Bebeklerimiz ve Biz

Aylık kontrolüne götürdüm ebrarı boy:75 kilo:9710
doktor iyi dedi, bana biraz az gibi geldi ama sağlıklı olsunda diyorum artık

canım benimsağol en büyük servet sağlık bu hayatta.
resimler kıbrıstan canım taze anlayacağın fırından çıkmış halim bukaydirigubbakcemile3zehracım,monpetit cim ve yelizim tesekkürler yorumlarınız içinŞeniz

üzüldüm canım hastalığının tekrarlanmasına bilirsin severim seni..
kendine dikkat et sağlıklı beslenmeye çalış üşütme
kendini sakın ve sakın üzme...herşey hallolur sağlık geri gelmez...
kendine çok ama çok iyi bak emi arkadaşım...

slm kızlar
çokocum sevindim iyi olmanıza.katılım olacak davetlerde kafa dengi olması çok öenmli yoksa insan davetlerden pek keyif alamıyor değil mi?

mücüm yevvruum hasta mı oldun canım dikkat et kendine.
beslenmene giyinmene herşeye önem ver tatlım.demekki mikrobu daha tam atmadı vucüdün.inşallah tahlillerin temiz çıkar.

monpetit canım nasılsın.kilosu çok normal ebrarın hayatım.dert etme kendine.

yelizim nasılsın canım

müüü geçmiş olsun canım geçmişi okuma fırsatı olmadı
berra nasıl semihacım
deno yaramazlıklarına devam ediyormu soytarı
ebrar çok fena oldu yaaaa geceleri iyice abartıyor artık kalkma konusunda doktor normal dedi gün boyu seni özlediği için sık uyanır dedi zor oluyor bana 2 gün babası aldı yanına ben yalnız yattım çok iyi geldi dinlenme fırsatı buldum emzirdim eşim uyuttu

monpetit iyi diyelim iyi olsun.öksürüğümüz dışında problem yok.allahtan keyfimiz yerinde ve yaramazlıklara tam gaz devam...

yürümeyi ilerlettimi berra iyice yaramazlaşmıştır yürüyorsa

sorma canım ya.evin içinde gezilmedik yer girilmedik delik bırakmıyor.yatak odamdaki gardırop sürgülü onu açıp içindekileri yere saçıyo dolabın içine kendisi girmeye çalışıyor.aynı şeyi bulaşık makinasına yapıyor.kapağını açık bulsun içine dalıyor.

ebrar nasıl onunla maceraların nasıl??

bu arada grip aşısı yaptıran varmı?bugün berra nın doktoruna sordum.önermedi aşıyı.kreş zamanı düşünürsünüz dedi.

herkese iyi geceler benim cadı uyumuşken mızmızlanmadan yatayım sabahta arkadaşlarla kahvaltıya gitcez öğleden sonrada hazırlık yaparım

herkese iyi geceler.yatmaya gidiyorum.bakalım nasıl bir gece bekliyor bizi.öpüldünüz.

herkes kaçmış ama olsun ancak fırsat kaldı kocişten oyun yüklüyor iki saattir deli oldu souda hallettide gitti yattı....

öncelikle müüü canım hoşgeldin bebem... ayrıcanam çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et bu meret tam geçmedimi allah korusun kronikleşir tedavini aksatma.. egemide öptüm canım... seni görmek güselll...:1hug:

monpetit caım sende ii mişsin görüşemiyoruz bir türlü se geliyorsun ben yok ben geliyorum sen yok... ebrarda gayet ii kilo felan sağlıkları yerinde olsun öemli olan o senide balııda öptüm canımŞeniz

yelizcim saada ii gecelr sanada kokoş kızınada mis kokulu uykularrr:1hug:

semihacım ii gecelr canım bu yaramazlar hep aynı ne çekmece ne dolap bırakıyor çağanda dökmedik... bulaşık makinesini hiç sorma o uyanıkken ne boşaltabiliyorum nede doldurabiliyorum... senide güzel yavrunuda öpüyorum...

biraz geç oldu belki ama sevilcim işyerinin taşınmamasıa çok sevindim... öpbenim için meleğini...

ehh malum durumu biliyorsunuz eskisi kadar bakamıyorum bu aralar ama haftaya normale dönerim... diğer tüm arkadaşlarada ii gecelr ve mutlu bir haftasou diliyormmm

öpüldünüz cadılarrrrrŞenizyerimsenibenkaydirigubbakcemile

herkese merhabalar. keyifler yerindedir inşallah bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir. hoşçakalın.. öpüyorum

mavicem selam bacım görüşmeyeli nasılsın..sorma bi haftadır deli oldum valla...site acaip hızlanmış..sen ne yapıyorsun ne var ne yok...

Oh be sonunda sitemiz düzeldi. Resmen bir boşluk olmuştu ya yarım saatde bir girip bakıyordum.
Hepinizi çok özledim canlarım benimmmm:1hug:

tey teyyyyyyyyyyyyyyyyy
ohbe dünya varmış sıkıntıdan patladım kendimi örgüye verdim
kızıma yelek örüyorum
nasılsınız bakalım herşey yolundadır umarım bebekler nasıl sizler nasılsınz
bizleri soracak olursanız bizler iyiyiz
herşey iyi yani allaha şükürrrrrrrr

herkese merhaba,
umarım hepinizi çok iyisiniz.
resimlerim için yaptığınız harika yorumlara tesekkürler.
çıkış saatim geldi bile kk nın yeniden açılması çok süper.
belli bir müddet kk ya girsem bile yazamayabilirim.belli bir süreçten geçiyorum hayatımla ilgili.dolayısı ile benim için çok zor olan bir dönemde yoğunlaşmam gereken bir pozisyon var.
hepinizi çok seviyorum vede çok özleyeceğim,
sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…