Bebeklerimiz ve Biz

Kızımdan konuştuk özlemim arttı aradım konuştum
Gel diyor bana :) Bide ben denoma bebişim diyorum oda bana diyor bebisimmm... :))))))

mevcancım çok üzüldün size yaaa hastalık yakasına yapıştımı bırakmıyor insanı bizde geçen kış müüü ile ikimiz bebeleri kurtaramamıştık hastalıktan hergün doktorlarda geziyorduk Allah kimsenin evladını hasta etmesin çok kötü oluyor insan, inşallah bi an önce iyileşirsiniz ve hasta olmazsınız bir daha...

geldi sibelcim çok hoş slayt yapmışsın çınarın fotoları maaşallah yakışıklı kerata kocaman olmuş...

Saolasın tenzilecim teşekkür ederiz cnm darısı Deroş un başına inşallah..

Özüm cüm merhaba canım nasılsın mert nasıl..?

İyiyim canım, cee yaptım kaçıyom :1rolleyes: Seminere gidiyom şimdi.
Resim yükledim kızlar. Öpüyom kuzuları ve sizi.

yelizcim tebrik ederim denomu maşallah ona ya.bu zorlu sürecide kolaylıkla atlattınız sıra bizde.benim kızda ıh ıh diyor hemen kalkmak istiyor.

sevilcim merhaba canım mevcanın yazdıklarıyla karıştırmışsın canım beni sengözlerimebaksanab

semiha gelmişşş hoşgeldin tatlım

hoşbulduk ayşegül.maşallah oğluşun kocaman olmuş kız.oyuncaklarıda pek bir güzel.insanın çocuk olup oynayası geliyor kimi zaman.
bu arada ilk inciniz hayırlı olsun.

mevcan geçmiş olsun canım.hastalık bir başladımmı bitmiyor. berra da sabah biraz ateşli uyandı 37.9 du ateşi.calpol verdim şimdi iyiyiz şükür.

tenzile nasılsın??

esmacım gözün aydın ardada alışmış tuvalete.ne mutlu.

sibel sen nasılsın.

ekinnazım sen nasılsın bakalım.naz nasıl neler yapıyor???

mrb ıyıyız sagol sen nasılsın ay bu çocuk benı delırtcek ya gıtmış yıkanan bulasıkları dugmeye basıp bıdaha baslatmış

kızlar bu arada mavili uğramadı bugün.önemli birşey yoktur umarım.malum ruze hastaydı...

selammm kıslar ne kaynatmışsınız be yaaa oku oku bitmedi ehhh birikmiş tabi kaç gündür....

kadişçim çok saol canım çok teşekkürler..

semihacım mavili yanlış hatırlamıyorsam dün yazmıştı şantiyeye gidicem bir kaç gün yokum diye ben öyle hatırlıyorum yani:uhm:.... dur bi bakem son mesajlarına

hu huuuuu
kimse yazmıyor
nedeeeenbu arada altta kimlern konuyu okudugunu görebiliyoruz
eskisi gibi ne guzel

Semihacım teşekkür ederim canım saol darısı sizlerin başına...

Jege cim hangi birini kilitliyeceğiz anacım...bir sürü çekme dolap vs var...

Sibelcim benim kızda çok seviyor bulaşık ve çamaşır makinesini...açık olduğu zaman patdır kültür
kapatıyor kapağını..çamaşır makinesininde düğmesini çeviriyor ama allahdan başlat düğmesini bilmediği
için başlatamıyor ama çalışan makineyi yeni programam alıyor bü sefer baştan yıkıyor:) ömür bunlar vallaha...
Isırırım ayşegülcüm ısırmammı..?
Özümcüm akşama bakacak canım kolay gelsin sana..

aaaa sotarım bitmez mi
yenisine bile başladık
kızımın odası için
bak hemen buraya foto koyuyorum
bu sayfaya eklesem görürmüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…