- Konu Sahibi DreamLover
-
- #6.001
CANIM BENİM ÖZLETME KENDİNİ.hakkında hayırlısı neyse o olsun canımherkese merhaba,
umarım hepinizi çok iyisiniz.
resimlerim için yaptığınız harika yorumlara tesekkürler.
çıkış saatim geldi bile kk nın yeniden açılması çok süper.
belli bir müddet kk ya girsem bile yazamayabilirim.belli bir süreçten geçiyorum hayatımla ilgili.dolayısı ile benim için çok zor olan bir dönemde yoğunlaşmam gereken bir pozisyon var.
hepinizi çok seviyorum vede çok özleyeceğim,
sevgilerimle...
canım çok geçmiş olsun neden yüksek çıkmış peki canm sebep neymişkgözümüz aydın...server taşındı..artık site hızlı olacak..eror yok...
mavicem doğumgünün kutlu olsun..dilerim çocuklarınla ve tüm sevdiklerinle bir ömür mutlu mesut yaşarsın canım....
kk açıldı ama ben bi kaç yokum...şantiyeye gidiyorum işler var yapmam gereken...
bu arada kuzum çok hastalandı yazamadım size...
kandaki beyaz küre değerleri çok yüksek çıktı..günlerce 40 derece ateşle gezdi miniğim...
allaha şükür geçti...
dikkat edin kızlar doktor sebepsiz ateş iyi değil dedi...hepinizi çok öpüyorum...iyi akşamlar hoşçakalın
canım ya yerim ben o ağzınıı ısır yerime güzel yüzlü meleğiniiiBizde iyiyiz çok şükür zillim bir haftadır Geldinmi diye soranlara deldim deldim diyor öyle bir tatlı oluyorki anlatamam tam ısırmalık.
Papatyaları öp yerime kocaman kocaman...
slm kızlar, nasılsınız, bebişler nasıl
nasıl bi özlemdi bu yaaa
kk sız çıldırdım nerdeyse(
zeynebin 4 azı dişi birden çıkıyo, yanakları kıpkırmızı oluyo bazen, dişlerden sanırım, huysuzlanıyo da yavrumm
anlatacak çok şey var dediğin gibi artık errorsun günlerr hepimizeeehay allahım yaaa
o neydi öyle nerdeyse bir haftadır kapalydı site
özledim valla burayı
anlatacak çok şey var ama çıkma vakti geldi
canımm nabıyınn bakimm berra çok tatlı takvim resminde yerüm ben onu yerümmmmmmmmçok sıkıldım gızz yelek örem dedimslm kızlar
çok özledim sizleri
mücüm senin olmaman bizi üzer yokluğunu hissedetriz ama mesleki kariyer çok önemli hayatım.sen iyi ol yeter bize
mavicem danam doğum günün kutlu olsun.güzelliklerle dolu bir yıl geçirmen dileğimle tatlım...
sevilcim maşallah ireme canım erkende konuşacak sanrım.
mavili ruzeme çok geçmiş olsun.
yeliz slm canım
ekinnazım ör yavrum ör sıcacık giysin yavrum yeleğini.bende sıkıntıdan günlere katıldım hep
dream geçmiş olsun.kolaylıkla çıkarır inşallah zeynep dişlerini.
biz iyiyiz şükür.berra birgün keyifsiz bir gün keyifli belli olmuyor pek fazla
canım çok geçmiş olsunn berfemekızlar kk nın açılmasına inanın benden daha çok kimse sevinmemiştir..o kadar zor günler geçiriyorum ki anlatamam...
ailecek hastayız boğazım fena halde yemek yiyemiyorum...
hafta sonu kayınvalidemler yemeğe çağırdı oraya gittik evleri buz gibi..çok eski bi bina yaksalarda ısınmıyor..tutturdular burda yatın..dedim ev soğuk berfe hasta olur bana bi laflar saydılar anlatamam..o sinirle girdim odaya aldım yorganı buz gibi evde yattık..eee noldu sonra berfe sabaha felaket grip..hastaneye gittik..bi dünya ilaç gribi geçti derken boğazı şişmiş..yavrum sürekli hır hır ötüyor..sürekli öksürük..3 gündür uyku uyumuyor..eşim gelsin tekrar hastaneye...bide bana laf ediyolar çocuğa bakamıyor diye..
benim zaten canım burnumda..
size eşimin iş yerindeki mali krizi anlatmıştım..hiç bi düzelme yok 2 ay oldu adam halen maaş bekliyor..maddi olarakta mahvolmuş durumdayız..
o kadar üzgünüm ki anlatamam.
iyiki sizler varsınız...
slm kızalr hayırlı olsun yeni evimiz
nasılsınız
gizoşum kabız oldu sanırım süten gunde 250 ml mi gecmemesi lazıımmış
az suyla karıştırıyom artık dokunmazdı ama baş birşeymi yaptı bilemiyporum
sizi bebişler nasılllllll:)
canım geçmiş olsun 250 ml fazla değil aslında ben 500 veriyorum
sen nasılsın canım neler yapıyorsun
iyiyim danamm .örgü örüyom kız bitireyim fotosunu koyucamekinnazım nabıyosun bakalım
nazım nasıl ???
iyiyiz canım ne olsun ugraşıyom kızla oglaumun dersleriyle yogunum valla
arka arka yazılı olduk yarın yine var ders yapıyoz -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?