Bebeklerimiz ve Biz

afiyet olsun mevcancım çok güzel olur o hüplet bakalım :) bendede yaş pasta var karamelli buyrun çayda yapalım

yok benımkı hıç yutmuyor 1 2 saat sonra bız alıyoz agzından

mevcancım afıyet olsun cnm bende yarın bıkac cesıt tatlı hamur işi yapcam ne yapsam dıye duşunuyorum kararsızım yardım edın bana hoşgeldıne mısafırler gelcek çarsamba gunu.yarında bızım tanışma kokteyı varmış ne gıysem dıye duşunup duruyorum

kızlar kı dk ıççınde hasta oldum yatıyorum valla esımde nöbetçi migdem bulanıyor cok fazla ıvır zıvırı karıştırdım galıba

iyi geceler herkese ve minişlere

benim cimcimem uyuyodu, emmek için uyandı
bide baktım ateşli
şurup verdim şimdi
babasının kucağında,
bu dişler mahvetti kuzumu yaaa
hayırlısıyla bi çıkarsaydı şu azılarıda

slm zehracım nasılsın sorma o dişleri çocukları mahvetti benim kızımda geliyo kabarmış huysuzki sorma şaşırıyom bazen ne yapsam diyee vallahiii :çok üzgünüm:

canım geçmiş olsun
henüz ufak olduğu için bir tedavi vermedi canım sadece krem vermişti
ayrıca nazın tırnaktada kalınlaşma var hiç uzamıyor tırnağı birde siyah gibi canım
dr fakülteye götürüp araştırılması gerekiyor dedi ama götürmedim henüz
yazını yeni farkettim canım kusura bakma geç oldu

Slm kizlar nasilsiniz
slm canım ben kendi adıma iyiyimm
çocuklarda iyi şimdi naza süt vericem buraya takıldım
iyiy geceler gizoşa öpücüklerrrrrrrrrrrrrr
kızlar kı dk ıççınde hasta oldum yatıyorum valla esımde nöbetçi migdem bulanıyor cok fazla ıvır zıvırı karıştırdım galıba
geçmiş olsun canım hayırdır neyin varr
canım geçmiş olsun dişler mahfediyor bebeişleri
biran önce çıkarır yavrum inşalalh
dişten ateş yapıyorsa endişelenme canım bişi olmaz
ateş düşürücüde vermişin düşer ateşi

Slm kizlar cnm ivir zivir çok yedim bugun migdem bulandi sadece şimdi iyiyim.

Offfffff az daha catlicaktim şu uydu frekanslarini ayarlarken

Dream geçmiş olsun cnm geceleri yatmadan önce dolven verirsen iyi gelir cnm bide onun ustunne balli ihlamur içir rahatlatir.valla ben hiç diş çikarmasini anlamadim bi baktim patlamiş bugun yine bakayim dedi yine patlamiş ya kizlar bişi sorcam size efenin dişleri hep ustte çikiyor neden acaba bi dr göstersemmi ki

günaydın kızlarrrrrrr
iyi bir gün diliyorum hepinize

bugün okul yarım gün şimdi kızımı okula hazırlıycam

yelizcim önemli değil
inşallah sorunu hallederler canım
tırnak batması çok acı verici

günaydınnnn herkeslere günaydınnn.... güzel bir gün diliyorum herkeseeee.... zehracım çok geçmiş olsun canım zeynebe ekinn garusuuuu kıs neyne götürmedin sarıpapatyamızı doktoraaaa :mymeka: aşk olsun sanaaa yaaa:mymeka:

sibel valla ben senden şüpheleniyorum haaa... ne bileyimm vallaaaasengözlerimebaksanab

hadi size ii sohbetler sonram görüşürükkkk:dance:

Evet zeynepcim çok acı verici...
Dr a gösterecekmiş bakalım ne diyecek..

Günaydın ayşegülcüm biz iyiyiz çok şükür seni sormalı..?

teşekkür ederim yelizcim bende iyiyim çok şükür oğluşu yatırdım tekrar bi size bakıyım dedim deno nasıl bakalım minik prenses

çok şükür allah a oda iyi maşallah
sakiz olayi geçmiş denomda çok seviyor çiğnemeyi ilk çiğnediğinden
inanilmaz garibimize gitmişti çok gülmüştük...
şimdi toka kutusuna takmiş durumda önüne aliyor dakikalarca onlarla oynuyor
içine atiyor tekrar çikartiyor saçina takmaya çalişiyor taraği alip saçini tariyor
daha neler nelerrr... Wc tam gaz devam

Aferin denoya maaşallah diyelim
bizinkide bulaşik makinasi tencere tabak kapak oynadiği şeyler bunlar birde çamaşirlar alip alip dağitoyor ortaliğa sipam :)))
sakiz görmesin aman aman çildiriyor ama sonuçta yutuveriyor mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…