- Konu Sahibi DreamLover
-
- #6.341
afiyet olsun berfemize bence yeterli canımkızlar dün berfeye fırında çipura yaptık..
daha önceleri 2-3 kez somon alıp çorbasını vermiştim..çok iğrenç koktuğu için fırın balığına döndük..
berfe balığı çok sevdi ama avuç içi genişliği kadar bi bölüm yedi..bu onun için yeterli mi sizce..bide fırında önerebileceğiniz hangi balıklar var...
t & s ve frezya . kuzularınızın resimlerini nasıl yaptınız kız.. bizede söyleyin bakalım
evett herkese merhaba diyorum. nasılsınız kızlar iyi misiniz keyifler nasıl
mavili, mavice, soytarı, dream, monpetit, mev*can, ekinnaz, ms eda. begüm, semiha. adını saymayı unuttuğum herkes.. bebişler nasıl keyifler yerindemi.
t & s ve frezya . kuzularınızın resimlerini nasıl yaptınız kız.. bizede söyleyin bakalım
evett herkese merhaba diyorum. nasılsınız kızlar iyi misiniz keyifler nasıl
mavili, mavice, soytarı, dream, monpetit, mev*can, ekinnaz, ms eda. begüm, semiha. adını saymayı unuttuğum herkes.. bebişler nasıl keyifler yerindemi.
süt verdim semihacım ama çok canım sıkılıyor zaten normaldede herşeyi yemiyor eliyle çıkartıyor çiğnenerek yenilecek şeyleri
mevcancım mezgit çok yumuşa oluyor oğlumda seviyor balığı neredeyse 5-6 tane yiyor ( iştahı varsa )
tabi sade sütle olmaz canım yemeyincede hiç bişi yapamıyor insanzeynepcim süt içiyor sadece ama sütle olurmu sürekli sütmü vereyim?
ayşegül yemiyorsa zorlama canım.daha çok inatlaşmayı öğreniyorlar o zaman.süt içiyorsa üst ver canım sende.
ekinnazım nabıyosun canım.kızların nasıl.
canım bu arada ben mezgitin zararlı olduğunu duymuştum..denizin çok derininde kurşun oranı fazla olan yerlerde yetişiyor sanırım..yinede seni yanıltmayım istersen bi araştır..çünkü geçen doktorumda dedi..mezgit verme diye ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?