Bebeklerimiz ve Biz

canım ya kıyamam büyüdükçe hiç bırakmayacak peşini canım
çok tatlılar allah sağlık utluluk versin tüm bebeişlerimizee
kızlar su çiöeği aşısını yaptıran varmı? 14. ay yazmış dr unutmuşum onu ben geçti 1 ay

canım ben vurdurmadım su çiçeği aşısını sen dr sor yinede canımmm
alişi neden dr götürüyorsun canım hasta felan değildir inşallahh

kızlar iyi sohpetler size benim papatyam uyandıı anne diye bana sesleniyorr
öpüyorum hepinizi ve kuzucuklarınızı

iyiyiz yelizcim sen nasılsın.denomuz nasıl.listede herkes burda kalabalık gözüküyoruz ama kimsecikler yazmıyor.

kızlar benım oglan kadar etçi yoktur sanırım her ogun et yemek ıstıyor karnı çok acsa 1 orta boy çıpra ve salatanın suyundan ekmege bandırıp yıyor.

alişin anası gı bana mezgıt yollasanız ya çok özledım vallav olsada yesek

Semihacım iyiyiz hayatım bizde ben işteyim kuzum babanesinde
ne zaman arasam ciiiiiiiş yapıyorlar :)
Özledim prensesim haftasonu çok alışıyorum hep yanında olmak istiyorum...
Annesinin prensesi o prensesi haftasonu anneannesini teyzesini mest etti..
Gün geçtikden daha bir tatlı oluyor tadından yenmiyor..

sibelcim bakıyorum rüyalar asermeler felan hayırdır inşallahsengözlerimebaksanab

ya ben e kadar dalgın oldum bu aralar kuzucuğuma yeni emzik almıştım çokta hoşuma gitmişti kaynatmak için ocağa koydum süpürgeyi çalıştırdım bir süre sonra mutfaktan gelen kokuya koştum erimişşşş ya çok sıkıldı canım yaa:çok üzgünüm:

ee bıtane daha bebiş olsa fene olmaz herhalde ama ıkıncı çocuga yıne kaynanaa vakası yıyecegım ıçın korkuyom.

ama gercektende cnm mezgıt cekıyor sıırte ne et ne balık yıyebılıyoz

Üzülme şekerim bende bir kere emzir biberon çorbası yapmıştım senin gibi...sen bir tane emzik pişirmişsin çokmu..? ben hepsini pişirdim..

Merhaba edacım nasılsın cnm Asya nasıl..?

sağol Yeliz'cim iyiyiz. Asya'yı yıkadım emzirdim misler gibi uyudu bende yemek yapıyorum birşey bakmaya girdim sizlere de merhaba diyeyim dedim.

Mavice insan kırk tane şey düşünüyor aynı andan ondan oluyor cnm takma kafana. Asya'ya yoğurt mayalamak için sütü ısıtıyorum unutmadana bakayım diyorum ooo aklıma geldiğinde süt soğumuş oluyor bir daha ısıtıp bir daha unutuyorum. Bir gün unutma olayını abartınca döktüm sütü :).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…