Bebeklerimiz ve Biz

Merhaba sevilcim;
Teşekkür ederim cnm dediğim gibi en kısa zamanda geceyide halletmemiz lazım ama en zoru o işte
bu kışı böyle devam etmeyi düşünüyoruz yazın geceyide kalkırıcaz inş.
Kesinlikle k.walidemin büyük emeği var bu konuda deniz de kendi istedi aslında artık rahatsız oldu
bezini kirletince ve çişin ne demek olduğunu öğrendi...arada bizi kandırıyor çünkü çok eğlendiriyoruz
wc deyken onunda hoşuna gidiyor :)

Kizlar günaydinlar nasilsnz bakiyim kaç gündür giremedim yapim asamasinda diyo açmadi

mavicim sanirim doğum günün hayatim kutlu olsun nice yillara
sibelcim canim sevindim iyi olmana hayatim alisabildinmi
soytari askim sen nsilsin bakimmm
diğer arkadaslarim hepiinizi gocaman öptümmm

kizlar bu arada artik bez olayini bitirdik gece ve gündüz arda bey erkek oldu tuvalete gidiyo kostura kosturaaaa canim oğlum bsenim

cnm evetaliştim lojmani cok guzel tatil köyu gibi yesilliklerin içinde havuzundan tut saunasina kadar var içerde bitanede akrep bar yapmişlar piknik bölumunu bile duşunmuşler baraka baraka gibi bölum bolum yerler var gidip mangal filen yakiyosun.

Sen naptin alişabildinmi cnm

bende alıstım hayatım burdaki kisiler cok iyi muhabbetemiz cok güzell burada lojman yok malesefff

ohhh sohbeti koyulaştırmışınız ben oğluşumu bekliyorum okuldan gelicek dedesi almaya gitti... yelizim pardaon ama sorayım bi nereden görüyoruz artık selam vermeden gidenleri:uhm:

kartaş sevilim iyiyiz canım sen nasılsın kuzuşun nasıl t&s kılıçım aneyim ben çok teşekkür ederim saolun canlarım...

herkesin ii olmasına sevindim ayrıca soytarıcım ne güzel erken alışmış aferin denoya...

gördüm gördümmmm tamam kor gözüm gördü sonunda

ayşegülüm sen asılsın canım ailşimin takvimide yakıyor ortalığı behhhh

esma nasılsın tatlım, arda bezi bırakmışşş ooo bebişler artık büyüyor bebiş olmaktan çıkıyorlar maaşallah...

canım çok tatlı kuzuşun maşallah allah bağışlasın dediğim gibi kocaman olmuş bu erkek

şimdilik benden bu kadar sonra görüşürüz güzeller oğluşum okuldan geldi azıcık onunlan ilgileneyim

ay aliş çok tatlı masallah ya kocaman olmuşlar yerım onu ben

bu arada kızlar bugun eşimin tlf evde kalmış bı baktım tlf çalıyo ne göreyım dersınız

alarmmış yarın benım dogum gunum ve benı hatırlatmalara almış hemen aradım ulastım ve acayıp fırca attım küstum ve tlf kappattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…