Bebeklerimiz ve Biz

kadiscim geçmiş olsun.
şu junıor u bende kullanmıştım.ahh kafam ah neden paylaşmadım ki sizinle.
marny's junıor diye bir marka.
tamamen doğal arı sütü katkılı.
faydasını görmüştüm.
fiyatıda 25 civarı...

Tekrardan geçmiş olsun Kadişcim...
Bronşit gibi birşey olmaması sevindirici... ılaçları iyi gelir tekrar sağlıklı günlerine döner Yezdam...

Tekrardan geçmiş olsun Kadişcim...
Bronşit gibi birşey olmaması sevindirici... İlaçları iyi gelir tekrar sağlıklı günlerine döner Yezdam...

sağolun kızlarr teşekkürler bende çok sevindim bronşitinden dolayı olmadığına ama tedbir amaçlı gitmemiz iyi oldu yinede

semihacım geçen sefer ishal olduğunda ben doktora götürmüştüm ozaman yezdanın doktoru izinliydi başka doktora göstermek zorunda kalmıştım ozaman sanki yanlış hatırlamıyorsam bana bu ilacı vermişti fiyatını sordum 24 lira dedi banada eczane
olmazsa akşam alırım

Sevilcim selam canım geçmiş olsun geceniz sulu geçmiş, sıpalar uyuya kaldığında affetmiyorlar. :).
Ver canım kuru temizlemeye yorganı makinene sığmıyorsa,

Teşekkür sevilcim istediğin zaman söküyorsun, deneme çok yaptım boyada kalkmaz veya zedelenme olmadı.

Teşekkür , Geçmiş olsun kadiscim şifa diliyorum, Zincoyu barışada vermiş dr iştahınıda açıyor onun. Dr önermediyse alma aktardan cnm o zaman onun dediği şurubu al.

ya bayiliyorum sizin sohbetlerinize ne guzel paylasiyorsunuz dostlugunuz daim olsun nazar degmesin
saglikli gunler hepinize arada gelip faydalaniyorum hepinize tesekkur ederim son gaz devam

Sorma canım ya gerçekden affetmiyorlar...

İstediğin zaman çıkartılması çok hoş bu cumartesi alıp bende yapayım kuzunun odasına bari...

Seninde sohbetlerimize dahil olmanı isteriz gülümsee,

Bak tabi canım çocuk odaları için çok seçenek war hepside birbirinden güzel :))

hoşbulduk kızlar
iyiyim çok şükür, havalar çok soğuk geçti 3-4 gün sıcaktı sadece
özellikle geceleri buz gibiydi, üst katta yattık biz zeyneple ve eşimle sabaha kadar ufoyu söndüremedik, neyseki çocuklarda hastalanmadan dönebildik
çok keyifli geçti, hiç gelmek istemedik ama eve gelincede evimizi özlediğimizi anladık
sizleride çok ama çok özledim
aslında azcıkta kırgın sayılırım
hiç biriniz arayıp bayramımı kutlamadınız, benimde kontörüm yoktu arayamadım hiçbirinizi
neyse bu akşam alıcam alışverişe çıkıcaz akşam carrefoura, emirin okul alışverişi için

ne var ne yok
geçmişi okuyamadım
işlerim o kadar çok ki
zeynebi uyutunca bi bakıyım dedim size

aşkolsun zehracım
aslında ne desen haklısın
tüm gün aramak için telefonu elime aldım ya zil çaldı ya biz gittik bir yerlere
en son gece 12 de ortalık durulunca mesaj çektim.arayamazdım o saattede
ama sonradan arasam olurdu değil mi???CADIARZU

Aa zehracım kırgınlık olurmu hiç dostlar arasında, gönüller bir tatilinizin güzel geçmesine sewindim cnm allah daha iyilerini nasip etsin

mesajını almadım sanırım cnm ya, zaten çoğu yerde de çekmiyodu köyde
neyse sonradan ararsın:icecream:

Aa zehracım kırgınlık olurmu hiç dostlar arasında, gönüller bir tatilinizin güzel geçmesine sewindim cnm allah daha iyilerini nasip etsin

saol yelizcimm

şimdi sevilim aradı hemde topikteki sitemimi okumadan:1hug:Şeniz
haberiniz olsun köyden bi sürü organik mamalar getürdüm
valla bozulmadan gelen yerzemuszemus
neler mi getirdimhihoyyyt
üzümler, kavunlar, elmalar, karpuzlar ama hepsi babamın bahçesinden kendi elleriyle yetiştirdiği sebze ve meyveler:sm_cool:
ilk müsait olduğumda topik açıcam resim çektim baya bi

Zehracım hoşgeldin canım tatilinin güzel geçmesine sevindim istanbuldada hava yağışlıydı canım ve serindi sivastan farksızdı yani aman maşallah hasta olmadan geldiler yaa çocuklar önemli olan ooo

organik mamalarınıda afiyetle yiyin canım yarasın

Ohhh babacığınında seninde ellerine sağlık, gelicez canım allah izin verirse. :)

Kadsis hediyelik süs eşyası satıyordu benim aldığım tezgah, başka bir bölümdede oyuncakcıda gördüm ama onların hepsi çocuk sticker ıydı.

selamlar kızlar...
nasılsınız bakalım..
oo zehra sultan gelmiş ..
hoşgeldin balım..
tatilinizin güzel geçmesine sevindim..
organik mamalarınızı da afiyetle yiyin..:))
öptüm kocaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…