Bebeklerimiz ve Biz

zeybennep oncelikle kazaniz icin gecmis olsun diyorum,drn'de cok şükür hali kazasi olmadi,sadece 1 kez ıslak zemine yani parkeye kaza ile yapti,onuda kolayca hallettik tabi
ama haliya olsaydi ya da olursa bende rahat edemem muhakkak yikardim...

gecmis olsun kazaniz sewilcim
eger yorgan silikonsa we makineye girmiyorsa wer kuru temizlemeye , sıkma canini olabilen halledilebilen seyler icin canim

masallah yezdayaaaa:)
kotu birsey degilmiş allahtan ama sen witamin takwiyesi yap guzelim bence

sekercim benim ew de kira ama yapiştirip duruyorum stickerlari:)hem sokebiliyorsun hemde 3.5 lira(ki koctastan 50 liraya almistim baska birini , buraya da eklemistim fotosunu hatta hatirlarsin),bulursan al derim,ewe hareket katiyor cok sewimli seyler

bizde de bir donem daha kapidan gordugu anda basliyordu aglamaya,dr hemen oyuncak balon seker ws. weriyordu giriyordu iceri,sonra sonra ben onu ewde hazırlamaya basladim,doktora gitmeden once oraya gidecegimizi konrtol yapacagini agzina gozune kulagina bakacagini , hatta ayicik ustunde bakalım diyerek alıstırdım.su an sewerek gidiyor masallah,hatta 41 kere masallah sn asimizda yani 2 yas asısı gıkını cıkarmadan bacagindan wurdu igneyi,bu kadarina ben cok sasirdim:)
yani welhasil kelam alışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)

babasi ile aksam calissa gec mi oluyor ekincim,o sekilde sana da cok zor olur,kolaylıklar dilerim

bende bugun disardaydim,arkadaslarla toplandik kızkızaicocuksuz,kafa dagittik,aksam da koca beyle pub acilisi yaptik ramazan snrasi,
we simdi cok yorgunum iyi geceler diliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

yeliz stickerlar harika bu arada bizim pazarda yoktu bak bunlardanama yakın zamanda yelpazeyi genisletirler
sende iyi gunlerde kullan :)))

kadiscim bronşit olmamasına çok sevindim
bize kaç doktor bronşit dedi
3 defa tekrarladı 3 ayda
bende şaşkınım
ventolin agumentin bricanyl bunları kullandık hep ve igne tabiki

ama test yaptırmak lazımmış galiba alerji testi
bunu en kısa zamanda yaptırmak istiyorum tabi vakit lazım

günaydın herkese
dün doktor kontrolumüz vardı.berra hanım daha hastanenin kpaısından girmek istemedi.zorla soktuk.doktoru beklerken falan felaket ağladı.3 defa kusturdu kendini.dotorun yanına girdiğimizde ise bak annecim sen benim ağzıma kulaklarıma bakıyorsun izin ver doktorda sana baksın dedim.kabul etti.hiç ağlamadı.her seferinde diyorum aynı şeyleri ama bu sefer anladı şükürler olsun.umarım bi daha hiç ağlamaz.
doktor çok büyük sorun olmadığını,geniz akıntısı olmadığını ciğerlerinin temiz olduğunu söyledi.hatta ilaç bile yazmadı.kuru öksürük dedi.ballı limona devam...fakat aşısını ne olur ne olmaz yapmayalım haftaya gelin dedi.

betülcüm geçmiş olsun ya.bu arada zeynepin 2.yaşı seninde 2.annelik yıldönümünüz kutlu olsun.

sibel babana allahtan şifa diliyorum.

kadis bende senin gibi kış hazırlıkları içindeydim.babannesi yorgan diktirdi.annemde nevresim takımı lacak)))

günaydın kızlarrr

sibelcim çok geçmiş olsun, keşke daha önce testi yapılsaydı, bunada şükür, allah şifalar versin. dularımız seninle

betülcüm 2. annelik yıldönümün kutlu olsun bacım, güzel zeynebimizide allah sağlıklı, mutluluk dolu, huzur dolu, para dolu, güzel bir ömür nasip etsin inaşllahhhh

kadişcim hadi bakalım allah şfavertsincanım

berrayada maşllah diyorum

kazalr bizde hep oluıyor yıka babam yıka sil abbam sil modundayım :))))
dün kreşte oyuna dalıp kaçırmış her gün 1 kaçağımız var ama allahtan yolarda yapmıyor sabah akşam 2 saat yol gidip geliyoruz aklım çıkıyor yapacak serviste diye bugüne kadar kazamız yok çok şükür

nil inanılmaz huysuz kızlar inanılmazzzzz, sürekli ağlama modunda, sürekli beni kucağına al ayakta dolaştır diyor, derin derin nefes alıp veriyoruz evde karı koca, sabah 5 te kalkıyor ağlayarak yatana dek çıldırıcak gibi oluyorum. ne olur 5dakka sus diye yavarıyorum artık. serviste allahtan ağlaması yok ama bütün servisi inletiyor, yanda geçen arabalara bağırıyor, müziği aç şarkı dinlicem dşye bağırıyor hadi sesi açıyorlar bu sefer ayakata koltuğun tepesinde zıplamaya popo sallamaya başlıyor, baba geeeeeeeeeeeeell diye bağırıyorrrrrrrrrrrr, her sabah arkadaşın arabasını görünce anne işe gitme ben teyzeye gitmem diye bir hengameeee
inşallah geçecek ama ne zamannnn
ne zamannnnnnnnn
sırtlarım belim kollarımım dayanılmaz ağrıyor sürekli kucğımda taşımaktan az değilki maşllah 16 kilo canımaokuyorrr bide bütün yük bana kaldı tabi kreşe götür getirde onun çantası benim çantam ,montlarrr e hanfendi çantalar zaten felaket ağır, henfendinin yedekleri, suyu, sütü, ıvırı zıvırı

ay ayyyy yaniii

Günayındınlarrrr

kızlarr her yerim ağrıyor felaket hastayımmm grip vücut kırgınlığı gece kollarım bacaklarım ağırmaa başladııı ama el işi gelmek zorundayız izin diyince başlarına taş düşüyor adamların yanıma c vitamini aldım suda eriyenden geçmezse öğleden sonra giderim eve

dün bütün gün ağlamış annem susturamamış gündüzde uyumayınca akşam okadar şımardıki koltuk tepelerinde üstlerinde zıpladı cadıı 21:00 zorla yattı gecede uykudan ağlayarak uyandı burnu akıyor mızıldandı durdu gündüz yapmaya bırakmadığımız şeyler için ağlıyor bırak bırak diye gecede tekrarlıyor aynısını hastalığının getiridiği bir mızmızlıkta var kızamıyorumda hasta diye bu sefer şımarıyor

hastalık geçtikten sonrada devam ediyor aynı şekilde ne yapıcaz bilmiyorum

HEKERCıM maaalesef kreşin ilk dönemi yaaşnıyor, bütün çocuklar böylee inan bana, bizimkide ilk bir hafat inletti sonra araya hastalık girdi bir hafat gidemedi sonra yine alışma süreci gene ağlama 3. gün düzelmiş oyanmaay başlamıştı o hafta mecburi izne gönderildik ve 2 hafat benimleydi gene. bu hafat yendien başladı ve anne şe gitme diye her sabah ağlamamız var, ağlama senfonisi şeklinde kreşe bırakıyorum
geçecek inaşllah geçecekkkkk

yılmayın yalnız, eğer şimdi alıp sonra vermeye kalkışırsan gene aynısı yapar ve hiç bir zmaan gidemez ağlayacak ama alışacak orda daha mutlu olcak , belli bir yaştan sonra biz bişey katamıyoruz maalesef o kadar çok aktivite varki orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…