Bebeklerimiz ve Biz

bu arada bişi söylicem topiğin eski günlerinin yerinde yeller esiyor arkadaşlar mücüm canım benimmm ne kadarda belli yerinnn zehra dahası ise pek bi yoğun bu aralar yaaa eski günleri özlüyorum ben yaaaa oku oku bitmezdi sayfalar şimdiyse yazıyorum çıkıyorum geri geldiğimde ya bir sayfa ilerlemiş yada yerinde sayıyor... sizde bana katılıyormusunuz arkadaşlarrrr:çok üzgünüm:

Sanada Günaydın Mavicem...
Ufff bayılırım ıspanaklı böreğe ayyy canım çekti valla ... boğasıma kadar tok olsam hayır demem :)
Valla bende başladım tekrardan sirkeye kendimde şişlik hissettiğim zaman 2 gün düzenli alıyorum
şişlik felan kalmıyor...Tabi eskisi kadar istikrarlı değilim ben... Sana gaz vereyim azcık
Yürü be mavicem kim tutar seni önümüzde yaz plajlarda salına salına gezeceğin günleri hayal et

ahhhh evet zaten kiloları atmazsam banu alkan gibi salınacam sahillerde ama ben onun gibi saçlarımı atamam boynum arızalı zati kırılır mırılır alimallahkafamçokkarıştı

Valla mavicem gök delindi derler ya aynen öyle hiç 5 dk bile durmadı yağmur cumartesinden beri...
Allah yardımcıları olsun herkesi kaç kişinin evine sular bastı çok zor çooook
Dediğim gibi Allah hayırlı yağmurlar nasip etsin...
Diğer konuya bende katılıyorum arkadaşım haftasonu hiç giremedim sadece 1 safya ilerlemiş...
Mücümü hiç sorma çok belli yeri çoook canım benim eğer okuyorsa sevgilerimi iletiyorum..
Zehra cım da ne yapsın iki çocuk ev birde sosyal garu hiç eksik olmaz gezmelerden...ee doğal olarak topiğe vakit kalmıyor :)

ne yapalım canımmm keşke herşey eskisi gibi olsa ama elden birşey gelmez... bende azıcık işime bakim sonra geleceğim tekrar hadi size iyi ama gerçekten iyi sohbetlerrrrrrhihoyyyt

gunaydın kızllar ya kaç gundur gec kalkmama ragmen uykum oluyor ah be oglum 1 saat daha uyuyaydın ya burasının mevsımını ben hıç anlayamadım valla havası çok guzel sıcak kımısı askılı kımısı kısa kollu ama 3 gundur aksam 8 den sonra gök gurluyor sımsek cakıyor acayıp yagmur yagıyor ama yıne gunduz bışı yok

cnm benim çok haklısın inan
o kadar yoğunum ki okumaya bile zamanım olmuyo çoğu zaman
kayınvalidem geldi dün gece
evi bi görsen
o kadar çok şey getirdiki
bide görümcemler gelicek annesini görmeye falan
ev curcuna şu anda

soytarım cnm senide çok öpüyorum cnmmmmmmmm

Kizlar bi sitede adini vermeyim bi arkadas japonyadan elbise ve kaban getittiriyo modeller super bayildim ben hepsinden 1 tane alabilsem keske bide okadar ucuzki inanamazsiniz

kızlar günaydınlar hepinize nasılsınz bakalım arda rahatsız ishali durmadı onunla ugrasıyoruzzzz giremiyorum o yüzdenn

münü neden yok sekeler

Bende seni öpüyorum tatlım
Kolaylıklar diliyorum
oooh ne güzel getirmiş organik ürünleri yesin zeynomuz...kan olsun can olsun prensese..
Neyse cnm iyi yanınıda düşün gelmesinin sana çok yardımcı oluyordu bildiğim kadarıyla..
sanırım erken geldi öyle değilmi sanki kasımda gelecek demiştin.

Esma cım çok geçmiş olsun canım ne kullanıyorsun durdurmak için reflor var o çok iyi geliyor denemeni
tavsiye ederim.

Mücümm belli bir süre topikde olmayacak cnm.

slm kızlarrrrrrr
o kadar uykusuzumki naz hanım saat 6 dan beri ayakta hiçde uyumaya niyeti yok
hanımefendinin şuandada kolumdan çekiştiriyor mama istiyorr

sizler nasılsınız kızlar herşey yolundadır inşallah
soytarıcımm bende müü yü çok özledim onun espirilerini arıyorum
hakkında hayırlısı olur inşallahda bir an önce aramıza katılır yeniden
müüü senü çok öpüyorum canımmmmmmmmmmmmmm

Selam kızlar...
Hepinize sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum.
Kızım iyi çok şükür hiçbirşeyi kalmadı damlaları bugünde kullanıp keseceğim.
Ama benim hiç keyfim yok malum kaynanamla tartışmamız. Ben yapı itibariyle herşeyi kafasına takan bir tipim. Herkes boşver takma diyor ama ne mümkün.

cnm gecmış olsun hayatım bende aynı sen gıbı çok takarım ve aylarcada surdururum uzulme sen boşver

kayınvalıdeler hep böyle gecenlerde kayınvalıdem efe oynasın dıye bebek arabasını ıçerı almış ee bızım efede duştu tabı oynarken hemen geldıçocugu kucagımdan aldı naptın sen sıbel dedı efeyı tamam annem gectı gectı dedı sevdı bana vermedı çocugu ama gecen kayınpederım çocugu kucagından duşurdu tıkı yok guldu hoşuna gıttı böyle seylere cok sınır oluyorum kaç aydır neler yasadım bı bılsenız

herkese mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum..
tabii benim için geçerli deil..kızım tamamiye düzeldi ama berbat haldeyim..lanet grip gitmiyor bir türlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…