- Konu Sahibi DreamLover
-
- #6.101
Saolasın tenzilecim teşekkür ederiz cnm darısı Deroş un başına inşallah..
Özüm cüm merhaba canım nasılsın mert nasıl..?
Bu arada müjdemi isterim kızlar denom artık 2 haftadır gündüzleri bezlenmiyor kakasını ve çişini söylüyor arada kaçırdığı oluyor ama o kadarda olacak..maşallah kuzucuğuma...darısı isteyenlerin başına...
Günaydın kızlar...
Genel olarak hepinizde keyifler yerinde aman Allah bozmasın.
Yelizcim hadi gözünüz aydın inşallah tez zamanda geceleride kurtulur güzel kızımız. Maşallah refleksleri çok güzel gelişmiş demekki. Tabi babanneyide tebrik etmeden geçemiyeceğim. Çünkü söylemeyi öğretmek baya meşakkatli oluyormuş.
Semihacım sizede çok geçmiş olsun. Bu büyükler böyle işte, bazen tüm doğruları kendilerinin bildiğini zannediyorlar. Eşinin durumunada çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda iyi kapılar açar inşallah.
Alinin Anası merak etme diğerleride patır patır gelir.
Sen nasılsın Mavicem oğluşların nasıl?
semiha gelmişşş hoşgeldin tatlım
yelizcim tebrik ederim denomu maşallah ona ya.bu zorlu sürecide kolaylıkla atlattınız sıra bizde.benim kızda ıh ıh diyor hemen kalkmak istiyor.
sevilcim merhaba canım mevcanın yazdıklarıyla karıştırmışsın canım beni sengözlerimebaksanab
hoşbulduk ayşegül.maşallah oğluşun kocaman olmuş kız.oyuncaklarıda pek bir güzel.insanın çocuk olup oynayası geliyor kimi zaman.
bu arada ilk inciniz hayırlı olsun.
mevcan geçmiş olsun canım.hastalık bir başladımmı bitmiyor. berra da sabah biraz ateşli uyandı 37.9 du ateşi.calpol verdim şimdi iyiyiz şükür.
tenzile nasılsın??
esmacım gözün aydın ardada alışmış tuvalete.ne mutlu.
sibel sen nasılsın.
ekinnazım sen nasılsın bakalım.naz nasıl neler yapıyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?