Bebeklerimiz ve Biz

Aslında hem sebebi var hemde yok..
Biraz karışığım işte umarım en kısa zamanda düzelirim...
İyi düşünmeye çalışıyorum...

zehracım çok teşekkür ederim hayatım, kaza geliyorum demiyor işte bizde çok üzüldük iki gündür çok acı çekti yavrum zor tabi (( bir an önce iyileşmesini diliyoruz ne yapalım ((

kızlar kimse uyanmadı mı daha biz bugün baya erkenciyiz oğluş 5:30 da uyandı
birde bu sitenin saatleri karışmış demin bütün mesajlarda bugün yazıyordu şimdi sabah yazdıklarımda dün yazıyor :)))

günaydın kızlarrrrrr hepinize güzel bir gün diliyorum

kızlarımla pazara gidicez şimdi
gerçi na hanımla pazar yapmak çok zor bütün tezgahlardan elma salatalık muz ne varsa topluyorr

günaydın kızlar....
nasılsınız bakalım....
beni kimse merak etmedi mi yoksa....
iyiyiz çok şükür..
dün gelemedim ihale vardı..çalıştım çalıştım emekelrim boşa gitti..iptal oldu...
kızımda iyi çok ükür..herkese cici deyip duruyor bakalım....

ayşegülcüm kardeşine çok geçmiş olsun canım...
allahından beterinden saklasın inşallah...
el yarası zor iyileşir derler zaten...

soytarım canın sıkkınmış canım...
inşallah çabucak geçer canım sıkıntın..

ekinnazcım iyi pazar gezmeleri canım...merak etme ruzede aynı..tezgahları topluyor hep..onun topladıklarıyla bi öğün yemek pişer valla...

hoşgeldin elifcim işlerin hala yoğun demek kolaylıklar diliyorum
ruzişede maaşallah yerim ben onun cici diyen ağzını
teşekkür ederim canım Allah beterinden korusun çok zor çokda ağrısı varmış bir an önce iyi olmasını diliyoruz

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım dun mısafırım ardım gıremedım sıteye tam gırdım esım basımda hadı hadı deyıp durdu kapattım hemen gelenlerde memleketlımmış ızmırlı çok şukur allahııma dedım

işte ben böyle bir hal içindeyim
aslında derin keder içindeyim
bazen bilmeyerek ne yaptığımı
iyi kötü güzel çirkin her biçimdeyim
bazen isyan edip yalnızlığıma
sana karşı ince bir sitem içindeyim

cnm hayırdır bı sıkıntınmı var varsa anlat ıstersen belkı yardımcı olabılırız sana

kızlar pedıasura dıye bı mama duydunuzmu ben arastırdım bırazda çok guzel seyler duydum çok hoşuma gıttı alsammı acaba dedım

canımm alişde naz gibi erkenden uyanıyor demek sanki işe gidiyorlar
benide uyutmuyor ablasınıda erkenden kalkıyor benim dana
alişime öpücüklerrr ısırık at yerüme
canımm nasılsı ruziş nasıl demek herkese cici diyor yerim ben cici diyen ağzını
yerime çok çok öp ısısr ruzişimi
canım benim hayırdır bir sıkıntınmı var
topik iyice bunalım takılıyor
eski günleri özlüyorum birimiz sıkıntılı oldukmu hepimize yansıyor
inşallah sıkıntın neyse herşey yoluna girer canımm
kızlar pedıasura dıye bı mama duydunuzmu ben arastırdım bırazda çok guzel seyler duydum çok hoşuma gıttı alsammı acaba dedım

valla canım hiç duymadım kızz bunların mama yaşıda geçti zati herşeyi
yiyorlar artık

soytarım,sibelim,alişim ek
nim sizler nasılsınız..
hayırdır soytarım şiirlere boğulmuşşun..herşey yolundadır umarım..
mavilim sen ne yapıyorsun geçenlerde sana yazdım ama sanırım okuyamamışsın eşini ve ruzişi sormuştum...

sibelcim mamayı ilk defa duyuyorum..efenin mama yaşı geçti bence..tabii sen bilirsin ama onlar şimdi herşeyden yiyolar artık dimi..
ben berfeye akşam yatarken bebelacın kaşık mamasından veriyorum..1 kaşık mama yapıyorum içine kocaman bi meyva..yaşına girdikten sonra süte başlayacağım için mama yerine süt verip yatırmayı düşünüyorum..
tabii berfe sütü severse...

cnm evet gectı ama bu oyle bı mama degıl yemeklerın ıçeceklerın ıçıne koyuyorsun ek destek ve protegın güç çinko ve yemedıgı yıyeceklerın besın ıthıyacını karsılıyormuş vıtamın maması gıbı bışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…