Bebeklerimiz ve Biz

MAŞALLAH CANIM BERFEYE
11 Aylık bebek EN AZ 7000 g - 65 cm EN FAZLA 11700 g - 79.5 cm
BUDURUMDA BERFE ÇOK İYİ CNM..TEBRİK EDERİM ANNESİ

slm cnm masallah berfeye bızım oglanında kontrolu vardı 1 yas kontrolu 80 cm boy kılosuda 9.550 grdı.boydan gıdıyoruz bız ama dr 1770 gr dogmasına ragmen yasıtlarını yakalamış dedıçok sevındım

saolun kızlar..
evet soytarım senin de dediğin gibi kız bebek ölçümüne göre doktor iyi dedi..
sibelcim hoşgeldin canım..maaşallh oğluşuna premetüre bi bebek olmasına rağmen ne kadar güzel gelişimi var..

slm kızlar ben geldim..mevcan maşallah berfeye canım çok ideal

sibelcim çınar da boya gitmiş süper yani.

alişim beslenme tablomu yazayım canım..
sabah kalvaltı
öğlen kıymalı tahıl çorba sı yanına yoğurt
2 saat sonra 1 adet mandalina
akşam sebze çorbası (çok az) yanına o gün ne pişirdiysem( makarna pilav ) gibi
2 saat sonra nar suyu
yatarken çok az kaşık maması içine 1 adet elma
tabii berfe çok emen bi bebek sanırım sütümünde faydası var..
bide ben kahvaltısını bol veriyorum sabah daha önemli diye..
bide tabiki her zaman kıyma koymuyorum..haftada 1 kez balık 1 kezde tavuk veriyorum
alıştığım için herşey ölçülü..kızımda iştahlı ne versem yiyor zaten..
sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar...

evet yelizcim erkeklerin daha fazla bizim kilomuz çok artmadı emmeyide bırakınca boy uzun kilo az kaldı imdi 83 boy 10250 kilo

maaşallah berfeye canım çok iyi biz bide herşeyi yemiyoruz dişide yok ya yiyemiyorda kuzum istemediği şeyi hemel pamakla çıkartıyor

Sibelcim gözün aydın cnm ne güzel yerleşmişsin evine..
Çınarda maşallah kapamış arayı süper senide tebrik ederim cnm..
Mev.can Kızının beslenme tablosu çok güzel böyle devam edebilirsin bence...
arada badem ceviz ezebilirsin kuru kayısı ile yopurtuna karıştırıp verirsin...

saol soytarıcım..kahvaltısının içine her gün az ceviz katıyorum..arada muz bazende dediğin gibi kayısı katıyorum..
valla benim kızın bağısakları da son hız çalışıyor..durmadan arkadan bırt bırt çıkıyor

cnm ben sabahları 3 kara uzum yarım kayısı 1 cay kasıgı bal 1 tatlı kaşıgı cevız 1 kıbrit kutusu labne peynır 1 tane yumurta ve bebelac peynırlı pekmezlı kahvaltı mamasından koyup rendeden gecırıyorumlup lup göturuyor

yogurt ve meyva suyunu drum çok besleyıcı bulmadıgı ıçın yugurdun ıçıne kabak rendeleyıp vıtamınlestırıyorum

bıde benım oglan sırf etcı haftanın bı gunu 2 tane köfte ve yanında peynırlı makarna verıyorum bıgunu balık bı gunude et yıyor

hergun 1 kase corbasını ıçıyor ve ogun ne yemek varsa yıyor

özellıkle patatesı çok yıyor

bazen ona özel ıspanak ve brokoli çorbası yapıyorum

domates yasak dıye duydum fakat dr bısı demedıgı ıçın ve oglumda domatezi çok sevdıgı ıçın hergun 1 tane yedırıyorum

delüü hemede nasıl farkettin kız sabahtan berü gülüyom :roflol::roflol::roflol::roflol::rl:zati edit kalmış yok silemedim

ortadoğu ve balkanların en süper annelerine vede bebeklerine selamlara.s.
cumanız hayırlı olsun çok yoğunum vede hastayım sizlere bir selam çakayım dedim.umarım herşey yolundadır,
sevgilerimle...Şeniz
bebeğümm danammmmm hoşgeldünnnnnnnnnnn özledikkkkkk senüüüüüüü
işlerini hallet aramıza ddön biranönceŞenizsırnaşık şey:sm_cool::teytey::
selammmmm.
hastaneden geldik..
kuzumun boyu 75 cm kilosuda 9,600 nasıl sizce..
doktorum gelişimini ve beslenme tablomu çok beğendi...1 yaşında tekrar bi kontrol sonrası yok...

maşallah canım kilosuda boyuda çok güzell nazar değmesinn çok güzel beslemişin kuzunuu

herkese selam oğluşlarım daha iyi çok şükür, bugun okul çıkışı arkadaşımın gününe gittim, uzu süredir evden çıkmıyordum iyi geldi, illa bana da gir dediler ama kararsız kaldım, grup pek hoşuma gitmedi, yaş itibariyle benden büyükler var
sizler de iyisinizdir umarım

Mücüm aşk böceğim hoşgeldin canim nasilsin hastaymişsin çok geçmiş olsun
( site çok yavaş yine)

canım sağol hoşbulduk iyi değilimpek öksürük pek fena ciğerlerim çıkacak sanki.her gün bir tane iğne vuruluyorum.5 gün sonunda bitecek iğneler ilaçlarımda çok sonra haftaya bir sürü tetkik yapılacak ne var diye araştıracaklar doktorum pek işgillendi tekrralamasından dolayı hastalığım.sen nasılsın denocum nasıl bakayıma.s.a.s.
bende sizleri çok özledim valla işlerim pek yoğun ayrıca işyerinden girmeye tırsmaya başladım iyice -tatlicadiarzu-

canım selam hoşbulduk nasılsın berra iyidir umarım.inceldim valla spora devam ediyorum bir foto neyim koysammı:jeyyar:

canım dur bir iki resim koyayım bari pazara silerim yinesengözlerimebaksanab

canım benim senin inceliğin Şeniz bende çok öxzledim seni sizleri:1hug:

ben geldim siz kaçtınız danalar şurda eccük wcden bağlanayım dedim egesiz
gelecem canım foto koyacağıdım şimdi delüüüüsengözlerimebaksanab

slm kızlar ben geldimmmm
Hülyacım sevindim cnm çocukların daha ii olmasına...içine simediyse insanlar katılmak bence

Mücüm allah şifa versin dermansız dert vermesin bacım yaaa umarım bütün araştırmalar güzel çıkar
Bu arada resimlerde çok hoş cnm kıbrısdanmı..?

selam kızlar kaç gündür giremiyorum herkes iyidir inşallah
yarın ebrarın doğum günü halamız ve bir kaç kişi gelcek aile içi pasta kescez anlıcanız uyumadan yakalarsam resim çekip eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…