- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.941
delüü hemede nasıl farkettin kız sabahtan berü gülüyom :roflol::roflol::roflol::roflol::rl:zati edit kalmış yok silemedimZeynepcim kime geçircez bacim :):):):)))))))))))))))))))))))))(mesajina bak anlarsin)
sorma bacim sorma benim kizda tuvalet masasina çikip parfümleri boynuna sürüyor..kis olcakda süsü sevmicek hee :):):)
semihacim çok ama çok geçmiş olsun kizina umarim en kisa zamanda geçer cnm
bebeğümm danammmmm hoşgeldünnnnnnnnnnn özledikkkkkk senüüüüüüüortadoğu ve balkanların en süper annelerine vede bebeklerine selamlara.s.
cumanız hayırlı olsun çok yoğunum vede hastayım sizlere bir selam çakayım dedim.umarım herşey yolundadır,
sevgilerimle...Şeniz
selammmmm.
hastaneden geldik..
kuzumun boyu 75 cm kilosuda 9,600 nasıl sizce..
doktorum gelişimini ve beslenme tablomu çok beğendi...1 yaşında tekrar bi kontrol sonrası yok...
Mücüm aşk böceğim hoşgeldin canim nasilsin hastaymişsin çok geçmiş olsun
( site çok yavaş yine)
müü danam hoşgeldin tatlım ya yokluğun hissedildi.demek inceldin hee.
sibelcim eşin gelmiş gözün aydın.çınarın yeni yaşı ve incileri hayırlı olsun.
mavicem sağol canım benim.çocuklar perişan böyle havalarda.
yelizcim nasılsın tatlım.
ayşegül merhaba canım sanada.
yevrüümm ince garuu resim çekünde koy bakam bi :)))
alışverüş canavarı yevrüm 2 tane beyazladı 1 aydır birinin minicik ucu bu sabah çıkmış hala gelemediler anlayacağın yanlış hatırlamıyorsun şeker hatunum...
Semikacim ve ayşegülcüm bizler iyiyiz çok şükür
kokoş kizimla uğraşiyoruz :)))))))))
bir yaramazlik yok allahima binlerce şükür olsun...
Mücüm yevrüm sen zaten çok ince bir hatunsun hem düşünce olarak hem fizik olarak... özledim valla yerin belli oldu
delüü hemede nasıl farkettin kız sabahtan berü gülüyom :roflol::roflol::roflol::roflol::rl:zati edit kalmış yok silemedim
bebeğümm danammmmm hoşgeldünnnnnnnnnnn özledikkkkkk senüüüüüüü
işlerini hallet aramıza ddön biranönceŞenizsırnaşık şey:sm_cool::teytey::
maşallah canım kilosuda boyuda çok güzell nazar değmesinn çok güzel beslemişin kuzunuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?