Bebeklerimiz ve Biz

ya kadişcim bilmiyorum, o kadar sinirm tepeme çıkıyorki, kıza vuracam edecem diye aklım gidiyor, dün bi tane patlattım ile bacağına
süreli beni ısırma ve ağlama halindee
delircek gibi oluyorum

varmı bildiğiniz bi saknleştirici

saol cnmmmmmmmmmmm , aminnnnnn

başaramıycam yokkkkkkkklmaz:
başarıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzdelikafadulden
bak ben 1 ay oldu nerdeyse uğraşıyorum
hemen pes etmiycezsüprizzzzz

ben bu kadar inatçı, nu kadar cadı, bu kadar numaracı bi çocuk görmedim yaaaaaaaaaa, feci feciiii, ay görümcemin oğluna bu ne derdim , başıma geldi resmen

nan dünürr, sen azimli ve tecrübelisin bacımmm
ben bu kdar sinir küpüyken olmuyo beee

sakinleştirici bilen yok mu valla alalcam bugün eczanedenn

nimetim sabır canım Allah yardım etsin pes etme tatlım .olmayacak diyer birşey yok zehranın da dediği gibi.
kızlar bana da eğitim geldi 28 eylülden sonra 45 gün yokum işyerinde akşamalrı giricem artık

nimet valla ben 2 gün denedim başaramadım bıraktım belki berra dan kaynaklanıyordu belkide benden.daha ben hazır değilmişim bu duruma onu anladım.sen başarırsın inşallah canım.

yelizcim smear sonucunu almışsın.sorun çıkmamış gözünaydın canım.

zehracım sende yolcusun desene.hayırlı yolculuklar sanada.

kadisim sende başla bakalım bayramda umarım kısacık tatilde kısacık uğraşlarla bitiverir telaşın yezda yormaz seni..

resimleri temizliyordum bilgisayardan size berranın bir resmini göstereyim bakın bakalım.
hiç yemeden büyüyen berra...

Çok teşekkür ederim kızlar, daha iyileri sizin kuzucuklara gelsin.

Nimicim sen normaldede gergin bir dönem geçiriyorsun iş sebebiyle, zaten hassassın. ıstersen daha sonraya bırak bu işi çünkü ikinizinde sakin sıkıntısız olması gerekiyor. Vurma olayınada aman diyim canım, sinirlerini zorladığında olay yerini ter et camdan dışarı bakıp derin nefes al.

Maşallah maşallah 10000000000 kere porselen berra :)

Yemiyor diyorsun ama hali vakti yerinde :).

bu arada geçen yine uzman dr tv sakın zorla yedirmeyin demiş, ana yüreği dayanmıyor diyoruz hepimiz ama uzmanlarda böyle söylüyor.

geçen iftarda arkadaşlarla oturuyoruz hepsi evli ama bi bende çocuk var.yok neymiş uzmanlar diormuş çocuk laftan anlamazsa vurulabilirmiş yüzü dışında bir yere .gerekliymiş.ya dedim olurmu öyle bide aralarında biri formasyon alacak mı almış mı tam anlamadım çok da bilmiş konuşuyordu ısrar ediyor öyle diye.yok dedim benim bildiğim vurmanın hertürlüsü yanlıştır benim dinlediklerim okuduklarım bu.
insanın gerçekten sabrının son noktasına getiriyorlar ama yelizin dediği gibi uzaklaşmak lazım o son noktada,bi camı açıp derin nefes almalı.
nimetim sen zor bir dönemden geçiyorsun istersen bırak bu eğitimi insanı normal zamanlarında bile çok zorlayan birşey gördüğüm kadarıyla.sen sakin ol ne olacağını düşünmekten ziyade kızınla birlikte olmaqnın keyfini çıkar.Rabbim güzel bir kapı açacak inaşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…