Bebeklerimiz ve Biz

esmacım ardamada çok geçmiş olsun canım..daha düzelemedi demek kuzun..sibelcim,soytarım,ekinim,semiham,frezyam ve şu an kimler varsa..hepinizi öpüyorum kızlar...

kızlar dün berfeye fırında çipura yaptık..
daha önceleri 2-3 kez somon alıp çorbasını vermiştim..çok iğrenç koktuğu için fırın balığına döndük..
berfe balığı çok sevdi ama avuç içi genişliği kadar bi bölüm yedi..bu onun için yeterli mi sizce..bide fırında önerebileceğiniz hangi balıklar var...

mevcan afiyet olsun berfe ye.ben somonuda fırında yapıyorum.hamsidende çorba yapıyorum.

t & s ve frezya . kuzularınızın resimlerini nasıl yaptınız kız.. bizede söyleyin bakalım
evett herkese merhaba diyorum. nasılsınız kızlar iyi misiniz keyifler nasıl
mavili, mavice, soytarı, dream, monpetit, mev*can, ekinnaz, ms eda. begüm, semiha. adını saymayı unuttuğum herkes.. bebişler nasıl keyifler yerindemi.

bendende herkese selamm

ayşegülcüm yemiyorsa hiç bişi yapma canım
gerçekten zorladınmı inadına hiç yemiyorlar
süt ver canım onudamı içmiyor

afiyet olsun berfemize bence yeterli canım
maşallah berfeye benim cadı yemiyor balık felan bazen pilavla kamufle edip öyle veriyorum
anlıyor cadı hopp geri çıkarıyor

merhaba canım ben kendi adıma iyiyim kızlarımda iyi allaha şükür
sen nasılsın canımm

slm drydeniss kendi adımıza biz iyiyiz.siz nasılsınız bakalım

ayşegül yemiyorsa zorlama canım.daha çok inatlaşmayı öğreniyorlar o zaman.süt içiyorsa üst ver canım sende.

ekinnazım nabıyosun canım.kızların nasıl.

süt verdim semihacım ama çok canım sıkılıyor zaten normaldede herşeyi yemiyor eliyle çıkartıyor çiğnenerek yenilecek şeyleri

süt verdim semihacım ama çok canım sıkılıyor zaten normaldede herşeyi yemiyor eliyle çıkartıyor çiğnenerek yenilecek şeyleri

ayşegülcüm sanırım çoğu annein yaşadığı sorunları yaşıyoruz bizde.bendede aynı sorun var.berra kendi isteğine göre yönetiyor beni.bir gün bakmışım çiğneyerek yiyor herşeyi.bi gün bakmışım sadece süt içiyor.yada ne bileyim çiğneyemiyor.unutuyor çiğnemesini.zamanla öğrenecekler umarım.boşver dert etme süt ver sende.berra kimi zaman hep biberon istiyor bende birşey yemeyince çorbasını bile biberonda veriyorum.

kızlar ben kaçar berfe uyurken azcık uzanayım..yoksa bu hastalığın geçeceği yok..daha pazara gidip gelicem..havada buz gibi..of of.

mevcancım mezgit çok yumuşa oluyor oğlumda seviyor balığı neredeyse 5-6 tane yiyor ( iştahı varsa )

canım bu arada ben mezgitin zararlı olduğunu duymuştum..denizin çok derininde kurşun oranı fazla olan yerlerde yetişiyor sanırım..yinede seni yanıltmayım istersen bi araştır..çünkü geçen doktorumda dedi..mezgit verme diye ama...

zeynepcim süt içiyor sadece ama sütle olurmu sürekli sütmü vereyim?
tabi sade sütle olmaz canım yemeyincede hiç bişi yapamıyor insan
naz 15 gündür doğru dürüst yemiyor akşam yemeklerinde inanılmaz çok yiyordu
abartmiyorum rahat 2 dolma yiyordu yoğurdunu veriyordum arkasından
şimdi 1 2 kaşık anca yiyor zorla verince geri çıkarıyor

ayşegül yemiyorsa zorlama canım.daha çok inatlaşmayı öğreniyorlar o zaman.süt içiyorsa üst ver canım sende.

ekinnazım nabıyosun canım.kızların nasıl.

iyiyim canımcım biryandan yemek yaapıyorum biryanda size laf yetiştiriyorum
kızlarım iyi ezgi okulda naz hanım uyuyor

semihacım ekinnaz teşekkür ederiz. iyi benim kuzumda. artık beni tanıyıp ayırdığına gerçekten inandım. dün görümcemle markete kadar gitmiştik. kuzumu enişteye bıraktık hava soğuk olduğ için bi yarım saat kadar oyalandık markette. eve geldik kapıyı kuzuyla enişte açtı. baktım ağlamış yanağından yaşlar süzülmüş çenesine kadar. annem ağladınmı sen dedim büktü dudağını başladı ağlamaya ama nasıl içli içli ağlıyor. bastırdım göğsüme.. canım kızım dedim ama nasıl ağlıyor. biraz mama yaptım yedi. bezini de batırmış onu değiştirdim. accık üşümüş. biraz daha kalın giydirdim. yavrum bi mutlu oldu.. hele o dudağını büzüp ağlamasını hiç unutamam. kuzum benim... çok seviyorum ben kuzumu... palaşmak istedim....

aaa hiç duymamıştım bugün doktora gideceğim sorarım mutlaka sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…