesler uyuyup el ayak çekilince sürprizler olur mu bilememmmmmmmmm:kedi:

ıyki doğdun Nilim Meleğim sevdiklerinle güzel yüzün gibi daha nice yıllara... Rabbim bahtını hep açık etsin inşallah....

Zehram eşinin de doğum günü kutlu olsun. Bir ömür boyu sağlıkla hep birlikte daha nice yıllar görürsünüz inşallah...

Kadişim rabbim ibadetlerini kabul eyler inşallah...

Kuzum daha iyi sayılır biraz öksürüğü var öksürük şurubana da başladım.
Babamız bugün izinli kuzuya bayramlık birşeyler almak için alışverişe çıkacağız.

bayram için bir türlü karar veremedim berra ya ne alayım diye...
hava durumu bir yağmurlu veriyor bir güneşli :bbo:

bayram için bir türlü karar veremedim berra ya ne alayım diye...
hava durumu bir yağmurlu veriyor bir güneşli :bbo:

cnm bence sonbaharlık- kışlık beğen sonuçta önümüz kış yaCADIARZU
hava sıcak olursa eminim evde çok güzel yazlık kıyafetleri vardır zatenhihoyyyt
onlardan giydirirsina.s

sevil ve semiha hoşgeldiniz kızlar.
bizde bu akşam iftardan sonra alışveriş merkezine gidicez kuzuya bayramlık bakmaya.
cuma balıkesire gideceğiz inşallah çok özledim ya

Herkeslere selammmm
şimdi girdim şirkete, smear testimin sonucu için dr a gitti, herşey yoluncaymış şükürler olsun.

Nil Meleğimizin doğum gününü bende en içten dileklerimle kutluyorum nice yaşlara sağlıkla ve mutlulukla.

Zehracım eşininde doğumgününü kutluyor nice seneler diliyorum seninle ve yavrularıyla.

yeliz hoşgeldin canım gözünaydın darısı başıma şu enfeksiyondan kurtulabilsem ben yaptırıcam ama.
semihacım evvet canım ailemin yanına gidicem bende dörtgözle bekliyorum cumayı hayırlısıyla inşallah.iyiyim canım çok şükür.sen naslsın perde yıkıyomuşsun galiba kolay gelsin canım

saolun kızlar hepinize, azısı patlamış kuzunun,çok huysuzzz
ben bu işi başaramıcam galia yaaa
çok huysuz , benm sinirler tepede
nasıl olcak bu iş
oturutyorum 2 dakka sonra başşka yere şar şarr
herşeye ağlıyorrr
ben yapamıcam bu işi veremicem bu eğitiimi

zehracım eşinin doğumgünü kutlu olsun canım, sağlıkla sıhhatle inaşşalh

Yelizcim smear sonucu iyi çıkmış hadi gözün aydın şeker.
denonun cicileri hayırlı olsun canım iyi günlerde giyinsin

semihacım bende zehraya katılıyorum bende arife günü alıcam kuzuma noemarinden lcw dan bişeyler bakıcaz anca ozaman müsaitiz

eşim cumartesi öğleye kadar çalışıcak adamcağız işe başladı işler yoğun akşamları 1 saat mesai yapıyorlarr iftara kılı kılına yetişiyor

betülcüm ne güzel ailenle beraber olucaksın

ben bu bayram evde olucam yezda hanımın wc eğitiminde başlamayı düşünüyorum bakalım

nimocum pes etme yaaa sabırlı olucan yapıcak bişey yokk şimdi bırakırsan ilerde daha zor olur ha gayret canım arkadaşım

nilede cicisini güle güle giyinsin

saol yelizcim, amin cnmmm

betülcüm sen nasılsın canım.
ay ne güzel ailenle mi geçireceksin bayramını

betülde bende yolcuyuz bayramda, allah nasip kısmet ederse
bende 10 gün yokum memlekete gidiyorum, emir okuldan biraz geri kalıcak ama gelince telafi ettiririz artık, köyede de yaptırırım ben ona dersini

bizim ananemiz gri beyaz spor bluz ve gri sp
or pantolon, teyzemizde fuşya mont almış.
ohh ohh ne güzellll

bayramlık cicişleriyle resmini çek denomun, tatil dönüşü bakacammmmmmmmmmCADIARZU

ben bayramlık olarak hiç bişey almadım zeynebe, sadece emire iki takım aldım , çok güzel ama çok yakıştı

zaten bi dolu almıştım geçen sezon sonu kışlıklarını indirimdena.s
şimdi tam oluyo zeynebeCADIARZU
hiç giyilmemiş bi sürü kıyafeti var , o yüzden almak istemiyorum:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…