Bebeklerimiz ve Biz

mevcanım tatlım 1 yaşından önce bende süt vermedim muhallebiyi su ile ama içine aptamil 3 devam maması koyuyordum 1 kaşık pirinç unu 1 kaşık aptamil 1 kaşık irmik şeker yok çok seviyordu oğlum denemek istersen dene daha öncede yamıştım ama görmedin sanırım berfeye öpücükler:ecrin_bebek:

hosgeldin ader
bes aylik demek allah bagislasin
cokta kucuk sayilmaz az miktarda meywe puresi;mayalama yogurt werbilrisin bence
cıkıyorum kızlar
bu arada ylizcim puzzleı gordunmu mickey li olani:)

tenzile gözün aydın canım güle güle git hayırlı yolculuklar,

yelizcim bugün nasılsın bakiimm, gittimi bunalım havası üstünden,

elifcim hoşgeldin canım benim nasılsın ruziş nasıl?

ader hoşgeldin Allah bağışlasın yavrularını, güzel paylaşımlar dilerim bende 6 ay hiç birşey vermedim dr verme dedi sütüm çok fazla yetiyordu zaten

slm kızlar iyi sohbetler.ben oğluma bir türlü meyve yediremiyorum zaten iştahlı bir çocuk değil ama meyveyi kesinlikle yemiyor çok üzülüyorum nasıl alıştırabilirim?böyle bir sorun yaşayan oldumu.

benim velet bibreonuda bıraktı suyu bile biberonda içiremiyorum kaşık kaşık zorla su içiriyorum.

kızlar selaaaam nasılsınıız uzun zamandır topıge gıremıyom kızım hıc durmuyo yanı halaaaaa.....sıteye gırmemle cıkmam bır oluyo bebegımde 5.aydan sonra gaz problemı basladı ne yapmalıyım acep kızlar sızden onerıler beklıyorum ama once yaptıklarımı yazayım ...
1 rezene
2 anason
3sıcak su torbası
4gaz ılacı ....sab.....
5 belkı mamadandır dıye cesıtlı mamalar......
evet kızlar sıra sızdeeeeee

belkı sızın bıldıgınız seyler vardır benım bılmedıgım belkı bana yardım edebılırsınız.......lutfeeeeeeeennn

herkese selam, bol burun akıntılı bir gün geçiriyor ardam, bir de hapşırıyor ki
çok korkuyorum, yine aynı nakarat

herkese selam, bol burun akıntılı bir gün geçiriyor ardam, bir de hapşırıyor ki
çok korkuyorum, yine aynı nakarat

selam hülyacım görmüyorum seni bayadır.çok geçmiş olsun canım tam hastalık havası hakim.bizim ardanın bikaçgündür burnu tıkanıktı sonra akıntıya dönüştü 2 gündür şükür iyi.Allah şifa versin oğlumun adaşına.

canım bende yaşadım aynı sorunu çok iyi bilirim.Bebeğim ağlamaktan mosmor kesilirdi.kaç gece acilde sabahladığımı bilirim.Yapılabilecek herşeyi yapmışsın.Birgece acildeki Doktorun bana söylediği gaza kesin çözüm yok ancak damlalar filan teselli olsun birazcık rahatlatsın diye veriyoruz.bazı bebeklerde 3 ay kimisindede 6 ay kadar sürüyormuş.Bizimki 4.aya girdiğinde rahatladı.Umarım sende en kısa sürede atlatırsın.Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…