Bebeklerimiz ve Biz

mevcan canım yaaa berfeye maşallah benim cadı biraz ağır kanlı 1 aydır 1-2 adım atıyor sonra hemen emeklemeye başlıyor reklam izlerken farkında olmadan 5-6 adım attığı oluyor ama ben onları saymıyorum bilinçli yapmıyor çünkü

ii gecelrrrr

sibelcim gayetttt normal artık emekleme devri bittiiiii tembel değilki çınar efemizzzz:ecrin_bebek:

monpetitim kıs bir türlü yakalıyamıyorum seni yaaa öptüm senide kuzunudaaaaa

begümcüm canım çok geçmiş olsun kayramıza döküntü yaptıysa geçer artık tez zamanda acil şifalarrr öpüyorum tatlım senide kuzunudaaa

sevilcim ayşegülünde dediği gibi olar anca konuşmasını bilir hiçççç tınlama bence sallaaaaa gitsinnn

hadin ii gecelr güzellerrrr öperim hepicüğünüzüüü datlı rüyalarrrŞeniz

geceyi yine ben kapattım ehhh sabahıda ilk ben açayımmmm

herkeslere günaydın güneşli güzel günlerrrrrrrr:dance::dance::dance:

herkese tünaydınnnnn, iyi pazarlar, çiçekçim çok geçmiş olsun tatlım
begüm oğluşunu da geçmiş olsun, tez vakitte iyileşirler inşallah

sevilcim üzülme be tatlım, kaynana bu işte adı üstünde, duymamazlıktan gel, yoksa sen yıpranırsın

ekindanası nerelerde, zehra da yok, seyyah oldu benim dünür

geceyi yine ben kapattım ehhh sabahıda ilk ben açayımmmm

herkeslere günaydın güneşli güzel günlerrrrrrrr:dance::dance::dance:

güneşli günler misengözlerimebaksanabdalga geçiyor bu dana benle, kazandibi renginde şuan gökyüzü burda,
ah izmir ah, taşına havana kurban olayımmm, memleketime selam et bacımmm

tünaydın kızlarrr
iyi haftasonları diliyorum herkese
kahvaltıya misafirlerim vardı
yeni açabildim pc yi
zeynep te çok keyifli bugün
uyudu uyandı, çorbasını içti
sizin kuzular nasıllar?

saolun arkadaşlar bugün 12. gün ve lekelenme devam ediyo
inşallah tedavi edilebilecek bi sorundur dua edin lütfen yarın yazarım dr dediklerini.
benim oğlum 17 aylık oldu,biz yürümeleri geçtik koşuyoruz artık, yarım yarım konuşmalara başladı şimdi tüm enerjisini ona verio. kitap okuyun arkadaşlar çok faydasını gördüm, nesneleri tanıtıyorum, hayvanları vs baya baya söylüyo artık.

herkese iyi pazarlar..hava acaip soğuk biraz alışveriş için dışarı çıkıcaz..berfem tekrar üşümez inşallah..

merhabalar arkadaşlar..
benim ardam 4aylık
allahım bizi onunla ödüllendirdiği için binlerce kez teşekkürler...

günaydın arkadaşlar hepinize güzle bir hafta diliyorum
benim kızım hasta olduğu için bi kaçgündür uğrayamadim
umarım sizin prensesleriniz ii dir
hepsini öpyorum

kızlarrrrr günaydın hepinize....
bu soğuk ankara gününden...
dilerim hepimizin haftası çok güzel geçer....
benim hafta sonum kuzucumla geçti...
şimdi sıra çarşamba gününde...yaşasın tatil....
öpüyorum hepinizi çok..yoğunum biraz.. görüşürüz sonra

Günaydın herkese Güzel bir hafta güzel bir gün diliyorum hepinize...
Yağmur bir an olsun dinmedi Allahım hayırlı yağmurlar nasip etsin...

Tatarcım kayınpederine çok geçmiş olsun umarım daha iyidir şimdi.
Sevil cim iremciğimede çok çok geçmiş olsun cnm inş.tez vakitte iyileşir.
Begüm cüm Kayra yada çok çok geçmiş olsun belirtiler gerçekten 6.hastalığı gösteriyor ateşi düşmüştür umarım.
Çiçek cim 3 günden az 10 günden fazla regl lerde Dr a görünmek lazım doğru yapmışsın umarım iyi haberlerle gelirsin.
Nimet cim doğum günü kutlu olsun mutlu ol senelerce...yeni yaşın sana hep güzellikler getirsin.inş.
Frezya seninde bebeğine çok çok geçmiş olsun allahdan acil şifalar diliyorum.

herkeslere günaydınnnnnnnsositososito.... güzellll neşellliii bereketliiii vs. vs. uzunlafın kısası harika bir hafta geçirin emiiiiiii:dance:

benim haftasonu kocişle ufaktan zıtlaşmayı saymazsak fena değildi annem bursada olduğu için bacağımı dün çağırdım gel sana börekler açayım dedim

ohhhh misss gibi ıspanak böreği yaptım ailecek ve babacığımla hüplettik... eğer diyet ne oldu diye soran varsa dün ödüllendirdim kendimi canım ağır ağır yavaşşşş yavaaşşş gidiyor kilolar iki gündür tekrar başladım elma sirkesine malum durumları biliyordunuz düzen alt üst olunca karıştı tabi herşey birbirine ne elma sirkesi kaldıydı ne dengeli beslenme... ama ipleri aldım yine elime...

frezya mavilimmm soytarcım sizlere ayrıyetten günaydınn öpüyorum hepinizi anacımmmŞeniz

soytarıcım yağmur işine gelince tatlımmm ya accık izmire doğru yollasanıza bir geldi ceeeee dedi şimcikte yok ortalıkta yağ yağmur yağğğ susuz koyma rabbim bizi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…