Bebeklerimiz ve Biz

bizim efe çok çok obur acı tatlı hıç farketmıyo görenler sasırıyo hatta çok ta guzel yıyor ayırt etmıyor salatanın suyunu meyva suyu gıbı bardakta ıçıyor çok hoş guzel ama her bebegın vıtamıne takvıyesı oldugunu duşunuyorum kendımce

çok ilginçmiş gerçekten...bende normla mama zannettim..maaşallah efeye herşeyden de yiyormuş ne güzel...bence sen bi doktora danışmadan yinede alıp kullanma mamayı..onlar herşeyin daha iyisini bilirler malum...

saolun kizlar bu aralar melankoli durumundayim...öyle dinliyordum içimden yazmak geldi..candan erçetin in bu parçasini çok seviyorum

sibel cim ben muhallebi dahil bir birşey vermiyorum artik denize...maşallah benim
kuzucuğumunda yemediği yok çok şükür...

Sen bilirsin canim bişey diyemeyeceğim

bende tatari merak ettim neden banlanmiş.

soytarım muhallebiyi nasıl yapıyorsun tarif verebilirmisin..arada bi belki bende yaparım..
tatarımdan benimde bilgim yok..bilen varsa yazar inşallah...

mev.can cim önceden yapiyordum ama artik yapmiyorum

tarifi:
1 küçük cezveye süt koyuyorum içine 2 tatli kaşiği prinç unu.fokurdayana kadar
kariştiriyorum.piştikden sonra 1 çay kaşiği pekmez atiyorum iliyincada hüplettiriyorum :) ( deniz bayila bayila yiyordu hemde tok tutuyor)

saol soytarım..berfe ye halen süt vermiyorum ama yaşına girdikten sonra deneyim bakayım ..ama tarife bakılırsa mutlak sever kuzum..mama vermeyi artık düşünmüyorum yatarken bi bardak süt arada bide bu tarzda muhallebi sanırım onu sabaha kadar tok tutar...

merhaba kızlar
keyifler nasııl bakalım
ben cok iyiyim cunku aksama istanbula gidiyorum ,4 ay gibi uzun bi suredir annem-babam memlekette dii,perşembe gunu geliyorlar nihayet,kuzucukla ben aksamdan gidiyoruz ,esimde haftasonu bize katılacak...

bende takwiye witamin wermiyorum Derin'e ama Sibel gibi duşünüyorum,yani werilmeli,gerekli,

uzman eczaci bir arkadasim kendi cocuguna, esine we kendisine hala kullaniyor,cocugu 8 yasinda,,,,
kesinlikle witaminleri tam olarak dogal yoldan alamayacagimizi soyluyor ,,bi kac doktordan da duydum

aahh doğru ya cnm neyse az kalmiş yaşina...evet sabaha kadar tok tutuyor cnm...

Hadi gözün aydin tenzile epeydir görmüyormuşsun derin de nasil büyümüş gelecek gözlerine 4 ay az değil çoçuklarda 1 hafta bile fark ediyor..

mevcancım canım saol bidenem...iyiyiz şükür ama yazdığını görmedim canım...bi girip kayboluyorum ortalıktan zaten...
sen nasılsın canım..hava çok güzel berfeyi dışarı çıkartıyo musun cnm?
ruze hanım 2 gündür parklarda yine...

haydaaaaaa
yelizcim hayır olsun insallah
ozelden yazarmısın nasıl gordugunu..
gecende zeynepnep gormustu :)

bu arada kotu ruyanizi akan suya anlatin derler ya;gercekten oyleymiş;
su iletken bir madde oldugu için tum olumsuzlukları alır gidermis;
mesela suyu pozitif dusuncelerle icersen faydası %onbeş artıyormuş;bilimsel olarakta kanıtlanmış

merhaba güzel anneler ilk kez yazıyorum bu bölüme inş. devamı gelir.okuyordum devamlı diyaloglarınız çok hoşuma gitti.
ben 2 kız annesiyim büyüğü 9 yaşında küçük bebişim Ada 5 aylık benim bi sorum olacak size ek gıdalara yavaş yavaş başladım ama dr um verme diyoo sütüm yetmediği için mamayla takviye yapıyorum biyüğünede 6 aya kadar vermedim dr dinledim hala yemek seçiyoo
sizce ne yapiim vermelimiyim nelerden başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
benide alırmısınız aranıza

ader hoşgeldin aramiza güzel paylaşimlar
allah yavrularinizi size bağişlasin.
Dr una bende katiliyorum 6 aydan önce ek gidaya başlaman bebeğinin bağirsaklarini ve midesini yorabilir..bence dr unu dinle

canımm alişde naz gibi erkenden uyanıyor demek sanki işe gidiyorlar
benide uyutmuyor ablasınıda erkenden kalkıyor benim dana
alişime öpücüklerrr ısırık at yerüme

nasılsın canım pek sık göremiyorum seni
evet erkenden kalkıyor yavrum işe yetişecek ya ondan heral naniknanik
atarım yevrümm sende papatyaları öp görüşürüz balım:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…