J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #29.021
Selam kızlar...
Kuzuyla ufak bir park keyfi ve alışveriş yaptık. Yemeğini yedirdim yatırdım akşam için yemeklerimi koydum pişiyor. Limonatımı aldım geldim. Kuzu uyanınca babasının yanına kaçacağız azcıkda sahil turu yapalım diymi ama....
Zehracımın sitemini görmeden aradım kalp kalbe karşıymış dedikleri bu olsa gerek...
Ve hemen bir buluşma organizasyonu planı yapmaya başladık.
Şimdi çalışan hatunlarda gelebilsin diye haftasonu olsun diyoruz. Bu hafta Zehranın işlerinin yoğun olduğunu düşünerek haftaya cumartesi olsun diyorum.
1- Ben
Hadi bakalım 2 kim olacak???
oo hadi bakalim mutlu bulusmalar diliyorum,bu haftasonu gelecegim ben istanbula,dolayisi ile bu hafta olsa gelirdima am haftayaymiş,bir sonrakine kısmet diyorum artik,
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
gecmis olsun kazaniz sewilcimSelam canlarım...
Hasta bebişlere çok geçmiş olsun tez zamanda şifalarını bulurlar inşalllah...
Bu aralar bu öksürük salgın galiba kimle konuşsam öksürükden şikayetçi... Kuzuları en çok hırpalayanda bu kuru öksürük oluyor(
Bizde dün bir akrabanın babası hastaydı ona geçmiş olsuna gittik kaynoş ve görümcemle... Kuzu canımızdan bezdirdi hepimizi... Kayınvalidem Allah yardımcın olsun ben bunu hiç böyle bilmezdim dediğin kadar varmış dedi...
Saat 5 gibi eve geldik orda uyumadığı için huysuzlandı sonrada ben namaz kılarken yerde uyudu kaldı. Tabi uyanması saat 9'u buldu. Birdahada 1 gibi bizimle birlikte uyudu. Onu uyutayım derken bende dalmışım. Saat 4 de bir uyandımki işemiş yatağa yatak yorgan batmış. Yatarken çok su içmişti koca bir bardakda süt böyle olacağı beliydi. O saatden sonra yatak yorgan değiştir. Şimdi o koca yorganı ben nerde yıkayıp kurutacağım bilmiyorum. Halıları yıkamaya verecektim olmazsa onuda verceğim yapacak birşey yok...
...
masallah yezdayaaaa:)selamlarrr
bend geldim sabah kahvaltımızı yapıp doktor ablamıza gittik hastane çok doluydu hepte küçük çocuklar yezdanın doktoru yine dopdoluydu 1 saatten fazla bekledim hemen hemen beklerken kuzu biryerde durmadı milletin çocuğu muayne olmak istemez ağlar bizimkide doktorların odasına dalıyordu
açık kapı görünce anne girimmi diye bağırdı cadı..
neyse girdik doktor ablamız muayene etti sırtını dinledi. üst solunum yollarını üşütmüş kuzum burnu kapalı dedi boğazındada kızarıklık varmış gripal bir durum yani öksürüğünün broşitiyle bağlantısı yok dedi sadece geçen ayki rahatsızlığı yeni atlattığından yeniden hava yollarını kapatmıştır tekrarlamıştır dedi doktorumuz kötü değil dedi ama dikkat etmek lazımmış
bağışıklık sistemi zayıf ondanmı bukadar çabuk tekrarlıyor dedim zaten 3 yaşına kadar hemen hemen her çocuğun bağışık sistemi zayıf olur dedi çokta yapıcak birşey yok sadece vitaminlerle destek verebiliriz dedi evde kullandığımız zinco var dedim devam edelim dedi.
yelizcim arı sütü polenini sordum aktardan alma dedi eczanede junıor diye bir şurup varmış oda ar sütü destekliymiş istersen onu al dedi doktorumuz
kilomuz 10,600 gr boy:85 geçen aya göre 600 gr almış kuzucuk doktor şu hareketli zamanda 600 gr iyi dedi boyuda güzel yaşına göre dedi
ventolin , antibyotik ve balgam sökücümüzü aldık .yezdayı anneanneye bıraktık ve işe geldik .
bizden bukadar sizlerde ne var ne yok
yelizcim stickerler çok hoş gerçekten benimde ev kira olmasa alır yapardım ama malesef
sabrını anlıyorum yezdanın etrafında öle barış gibi biri olmuyor ama bazen misafir gelince iteleyip kakaladıkları oluyor tabiki
sinirlenmen çok doğal
ya bayiliyorum sizin sohbetlerinize ne guzel paylasiyorsunuz dostlugunuz daim olsun nazar degmesin
saglikli gunler hepinize arada gelip faydalaniyorum hepinize tesekkur ederim son gaz devam
bizde de bir donem daha kapidan gordugu anda basliyordu aglamaya,dr hemen oyuncak balon seker ws. weriyordu giriyordu iceri,sonra sonra ben onu ewde hazırlamaya basladim,doktora gitmeden once oraya gidecegimizi konrtol yapacagini agzina gozune kulagina bakacagini , hatta ayicik ustunde bakalım diyerek alıstırdım.su an sewerek gidiyor masallah,hatta 41 kere masallah sn asimizda yani 2 yas asısı gıkını cıkarmadan bacagindan wurdu igneyi,bu kadarina ben cok sasirdim:)b.kadis gelmemiş. daha.doktora gideceklerdi değilmi?
bizde akşam üzeri aldık randevuyu.berra görünüşte gündüz hasta değil gibi.gece öksürmekten uyuyamıyor.iki gecedir nöbetteyiz eşimle.
bakalım hepatit A aşısıda vurunacaktı.onuda vurur mu akşama.
doktora gitmektende çok korkuyorum.berra çok ağlıyor.muayene edemiyor doktor.ağlarken kendini kusturuyor.sizdede böylemi???
babasi ile aksam calissa gec mi oluyor ekincim,o sekilde sana da cok zor olur,kolaylıklar dilerimselam kızlarrrrrrrr
kahvaltımızı yaptık etrafı topladım bulaşık derken bu saat oldu
şimdi ezgiyle çarpım tablosu çalışıcazz
bu sene işimiz daha zor olacak galiba naz hanım herşeye burnunu sokuyor banada sor
a b 1 2 deyip duruyor zillii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?