Bebeklerimiz ve Biz

:sm_cool: GÜNAYDINNNNNNNN:sm_cool: günaydınlar olsun herkese güzelliklerle dolu cıvıl cıvıl bir gü diliyorum herkeseeeeeeeŞeniz

Herkese Günaydın güzel bir gün olur umarım hepimiz için..
Mavicem sanada günaydın..Bu arada Doğum günün Kutlu olsun hayatım ailenle mutlu sağlıklı bir yıl geçirmen dileğiyle. öpüyorum seni..

günaydın kızlar
güzel bir gün olur inşallah
mavice seni bu saatte burda görmek ne güzel.pek bir erkencisin...

aslında her sabah 7:30 da kalkıyorum ama pc yi açmıyordum az sonra çağan kalkar o uyuyorda rahatça bakabiliyorum

soytarıcımçok saol tatlım hepberaber inşallah...:1hug:

semihacım takvimin çok güzel olmuş meleği çok tatlı görünüyor

günaydın kızlar nasılsınız bakalım özledik valla
bebişler nasıl? umarım hepside çok iyidir
oğlumun tek dişi iyice çıktı ama başka yok şimdilik
mavice doğum günün kutlu olsun canım

Semihacım bende şimdi gördüm takvimini fıstığın çok tatlı çıkmış cnm maşallah çok güzel gülmüş :)
Mev.can cım cnm çok geçmiş olsun cnm kötü olmuş orda kalmanız.acil şifalar.
Tatarım gizemede çok geçmiş olsun cnm
Mavilim ruzemede çok geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlamaz ateşi.
Mücüm dediğim gibi cnm hakkında hayırlısı ne ise o olsun...sen akıllı kadınsın ne yapacağını bilirsin cnm

Bu arada müjdemi isterim kızlar denom artık 2 haftadır gündüzleri bezlenmiyor kakasını ve çişini söylüyor arada kaçırdığı oluyor ama o kadarda olacak.. maşallah kuzucuğuma...darısı isteyenlerin başına...

Teşekkür ederim ayşegül cüm evet sarısı size inş.
Bu arada seninde takvimin bir harika alişimize diyecek yok maşallah

vayy artık kim topikde görebiliyoruzzzz
artık ona göre girip selam vermeden gidenleride göreceğiz artık
ama bide şu msj yazarken bekletmesi olmasa ben çok bekliyorum sizleri bilmiyorum ama..
yoksam kara listedemiyim.. :)

evet kim var kim yok belli artık,
ben beklemiyorum yazarken yelizcim bi sorun yok,

bakın size oğlumdan taze günaydın resmi şimdi çekilmiş...

Gunaydin kizlar çok şukur kavustuk kafayi yedim valla agresiftim esimde ne oluyo ya filen deyip durdu bi bilse k.k için sinirlendigimi..
Mavicem dogum gunun kutlu olsun cnm

oooo bizim dunurde ugramiş buralara artik kadis hoşgeldin cnm

Ayşegülcüm ben göremiyorum resmi ya...X işareti çıkıyor

günaydın Sibel cim o kadarda sinirlenicem bişey yok şekerim niye bu kadar stres yaptın kendine
bak ne güzel eşin yanında oğlun yanında keyfini çıkar..bu arada ne kadra daha yanında cnm eşin

Günaydın kızlar...
Genel olarak hepinizde keyifler yerinde aman Allah bozmasın.
Yelizcim hadi gözünüz aydın inşallah tez zamanda geceleride kurtulur güzel kızımız. Maşallah refleksleri çok güzel gelişmiş demekki. Tabi babanneyide tebrik etmeden geçemiyeceğim. Çünkü söylemeyi öğretmek baya meşakkatli oluyormuş.
Semihacım sizede çok geçmiş olsun. Bu büyükler böyle işte, bazen tüm doğruları kendilerinin bildiğini zannediyorlar. Eşinin durumunada çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda iyi kapılar açar inşallah.
Alinin Anası merak etme diğerleride patır patır gelir.
Sen nasılsın Mavicem oğluşların nasıl?

çınar eh ışte dun bıraz mızmızdı evde dışarı çıkınca mızmızlıgı gecıyor dun 7. dişini patlattı kuzum 25 gunde 7 dış dıle kolay.

esım yanımda artık ınsallahda bıdaha ayrılmayız zor ve kötu gunler yasadık çok fazla.şimdi evımdeyım artık her sabah esımı ışe yollayıp tekrar eve gelişini göruyorum ya çok şukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…