- Konu Sahibi DreamLover
-
- #28.981
kadiscim geçmiş olsun.
şu junıor u bende kullanmıştım.ahh kafam ah neden paylaşmadım ki sizinle.
marny's junıor diye bir marka.
tamamen doğal arı sütü katkılı.
faydasını görmüştüm.
fiyatıda 25 civarı...
Tekrardan geçmiş olsun Kadişcim...
Bronşit gibi birşey olmaması sevindirici... İlaçları iyi gelir tekrar sağlıklı günlerine döner Yezdam...
Sevilcim selam canım geçmiş olsun geceniz sulu geçmiş, sıpalar uyuya kaldığında affetmiyorlar. :).
Ver canım kuru temizlemeye yorganı makinene sığmıyorsa,
Teşekkür sevilcim istediğin zaman söküyorsun, deneme çok yaptım boyada kalkmaz veya zedelenme olmadı.
Teşekkür , Geçmiş olsun kadiscim şifa diliyorum, Zincoyu barışada vermiş dr iştahınıda açıyor onun. Dr önermediyse alma aktardan cnm o zaman onun dediği şurubu al.
zehracım zeynonunda dogum gunu kutlu olsun bu arada yanlış yazdın sanırım zeyno 3 degıl kız 2 yasına gırıyor ıyı yolculuklar öpuyorum
hoşbulduk kızlar
iyiyim çok şükür, havalar çok soğuk geçti 3-4 gün sıcaktı sadece
özellikle geceleri buz gibiydi, üst katta yattık biz zeyneple ve eşimle sabaha kadar ufoyu söndüremedik, neyseki çocuklarda hastalanmadan dönebildik
çok keyifli geçti, hiç gelmek istemedik ama eve gelincede evimizi özlediğimizi anladık
sizleride çok ama çok özledim
aslında azcıkta kırgın sayılırım
hiç biriniz arayıp bayramımı kutlamadınız, benimde kontörüm yoktu arayamadım hiçbirinizi
neyse bu akşam alıcam alışverişe çıkıcaz akşam carrefoura, emirin okul alışverişi için
ne var ne yok
geçmişi okuyamadım
işlerim o kadar çok ki
zeynebi uyutunca bi bakıyım dedim size
aşkolsun zehracım
aslında ne desen haklısın
tüm gün aramak için telefonu elime aldım ya zil çaldı ya biz gittik bir yerlere
en son gece 12 de ortalık durulunca mesaj çektim.arayamazdım o saattede
ama sonradan arasam olurdu değil mi???CADIARZU
Aa zehracım kırgınlık olurmu hiç dostlar arasında, gönüller birtatilinizin güzel geçmesine sewindim cnm allah daha iyilerini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?