Bebeklerimiz ve Biz

evet kızlar 1978 yılının 22 ekiminde bir pazar günü dünyaya gelmişim wccük serüvenli olmuş doğumum....

o gün mahallede annemlerin çok yakın komşularının arka sokakta düğünleri varmış gitmesen olmaz... anneciğim süslenmiş püslenmiş ancakkk ben müsade edermiyim hiç sancıları başlamış anemin sokağa bakınmış kimseler yok karşıdan komşunun çocuğunu görmüş haber yollamış anneannemlere o zamanlar çok yakın oturuyormuşlar annemlere... annannem durumu anlamış ebe yi kaptığı gibi annemin yanında almış soluğu... bu arada baban nerede diyen varsa valla kimse bilmiyormuş...

neyse ebe doğumun zor olacağını hastaneye gitmemiz gerektiğini smylemiş ama vakitte yok... ozamanki koşulları tahmin edersiniz 78 yılı imkanlar olanaklar çok kısıtlı hatta yok denecek gibi o şartlarda bir kadın nasıl alıp kendi başına kızını hastaneye götürsün bakmış olacağı yok ebe sıvamış kolları...

bir kaç saat sonra dünyaya gelmişim ama bir terslik var ağlamıyorum annciğim çocuğum niye ağlamıyor ölü doğdu bebeğim diye feryad ederken kendinden geçmiş annemin sesini duyup odaya dalan annemin küçüğü teyzem ablam öldü diye eşiğe bayılmış zavallı anneannem ne yapacağını şaşırmış eşikte yatan teyzememi annememi baksın teyzemi sürükleyerek odadan çıkarmış iki tokat patlatmış ablanın birşeyi yok çok yoruldu sadece demiş o sırada ebede boş durmamış iki şaplağı yiyen ben basmışım feryadı... :ecrin_bebek:.. biraz olsun nefes almak isteyen anneannem kendini kapıya atmış bilin bakalım karşıdan elinde pazar fileleriyle kim geliyorrrr evet babam...

bir yıllık evlilikleri süresince pazara ayağını bile basmayan adamın o gün pazara gideceği tutmuş anneannem neyapmış peki

terliklerini babamın peşinden fırlatırken arkasından bağırıyormuş

-neredesin sennnnn kızım ölüyordu benimmmmm pazaramı gideceğin tuttu canın çıkmasın seninnnnnnn vs vs

ilk öceleri olup bitene anlam veremiyen babam sonunda anlamış ne olduğunu ve anneannemin bağırışları altında dalmış eve....

hep söyle
- hiç bir zaman unutmam ilk odaya girdiğimde annenin kucağındaydın olduğum yere oturup ağlamaya başlamıştım.... aslında herkes ağlamış biraz sevinç biraz sinir boşalması

rahmetli anneannem pekbi keyifli anlatırdı bana.... yattığın yer nur olsun canım anneannem

paylaşmak istedim sizlerle.... tekrar kk da olmak güzellll ... öpüyorum kızlarrrŞeniz

canım beni ama çokta özletme kendini olurmu tabiki önemli olan öncelikle senin hayatın.a.s.. ama arada bizede uğra sensiz buraların birşeyleri eksik oluyor hep özletme kendini:çok üzgünüm: kendi adıma bende seni çok seviyorummmm egemide senide çok öpüyorummmŞeniz

gözümüz aydın...server taşındı..artık site hızlı olacak..eror yok...
mavicem doğumgünün kutlu olsun..dilerim çocuklarınla ve tüm sevdiklerinle bir ömür mutlu mesut yaşarsın canım....
kk açıldı ama ben bi kaç yokum...şantiyeye gidiyorum işler var yapmam gereken...
bu arada kuzum çok hastalandı yazamadım size...
kandaki beyaz küre değerleri çok yüksek çıktı..günlerce 40 derece ateşle gezdi miniğim...
allaha şükür geçti...
dikkat edin kızlar doktor sebepsiz ateş iyi değil dedi...hepinizi çok öpüyorum...iyi akşamlar hoşçakalın

MAVİCE cnm doğum günün kutlu olsun
evladınla ve eşinle nice sağlıklı yıllar dilerim cnm öpyorum
.MUTLU YILLAR MAVİCE.

Bizde iyiyiz çok şükür zillim bir haftadır Geldinmi diye soranlara deldim deldim diyor öyle bir tatlı oluyorki anlatamam tam ısırmalık.
Papatyaları öp yerime kocaman kocaman...

Selam canım
Hakkında hayırlısı olsun.
Senin gibi olgun bir kadının hayatı ile ilgili en doğru kararı alacağına eminim.
Arada bir ceee dersen seviniriz demesende canın sağ olsun yeşil ışığını bile görmek yeter bize.
Kendine ve oğluşuna çok iyi kocaman öpüyorum tatlım....:1hug::1hug:

Çok geçmiş olsun tatlım
Ruzeciğin iyi olmasına sevindim. Allah beterinden saklasın.
Sebebi neymiş acabafisfisfis

hay allahım yaaa
o neydi öyle nerdeyse bir haftadır kapalydı site
özledim valla burayı
anlatacak çok şey var ama çıkma vakti geldi

canım benim çok geçmiş olsun kuzuna allah beterinden korusun da kandaki bu beyaz hücreler iye fazlaymış onu söyledimi doktor... tekrar geçmiş olsun ....

slm kızlar, nasılsınız, bebişler nasıl
nasıl bi özlemdi bu yaaa
kk sız çıldırdım nerdeyse(
zeynebin 4 azı dişi birden çıkıyo, yanakları kıpkırmızı oluyo bazen, dişlerden sanırım, huysuzlanıyo da yavrumm

mavicem iyiki doğdun bebeğim, iyi ki varsın, iyi ki bizimlesinŞeniz

mavilim kuzuna çok geçmiş olsun cnmm, umarım hemen düzelir:Saruboceq:

mirrroum cnm üzdün beni şimdi, demek bi süre yoksun:a015:

Selam canım,
Geldim mi hepsi birden gelir zaten. İrem de üst dört dişini birden çıkarttı. 15-20 gün resmen eziyet çekti bebeğim. İnşallah zeynonun okadar uzun sürmez.

İyi akşamlar kızlar
Mesai bitti ben kaçar yarın kaldığımız yerden devam ederiz.
İyki varsınız canlarım benimmmmm

slm kızlar
çok özledim sizleri

mücüm senin olmaman bizi üzer yokluğunu hissedetriz ama mesleki kariyer çok önemli hayatım.sen iyi ol yeter bize

mavicem danam doğum günün kutlu olsun.güzelliklerle dolu bir yıl geçirmen dileğimle tatlım...

sevilcim maşallah ireme canım erkende konuşacak sanrım.

mavili ruzeme çok geçmiş olsun.

yeliz slm canım

ekinnazım ör yavrum ör sıcacık giysin yavrum yeleğini.bende sıkıntıdan günlere katıldım hep

dream geçmiş olsun.kolaylıkla çıkarır inşallah zeynep dişlerini.

biz iyiyiz şükür.berra birgün keyifsiz bir gün keyifli belli olmuyor pek fazla

mavicem doğumgünün kutlu olsun canım..
kartalsevilim,mavilim ,dreamcim,mirrorum ,ekinnazım,soytarım,semiham sizler nasılsınız özledik valla...

kızlar kk nın açılmasına inanın benden daha çok kimse sevinmemiştir..o kadar zor günler geçiriyorum ki anlatamam...
ailecek hastayız boğazım fena halde yemek yiyemiyorum...
hafta sonu kayınvalidemler yemeğe çağırdı oraya gittik evleri buz gibi..çok eski bi bina yaksalarda ısınmıyor..tutturdular burda yatın..dedim ev soğuk berfe hasta olur bana bi laflar saydılar anlatamam..o sinirle girdim odaya aldım yorganı buz gibi evde yattık..eee noldu sonra berfe sabaha felaket grip..hastaneye gittik..bi dünya ilaç gribi geçti derken boğazı şişmiş..yavrum sürekli hır hır ötüyor..sürekli öksürük..3 gündür uyku uyumuyor..eşim gelsin tekrar hastaneye...bide bana laf ediyolar çocuğa bakamıyor diye..
benim zaten canım burnumda..
size eşimin iş yerindeki mali krizi anlatmıştım..hiç bi düzelme yok 2 ay oldu adam halen maaş bekliyor..maddi olarakta mahvolmuş durumdayız..
o kadar üzgünüm ki anlatamam.

iyiki sizler varsınız...

slm kızalr hayırlı olsun yeni evimiz
nasılsınız
gizoşum kabız oldu sanırım süten gunde 250 ml mi gecmemesi lazıımmış
az suyla karıştırıyom artık dokunmazdı ama baş birşeymi yaptı bilemiyporum
sizi bebişler nasılllllll:)

kızlar hepinize güzel sözlerinizden ötürü çoookkk teşekkür ederim... zehracım hayırlı olsun caım inşallah tez zamanda kolaylıkla çıkarır dişlerini kuzun...

mevcanım tatlım öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sanada kuzunada kayınvalidenlerde ne anlayışsızlarmış beee off off mali durumunuz için se tez zamanda düzel inşalah canım allah yar ve yardımcıız olsun

ufak bir kutlama yapıcaz pasta almış aşkım birde çiçek yaptırmış bayıldım hediyem ise takı setiymiş(altın değil tabiki ayrıca hiçte mühim değil zati alsa kızardım bu günlerde tutumlu olmak lazım) ancak daha gelmedi siparişmiş yetişmemiş canım aşkım ya düşümesi hatırlaması bile yeter sadece çiçek bile alsaydı yine aynı şekilde mutlu olurdum...

şimdilik herkese ii gecelr özlemişim hemde çoookkk sizlerle paylaşım yapmayı...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…