Bebeklerimiz ve Biz

ah sevilcim benzer durum bizdede oldu dün..
gündüz yatak odamın halısına işemiş. tam yatağın dibine. baza eteğinede biraz bulaşmış..
çoraplarını da çıkarmışş..bende baştan anlıyamadım işediğini.. çoraplarını giydirmek için oturttum yatağın üstüne..sonra kendi söyledi anne çiş yaptım diye....
yani anlıycan pikeve baza eteğini söktüm yıkadım.. halıyıda sildim ama bugün kokuyor gibi geldi içime sinmedi..makinayla yıkayıp astım balkona....

bu arada kızlar bişi sorcam sizin kuzular kaçırdığında ne yapıyorsunuz silmek yeterli oluyormu..
benim halılarımda mı bişi var anlamadım. hemen sildiğim halde ertesi gün kokmaya başlıyor..
mecbur yıkıyorum..

holgeldin zeynepcim nasılsın iyimisin
albina nasıll

cnm benim iyiyiz
Albina uyuyor bugün biraz geç uyudu..
. sen nasılsın..
Yezda'nın rahatsızlığının ilerlemiş olmadığına sevindim cnm..
ilaçlar tez zamnda etkisini gösterir inş.. acil şifalr diliyorum cnm..

Selam kızlar...
Kuzuyla ufak bir park keyfi ve alışveriş yaptık. Yemeğini yedirdim yatırdım akşam için yemeklerimi koydum pişiyor. Limonatımı aldım geldim. Kuzu uyanınca babasının yanına kaçacağız azcıkda sahil turu yapalım diymi ama....

Zehracımın sitemini görmeden aradım kalp kalbe karşıymış dedikleri bu olsa gerek...
Ve hemen bir buluşma organizasyonu planı yapmaya başladık.
Şimdi çalışan hatunlarda gelebilsin diye haftasonu olsun diyoruz. Bu hafta Zehranın işlerinin yoğun olduğunu düşünerek haftaya cumartesi olsun diyorum.
1- Ben
Hadi bakalım 2 kim olacak???

Zeynepcim sanada geçmiş olsun...
Bugüne kadar kaçaklarımız çoğunlukla oturma odasında olduğumuz için oranın halısına oldu. Onada daha önceden tedbir olarak kullanmadığım kalın bir örtüyü sermişti. O yüzden sadece onu yıkadım tabi halıyıda siliyorum. Ama kendi koltuğuna işedi 2-3 kere o dediğin gibi korkuyormuş gibi geldi banada onu yıkadım...

ben geldim bugün eğitimden erken bıraktılar.
evdeyimkuzuya şu pazar arabalarından aldım çok sevdi oynuyor bi de bebeğinin ateşi varmış ilaç içirip alkışlıyor sonra cadım:))

ben geldim bugün eğitimden erken bıraktılar.
evdeyimkuzuya şu pazar arabalarından aldım çok sevdi oynuyor bi de bebeğinin ateşi varmış ilaç içirip alkışlıyor sonra cadım:))

Hoşgeldin canım...
İreminde var o market arabasından son 1 aydır en sevdiğimiz oyuncaklardan biri... Alıp evin içinde geziniyor içindede meyveler var sonra yanıma geliyor mus aldım amut aldım üsüm aldım yiyelim diyor.

Bak sen zilliye kendi içmiyor ama bebeğine içiriyor şurupları:))

he sorma sevilcim ya kendi içmez bebeğine bizim ona yaptıklarımızı yapıyor.
iremde de öksürük varmış galiba şimdi okudum çok geçmiş olsun canım
bizim kızın gözündeki de iyice büyüdü şaşırdık kaldık bir drun dediği diğerini tutmuyor
bu arada kuzumun yaşgününü de geçirdik bu haftasonu yapıcam inşallah doğumgünü.kuzumda 2 yaşında artık.:)

sağol yelizcim tahnks

sevilim yaa bende istiyorum ama yezdanın doğum günü olayınına karar veremedik burdan arkadaş 3d nax kursuna gidicek hafta sonları ona uymuyor hafta içi yaparsa bana daha iyi olur ama bu hafta sonu kuzenin isteme olayı var istiyorumki anneannesi olsun aramızda oda cumartesi pazarmı karar veremediler yoksa banada hafta sonu uyarda bakalım inş. bir engel çıkmaz gelirim olmasa daha sonraki haftalara atabilirmiyiz:kaydirigubbakcemile5

betülcüm dotorun verdiği tedavi iyi gelmiyormu canım

zeynepcim sağol canım

Hay allah ya Betülcüm çok üzüldüm. Bir ilacı falan varmı? Son gittiğin dr. vermişmiydi birşey?

Bizim öksürük bayramdan önceydi atlattık çok şükür. Darısı diğer hasta kuzuların başına inşallah...

Demek Zoynomuz yeni yaşına girdi. Nice mutlu yıllara kuzum güzel yüzün gibi güzellikler, mutluluklar, başarılar peşini hiç bırakmasın...
Seninde annelik yıldönümün kutlu olsun canım. Meleğinle daha nice mutlu yıllara inşallah...

Betülcüm zeynomun doğum günü kulu olsun mutlu sağlıklı uzun ömürler versin rabbim küçük meleğime
seninde annelik yıl dönümün kutlu olsun canım

sağolun kızlar.amin cümlemiz için.
4 dr la görüştük hepsi ayrı birşey dio kafamız allak bullak oldu.son 2 gündür çok şişti gözü.Allah beterinden korusun tabi ama gördükçe içim gidiyor neyse Allah dermansız dert vermesin ne diyim biranönce şifa versin kuzuma

betülcüm güzel zeynebin 2. yaşı senin annelik yıldönümün kutlu olsun...
allahım sağlıklı sıhhatli nice güzel yaşlar göstersin inşallahhh

ve çıkış saati geldiii kuzuma toplu nevresim yaptırıyorum kış için anneannesi yorganını yaptı bende komple takım yaptırayım dedim çarşaf yorgan yastık vs.

pembe barbyli çok sevicek cadım gidince alıcam bugün çokta acıktımmmm yaaa

bugün balık var menüde yanınada bi salata ve çorba yaptınmı ohhhhhhhh değmeyin keyfime

herkese iyi akşamlar hepinizi ve kuzuları öpüyorum

kızlar az önce kötü bir haber aldım babam şeker hastası 4 gün önce seker komasına girmiş ayagında yarası vardı gecmlyordu deri nakli yapılcakmış ama iltlhap kemige dayanmış kurumuyomuş ayagını kesceklermiş çok üzgünüm çocukla he dıyınce gidilmiyorda dualarınızı eksik etmeyin lütfen

canım valla berfe çiş yaptığı zamanlar gerçi pek oldu diyemem alıştırma kilodu giydirdiğim için ama halıyada bazen çiş yaptığında ilk işim ıslak mendille suyunu almak sonra köpüklü sıcak suyla silmekti..benim hiç koku sorunum olmadı..

betulcum zeynebin 2.yasi kutlu mutlu olsun,nice guzel gunler gostersin rabbim,seninde annelik yıldonumunu kutkuyorum
bu arada gozun iyice sismesine uzuldum ama dedigin gibi allah dermansız dert wermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…