Bebeklerimiz ve Biz

soytarıcım hadi gözün aydın canım..erkenden alışmış bak ne güzel..zamanla da yoluna girer zaten..
benim damadım damı alışmış tuvalete maaşallah ardama...

canım geceleride yavaş yavaş alıştırırsın yavrum ya çok akıllı maşllah
naz oturmuyor birkaç kez denedim ee diyo
hemncik kalkıyor
baksen kitapta okuturmuş annesine yavrum benimm
ilgili bir kayınvaliden olduğu içinde çok şanslısın canım

MEV.CAN cım canım çok çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum sana ve kızına...
kendinize dikkat edin cnm berfe nasıl keyfi yerindedir umarım..hasta olunca pek keyifli olmuyorlar ama..
öpüyorum onu

yelizcim denomu kocaman tebrik ediyorum
akılı kuzu diyorum zaten ben ona
maşallah atmış bezi ))))))))

soytarım sorma benim kız hasta olunca iyice yaramaz oluyor bi saniye oturmak bilmiyor..ama sürekli de ağlıyor..şimdi keyfi iyi..gribin ilk günleri gözü ve burnu akerken çok huysuzdu çünkü burnunu silince ağlıyordu..akan o sümükleri yemek istiyordu:))o aralar sorun yaşadık ama şimdi iyi..yanlız çok öksürüyor..umarım en kısa zamanda düzelir..

saolun kızlar ya..
bu arada sibelim imzan ne kadar farklı ve güzel olmuş..hangi adresten yapıyorsun onu..yanına felan kaç yaşında olduğu felan eklenmiyormu..
kıskandım valla..belkim bende yaparım diye şeettim...

mev.can cım teşekkürler cnm dr lar 20 aylıktan önce erken diyorlar ama bir eğilimi varsa verebilirsiniz diyorlar
bizde denizde gördük bu ışığı yoksa bende erken diye düşünüyordum
Zeynepcim demekki daha naz için erken cnm
valla kitapda okutuyor şarkılar türküler bir cümbüş kopuyor wc de.
Allah razı olsun k.walidemden çok zor bir süreç sabırlı davranıyor yarım saatte bir wc deler... kitap okuya okuya karga yı öğrendi kargaa diyor şimdi..maşallah denoma

Saolasın tenzilecim teşekkür ederiz cnm darısı Deroş un başına inşallah..

Özüm cüm merhaba canım nasılsın mert nasıl..?

kadişcim epeydir buradayım ama sanırım sen gelmiyordun uzun zamandır,
drydenis hoşgeldin canım,
mevcan çok geçmiş olsun hayatım,
ekinnaz teyzesi teşekkür ederiz sanada,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…