Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlarrrrrrrrr

kadiscim geçmiş olsun canım acil şifalarrr

sibelcim çok geçmiş olsun

bizde kahvaltımızı yaptık etrafı toparladım okul hazırlığı başladı
off hergün aynı şeyy

Selammmmm güzeller keyifler yerindedir inşallah. Ay sonu yoğunluğu war bizdede,

Sibelcim Allah şifa versin babacığına, çok çok geçmiş olsun dermansız dert vermesin rabbim kimselere.

cnm bende yıkDIM YA HALILARIMI, BUGÜN OLMASADA ERTESİ GÜN MUTLAKA KOKUSU GELİYOR, yıkamak şart bence de

nimetcim nil çok mu yoruyo seni yaaaa
ne zilli bi gelinim varmış
yandı desene benim kuzu gibi oğluşum
parnağına takıp oynatır kıss bu zilloş benim oğlanıCADIARZU

yelizcim kolay gelsin yoğunmuşsun sende

mavili hanım nerelerde
ne zaman geliyonn kız istanbulaa
hadi artıkın yavaş yavaş gelin bu cumartesi bile olabilir

valla dünürümm, bizi oynattığı kesinnn, patron belliii
haftaya cumartesi mi şimdii nirdeydi kız evv, kocayı ikna etmem lazım nasıl gelebilirm oraya, tarif ediver bacım bi ara , eyüpten gelcem he metrobüsle nereye ordan nereyeee

vışşşşşşşşşşşşşşşşş dünürümde geliyomuşşş
onur konuğum ol laa gelde hihoyyyt
mantılar açacam, arkadaşla yapabilirsek baklava bile açmaya çalışacam yani
sizin için ne zahmetlere katlanacamm:tomato:
siz seville buluşup gelirsiniz
ben detaylı tarif veririm:1hug:

Selam canlarım...
ıremin gönlünü yapalım derken bu saat oldu. Evde olmasın da nerde olursa olsun...
Önce sokak, sonra babanne, sonra yenge Allahdan apartman çok kalabalık değil yoksa evin yolunu hiç bulamıyacağız.

Sibelcim babana çok çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden saklar inşallah. Dualarım babanla...

Buluşma için ben bu haftada bir daha ki haftada uygunum Allahdan birşey çıkmazsa...
Çoğunluk, en önemliside Zehra sultan nezaman müsaitse o güne karar kılarız.
Olurda bu buluşma için kimse ayarlama yapamazsa cumartesi tek kaçar giderim ben. Havada güzel olacakmış tam süper olur benim ve irem için...

yok cnm acik bilgisayarda bi yandan taki yapıyorum off olmuşum
ama simdi cikiyorum sahiden
bebegim uyandi
opuyorum canimciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Selamlarr

benim arkadaşın kurs işi belli olmadıki bi olsa bende ayarlasa kendimi hafta içi giderse bu hafta çalışırım diğer hafta kuzunun doğum gününü yaparım. sırf hepinizi tanımak görmek için cumartesi gelir pazar yaparım doğum gününü hazırlıklarıda gece yaparım napim artık :))))

selamlar kızlar...
betüll cüm seynepin doğum günü kutlu olsun cnm.
seninde annelik yıldönümün..
Allah sağlıklı, mutlu , huzurlu, uzun ömür nasip etsin yavruna..

off off yine buluşmama var yaa..
valla çok özeniyorum..
inş. bol katılımlı olur kii öyle olacağa benziyor..
oh zehra sultanda döktürür mamaları..
şimdi çatlıyacam orta yerimdenn yaa

tenzile yaptığın takıları görmek isteriz..(m) ( sanırım satabilecekmişinde hayırlı olsun..
bu arada malzemelrini nerden alıyorsun cnm sen..
benima rkadaş ve akrabalardan da yapan var takı işi malzemelrini ist. eminönünden aldıklarını söylemişlerdi. orda ucuz oluyormuş..
hepsine sipariş ettim bende.. gidince banada alın diye.. Hala alcaklar.:)))

Kızlar selam. Sabah güne kötü bir haberle başladım. Çok sevdiğimiz, geçen sene oturduğumuz yerden Bursa'ya taşınan bir komşumuz vefat etti. Aslında mide ameliyatı geçirmişti ve iyi diye biliyorduk durumunu ama mide kanseri olmuş ve 1 ay öncesine kadar normal yaşamını sürdürürken bugün öldüğünü öğrendik. O kadar hayat dolu ve mutluydu ki. Sabah dersim yoktu, Mertle kendimi yan komşuma attım, derse gidene kadar eve girmek istemedim.

zeybennep ben basit seyler yapiyorum kendi tarzima uygun,cok incikli boncuklu seyleri sewmem zaten.genelde zincir ucuna biseyler takarim.yada dun ekledigim gibi kullanmadigim bi tshirtten kolye yaparim afiyetle takarim

yaptiklarim icin bi site de kurmak istiyorum, o zaman weririm adres..

bu arada malzemeleri burdan aliyorum bursa merkezden.onlarda istanbuldan getiriyolar,ist tabikik cok daha ucuzdur ama burasi da artik tanidik gibi oldu , sahane indirim yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…