Bebeklerimiz ve Biz

nıye cnm hatırlatmalarda olayım aklı ne gune duruyor.evlılık yıl donumumuzdede hakkarıdeydı tlf actım kutlayım dıye bana dedıklerını sayıyorum.efe napıyo kahvaltısını yaptımı ne yedı huysuzmu dıkkat et kasfasını carpmasın kakasını yaptımı dış durumu nasıl.......en sonunda susta bı evlılık yıl donumumu kutlayım dedım.dondu kaldı...neymış kafası yerındemıymış

Hoşbulduk dünür nasılsınız inşallah herkeslere merhabalar kızlarrrrr:dance:

nereye gittiniz kızlarrr ben geldim kimse yamıyo mavice doğum günün kutlu olsun nice yıllara çocuklarınla ve eşinle beraber

Selam kızlar yemekteydim şimdi geldim...
Kadis cim merhaba cnm nasılsın...?
Sibelcim bizde bir alemiz unuttukları zaman kafalarına vururuz surat yaparız küseriz...Sırf bunları
yaşammak için seni üzmemek için hatırlatma yapmış...maalesef erkeklerin hepsi böyle Seni mutlu etmek için yapmış...
Esmacım iyiyiz hayatım ne güzel Arda da kurtuldu bezden Deniz de ama biz şimdilik sadece gündüz
gece nasıl zorlanıyormu arda nasıl hallediyorsunuz..?

sağol soytarıcım teşekkürler sende hoşgeldin yemekten afiyet olsun takvim yaptım ekrana koycam yardım eden yok edermisin

[QaUnOTE=KADİS;4105740]sağol soytarıcım teşekkürler sende hoşgeldin yemekten afiyet olsun takvim yaptım ekrana koycam yardım eden yok edermisin[/QUOTE]

kullanıcı panelıne gır ordan profılımı duzenleye gırıp ımza bölumune yapıştır
cnm

herkese merhaba kızlar. nasılsınız iyi misiniz.
mavili
mavice
soytarı semiha
deram
monpetit
ms eda
mev*can
ali's mother
adını hatırlayamadığım herkes herkese merhaba...umarım bebişlerinizde iyidir keyiflerinizde yerindedir

selam kızlar

yelizcim gözün aydın canım maşallah denoya
bez derdindeden kurtuldunuz

ayşegülcüm nasılsın canım çok tatlı maşallah alişe
takviminde çok hoş canım çok karizmatik çıkmış kerata

sibelcim bu erkekeler hep aynı canım bunun için küsme kocişine kızz

selam kızlar..
bu saat oldu anca kendimi toparlayabildim..akşam berfeyi tekrar hastaneye götürdük..boğazında şişme ve kızarıklık varmış..ilaçları aldık yine..
malum bende hastayım demiştim dün tam odadan çıktık hani derlerya yer altımdan kaydı diye..bi anda yere kapaklandım..neyseki berfem babasındaydı..doktorlar hemen odaya taşıdılar tansiyonum 7-3 baya düşümüş yani..ilaç iğne felan derken biraz iyiyim..

Merhaba Zeynep cim. teşekkür ederiz cnm ama tam anlamıyla kurtulmuş sayılmayız canım
mühim olan geceleri alıştırmak...bakalım allah büyüktür şimdilik gündüzleri rayına girsin yaza doğruda
geceleri yoluna sokacağız allahın izni ile... zorlu bir süreç...onunla iken hiç oturamıyorum popomun üstüne wc aparatıda cıvıl cıvıl hoşuna gidiyor...şarkılar söylüyoruz kitap okuyoruz tuvalete oturunca...
onunda çok hoşuna gidiyor.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…