Bebeklerimiz ve Biz

Sıhhatler olsun Asya ya cnm ...
Bak mavice bir tek sen değilsin eda kaç kere unutmuş sütü :)
Üzülme cnm her genç annenin başına gelir böyle şeyler...

canım ben vurdurmadım su çiçeği aşısını sen dr sor yinede canımmm
alişi neden dr götürüyorsun canım hasta felan değildir inşallahh

canım doktor demişti yapalım diye de perşembe cuma iyi olursa yaptırcaz
bugün bişey yediremedim biraz huysuzdu boğazı kızarmış kan tahlili yaptırdık mikrobik bişey çıkmadı:ecrin_bebek:

gönderelim şekerim sen nerde oturuyorsun orada balıkçı yokmu hiç?

cnm tayınımız sıırte çıktı var ama pıs yerde kovalarda satıyolar böcekler olmuş suyun ıçınde sadece sazan bıde tanımadıgım balıklar var burdakıler balıkların adını bıle bılmıyor feraze seraze dıyolar

hemıde 3 yıl burdayız allah nasıp ederse ögretmenlıgede burda devam edıcem lojman ıçınde kresle memetçık anaokulu var oralar olabılır belkı

eeee sen şimdi bana acıyıp balık gönderıyormusun bakım

Ekinnaz cım gelince cvplarsan sevinirim cnm
Yanlış hatırlamıyorsam nazın ayağında tırnak batması olmuştu.Benim kuzenimin bebeğindede olmuş
nasıl ve ne şekilde bir tedavi uyguladın paylaşırsan sevinirim cnm.

canım tabii deniz olan yerde imkanlar daha iyidir daha düzgün saklayıp yollayabilirler zaten ankaraya geleli kimbilir ne zaman oluyor bizde buzhane alıyoruz çoğu zaman belkide

kızlar sızın çocuklarınızda sakız cıgnemeyı sevıyormu efeye sakızı bı verıyorum saatlerce cıgnıyor vermıyo sızce zararı varmıdır

ii akşamlar kızlar..az önce çikolata krizim tuttu..pratik bi tatlı yapayım dedim..tarif defterimde çikolatalı toplar diye bi şey buldum..aynı havuç tatlısı tarifine benziyordu..koca bi borcam yapıp yuvarladım bol ceviz bol hindiztancevizi biraz soğusun hemen hüpletcem..gelin birlikte yiyek..

benimkide görmesin sakızı çıldırıyor ama beş on dakika çiğneyim yutuveriyor oda bezinden çıkıyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…