- Konu Sahibi DreamLover
-
- #6.361
canım ya kıyamam büyüdükçe hiç bırakmayacak peşini canımsemihacım ekinnaz teşekkür ederiz. iyi benim kuzumda. artık beni tanıyıp ayırdığına gerçekten inandım. dün görümcemle markete kadar gitmiştik. kuzumu enişteye bıraktık hava soğuk olduğ için bi yarım saat kadar oyalandık markette. eve geldik kapıyı kuzuyla enişte açtı. baktım ağlamış yanağından yaşlar süzülmüş çenesine kadar. annem ağladınmı sen dedim büktü dudağını başladı ağlamaya ama nasıl içli içli ağlıyor. bastırdım göğsüme.. canım kızım dedim ama nasıl ağlıyor. biraz mama yaptım yedi. bezini de batırmış onu değiştirdim. accık üşümüş. biraz daha kalın giydirdim. yavrum bi mutlu oldu.. hele o dudağını büzüp ağlamasını hiç unutamam. kuzum benim... çok seviyorum ben kuzumu... palaşmak istedim....
kızlar su çiöeği aşısını yaptıran varmı? 14. ay yazmış dr unutmuşum onu ben geçti 1 ay
kızlar su çiöeği aşısını yaptıran varmı? 14. ay yazmış dr unutmuşum onu ben geçti 1 ay
saol zeynepcim we semihacimselam tenzilecim nasılsın güzel kızın derin nasıll
sibelcim masallah oglusuna
sibelcim bakıyorum rüyalar asermeler felan hayırdır inşallahsengözlerimebaksanab
ya ben e kadar dalgın oldum bu aralar kuzucuğuma yeni emzik almıştım çokta hoşuma gitmişti kaynatmak için ocağa koydum süpürgeyi çalıştırdım bir süre sonra mutfaktan gelen kokuya koştum erimişşşş ya çok sıkıldı canım yaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?