Bebeklerimiz ve Biz

ya betülcüm ben tokat yediğimi bilmem öyle büyütüldüm, bazne diyorum ne kadar sabırlıymış annem, bende nerden çıktı bu anlamıyorum, s,nirlerim bouk ondan herhaldee

sağol yelizcim. versen sadece süt içecek köfte dışındada et yediği yok.varsa yoksa süt geriye kalandada çorba... çıldırtıyor bu yeme sorunu beni.

oyy maşallah berraya bu ne güzellik.
pozu duruşu ..tam cimcime

sağol betülcüm..fotoğraf makinasını gördüğü an anne hadi çek bak poz veriyorum güzelmiyim diyor:sm_cool:

sarı papatyaaa, maaşlllaah berraaaaaaaaaaaaayaaaaa
41 kere

sağol nimetcim.sağol.

nimetcim sabrını zorlama canım.herşey üstüste geldi.muhakkak öğrenecektir nil melek te.ama zamana bırak istersen.nilin yanında omanın tadını çıkar.daha sonra uygun bir zamanda kendini hazır hissettiğinde başlarsın.

herşey üstüste geldi biliysun yeliz , ben hazır değilim galiba
kaçıyorum kaçtığım giib peşimde ve neremem gelirse ısırıyorrrrr

biliyorum canım, onun için söylüyorum ya zamana bırak kreşde ablaları öğretir.
Sadece çocuğun değil anneninde hazır olması lazım bu eğitimde.

Denizde öyleydi canım ısırma cimcik tokat hatta tükürük... belli bir süre bunları yaptı.
önce anlattım sonra kızdım oda olmadı görmezden geldik hepberaber, şükür geçti arada oluyor ama o kadar yoğun değil. Sende sabır et ve çek, bu süreçde geçicek biliyorsun...

İnş. kızlar bakalım başarabilecekmiyim söylüyor birden bire bezini tutuyor anne çiş diyor ama bakalım kolay olurmu bilemiyorum

gündüz alıştırma kilotlarını kullanayımmı acaba ??

semihayaa ısırıyorumm sarı papatyayı ona göreee poz verişine kurban olsunlar senin cadıııı maşallah çok şeker yaaaa

nimocum kızlara katılıyorum zaten stresli bir dönemdesin olmadı sonra başlarsın canım

tokata ve dayağa gelince benimde sabrım zorlanıyor bazen popoya vuruyom ama tutmaya çalışıyorum kendimi sıkıyorum

sağol canım.pozları bitiriyor ya zaten benide...

nan dünürr, sen azimli ve tecrübelisin bacımmm
ben bu kdar sinir küpüyken olmuyo beee

sakinleştirici bilen yok mu valla alalcam bugün eczanedenn

yok be cnm bende çok sabırsızım aslında , ama allah bveriyo galiba sabrını, yoksasabır taşı olsa çatlardı benim yerimde
bu kış günü ben bu 3 halıyı niye yıkadım sanıyosunuz
şimdi kurutmak için cebelleşiyorum
halıları kaldırmıştım aslında ama misafir geldiğinde seriyordum , olan da oldu o arada

nimetim sabır canım Allah yardım etsin pes etme tatlım .olmayacak diyer birşey yok zehranın da dediği gibi.
kızlar bana da eğitim geldi 28 eylülden sonra 45 gün yokum işyerinde akşamalrı giricem artık

hayatım öle 3 günde 5 günde olmuyo, aylarca uğraşanlar var, valla ben uğraşıcam bu sene bitmeden öğrenir inşallah:roflol:

resimleri temizliyordum bilgisayardan size berranın bir resmini göstereyim bakın bakalım.
hiç yemeden büyüyen berra...

sağol canım.pozları bitiriyor ya zaten benide...

pozuna duruşuna kurban

kızlar carrefour avm ye gidiyorum
kocişime hediye bakıcam
görüşürüz canlarım
dün gecede kalakamadık zaten, çok yorgun ve susuzum aslında ama gitmem gerek

tunaydin sewgili KK guzelleri

nimetcim burdanda melek nilin dogum gununu kutluyor sizlerle birlikte nice guzel hayırlı yaşlar diliyorum
insallah sizi hic ama hicccc uzmez

altta ben den baska kimseyi goremiyorum
kimse yok mu

sagol betulcum iyi drn hanim
dolastik biras disarda bi kac magaza gezdik markete ugradik geldik
we uyudu kuzucum
benimde islerim war biras onlari halledecegim , yarina misafirlerim war:)
siz nasilisniz

betulcum cocuk gelisimi uzerine katildigim semirde pedegogun soyledigi cildirilan anlarda omuzlar tutup gozlerinin tam icine bakarak omuzdan sarsmak, cocugu kendine getirtmek
tokat felan yok,kendinden gucsuz birine el kaldirmak kadar da aciz bir sey yoktur heralde,

gecen bir arkadasimin esi tatiil koyunde 7 yasindaki ogluna atmis okkalı bir tokat
izi cikmis yanaginda,sonra cok pisman olmus ama olan olmus
allah hepimize bol bol sabır wersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…