- Konu Sahibi DreamLover
-
- #29.041
bu arada kızlar bişi sorcam sizin kuzular kaçırdığında ne yapıyorsunuz silmek yeterli oluyormu..
benim halılarımda mı bişi var anlamadım. hemen sildiğim halde ertesi gün kokmaya başlıyor..
mecbur yıkıyorum..
Selam kızlar...
Kuzuyla ufak bir park keyfi ve alışveriş yaptık. Yemeğini yedirdim yatırdım akşam için yemeklerimi koydum pişiyor. Limonatımı aldım geldim. Kuzu uyanınca babasının yanına kaçacağız azcıkda sahil turu yapalım diymi ama....
Zehracımın sitemini görmeden aradım kalp kalbe karşıymış dedikleri bu olsa gerek...
Ve hemen bir buluşma organizasyonu planı yapmaya başladık.
Şimdi çalışan hatunlarda gelebilsin diye haftasonu olsun diyoruz. Bu hafta Zehranın işlerinin yoğun olduğunu düşünerek haftaya cumartesi olsun diyorum.
1- Ben
Hadi bakalım 2 kim olacak???
cevaplar nirde????
çalışanlar için cumartesi olsun istedik valla gene kaytarırsanız, başka davet yok :umursamaz:
bu cumartesi değil de diğer cumartesi olcak zatensağol yelizcim tahnks
sevilim yaa bende istiyorum ama yezdanın doğum günü olayınına karar veremedik
sibel çok geçmiş olsun, allah kolaylık versinkızlar az önce kötü bir haber aldım babam şeker hastası 4 gün önce seker komasına girmiş ayagında yarası vardı gecmlyordu deri nakli yapılcakmış ama iltlhap kemige dayanmış kurumuyomuş ayagını kesceklermiş çok üzgünüm çocukla he dıyınce gidilmiyorda dualarınızı eksik etmeyin lütfen
hosgeldin sekerim
oh ne guzel gecmis tatil cok sewindim,
opuyorum
:1hug:
selam kızlar.
sabah kreşe yollama mesaisi vardı yine,eşimde hiç destek değil,p.teside ağlarsa yollamıcam diyor.kiminle uğraşacağımı şaşırdım resmen.
akşam babsına yalvarıyomuş okula yollama beni,bırakma beni diye.
sabah banyodaydı ben indirdim servise ve maalesef kandırarak bende gelicem dedim,binmedim servise tabi,çok ağladı gene.
1 hafta 10 gün yaşıcaz bunu galiba.içim parçalandı ama.eşimde yanlışmı yapıyoz diyo,netten bakiim dedim
zorlamak yanlışmı diye bişe bulamadım.öğretmeni normal diyo hepsi yapıyomuş,ilk gün zaten kreş inliyodu çocuk ağlamasından,
çok acıdım yaa.
öyle işte kızlar,zor bi sabahtı.
akşamda elif huysuzdu uykusu dağıldı zor toparladık.
merhaba, topiğmize hoşgeldiniza.s.
ikizleriniz var sanırım, allah bağışlasın
kreşe giden çocuğunuz kaç yaşında
Günayındınlarrrr
kızlarr her yerim ağrıyor felaket hastayımmm grip vücut kırgınlığı gece kollarım bacaklarım ağırmaa başladııı ama el işi gelmek zorundayız izin diyince başlarına taş düşüyor adamların yanıma c vitamini aldım suda eriyenden geçmezse öğleden sonra giderim eve
dün bütün gün ağlamış annem susturamamış gündüzde uyumayınca akşam okadar şımardıki koltuk tepelerinde üstlerinde zıpladı cadıı 21:00 zorla yattı gecede uykudan ağlayarak uyandı burnu akıyor mızıldandı durdu gündüz yapmaya bırakmadığımız şeyler için ağlıyor bırak bırak diye gecede tekrarlıyor aynısını hastalığının getiridiği bir mızmızlıkta var kızamıyorumda hasta diye bu sefer şımarıyor
hastalık geçtikten sonrada devam ediyor aynı şekilde ne yapıcaz bilmiyorum
geçmiş olsun cnm, şimdi nasılsın
selam kızlarrrrrrrrr
kadiscim geçmiş olsun canım acil şifalarrr
sibelcim çok geçmiş olsun
bizde kahvaltımızı yaptık etrafı toparladım okul hazırlığı başladı
off hergün aynı şeyy
kolay gelsin bidenem
aynı koşturmavcalar bizde de var
zamanla yarışır olduk
vışşşşşşşşşşşşşşşşş dünürümde geliyomuşşşvalla dünürümm, bizi oynattığı kesinnn, patron belliii
haftaya cumartesi mi şimdii nirdeydi kız evv, kocayı ikna etmem lazım nasıl gelebilirm oraya, tarif ediver bacım bi ara , eyüpten gelcem he metrobüsle nereye ordan nereyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?