Bebeklerimiz ve Biz

okuyan çıkıyooooooo galibaa
nerdesiniz kızlar hepiniz dizi mi izliyonuz:mymeka:
şurda iki laf edecedükkksengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-

slm kızlar
özledim sizi
topik pek cansız hareketsiz bu akşam.

sibel ben dediğin mamayı duydum.arkadaşlarım kullandılar doktor tavsiyesiyle tabi.bende düşünmüştüm bir ara vermeyi ama şuan ek vitamin vermiyorum berra ya

hülyacım geçmiş olsun.umarım ilerlemez.

ıyı geceler kızlar efe uyudu bende bıraz iş yaptım artık yatayım dıcem ama hıç uykum yok yarın yıne mısafırım var grş kkızlar yarın.

yaa bıde bışey dıcem anneler hala kuzucuklarınızla uyuyormusunuz yan yana dıp dıbe ben çok ıstıyorum efe gelsın yanıma sımsıkı uyuyalım yok ıllakı besık gecen esım çok ıstedı aldık yanımıza uyku sersemı kalkıp bı bagırışı var görsenız dırekk besıgıne gıdıyor ıstemıyor bızı neden acaba bız bu duruma cok uzuluyoruz

Herkese Günaydın iyi bir gün diliyorum
Sibelcim sende daha ne istiyorsun bütün gün berabersin zaten yatmadna yatmaya ayrılıyorsun oğluşunda
bu efe için en doğrusu özgüven kazanmış oluyor herkes çocuğunu odasına alıştırmaya çalışırken
sen kendinize alıştırmaya çalışıyorsun.Benim görümcem halen uğraşıyor odasında yatsın diye
unutmadan oğlu 5 yaşında... bence hiç karışma cnm sonra çok zorlanırsın.

kızlar günaydın..
Ayy nasıl özledim sizleri anlatamam..
pc ye virüs bulaştı. tamirdeydi. dün akşam geldi..
nasılsınız canlar. umarım herkes iyidir..

günaydın zeynepcimm
özletin kendini cnaımm

albina nasıl canımm yaramazlıklara devam ediyormu
sen nasılsınn

sibelcim nazda hayatta bizimle yatmaz yatağına yatmak ister
aslında daha iyi canım zati akşama kadar beraberiz bebelerle akşamları yataklarında rahatca yatsınlar

hülyacım geçmiş olsun ardaya burun akıntısı bizdede var canım

günaydın kızlar nasılsınız
ben idare ider ne iyi ne kötü cok kötü bi bir hafta gecirdim canım oğlum ardam hastalandı cok kötü oldu ishal kusma ates mahvetti oğlmuu 5 gün hastanede yattık dün çıktık 7 tane serum yedi yavrum ama simdi daha iyi kusması kesildi yüce abbim kimseyi hastaneye düsürmesin onsuzda bırakmasın cok zor hastaneden cıkınca oğlum yürümeyi unutmus gibiydi zor yürüyodu düsüp kalkıyodu bugün acıldı eski haline döndü ama genede az az yediriyorum kusmasın diye

ben çıkar öpüldünüz sekerler ayrıca beni hiç merak etmemissiniz cok üzüldüm (((

canımmm benım cok uzuldum ALLAHIM acıl sıfalar versın ....sanada sabır nasıl uzuluyorsundur emınım .....bızımkıde bugun asısını oldu cok mızmız sımdı uyuyo onlar hasta olunca cok kasvetlı oluyo ınsan bır an once ıyılessın ıns cancazımmmmsenağlama

yaaaaaaa inanmıyorummmmkaydirigubbakcemile3
bizdeki durumun tam tersi:çok üzgünüm:
benim cadı da mutlaka gece kalkıp yanımda yatacak:a015:
meme emerek keyfe devammmm

daha ne istiyosun ne güzel ayrı yatmaya alışmış:1rolleyes:
hemde kendi isteyerek
a.s

canım benım tenks bende anlamadım bızımkıde 5.aydan sonra basladı ıns en kısa zamnda ıyı olur 2 gundur gece maması vermıyorum sankı bıraz daha ıyımı ne ......ama sımdıde mamasını yıyemedıgı ıcın uzuluyom senağlama

esmacım çok geçmiş olsun maviş oğlunaa.s.
nasılda zor bi hafta geçirmişsin aslına bakarsan:teselli:

cnmcım seninki daha ufak alışır bide beni düşün ben ne edem yatmıyo odasında yaasenağlama

Cnm benim çok sağol..
bende çok özledim inan...

Albina iyi çok şükür. sadece biraz burnu akıyor ...
bu aralar baya adımlamaya başladı.. daha tam anlamıyla yürümüyorr. korkuyor ödek kızım benimm
karıştırmadığı yer yok.. açabildiği dolapların içi bit pazarı gibi..
birde 1 haftadaır karyolasının çekmecesininn içine oturuyor.. içindeki eşyaları sağa sola savuruyor. ama çekmecsinin içine oturması öyle sevimliki..

sen nasılsın cnm. prenseslerin nasıl...

cnm benim çok geçmiş olsun.
şimdi iyi olmasına sevindim..
Acill şifalar diliyorum..

Sibel'cim Albina'da bizimle yatmayı sevmez..
rahat edemiyorlar demekki..
Birde çok deli yatıyor...ve üzerinide çok açıyor..
uyku tulumu almayı düşünüyorum kızlar ..
kullanan varmı.. memnunmusunuz???

slm kızlar biz geldikkk su çiçeği aşımızı sonunda yaptırdık,

esmacım çok geçmiş olsun ardamıza çok üzüldüm canım acil şifalar Allah korusun yavruları,

sibel benim oğlumda yatmıyor bizimle rahatsız oluyor şebeleğim,

zeynebim hoşgeldin canım özlettin kendini Albina nasıl bakalım kocaman olmuştur,

diğer arkadaşların ampilleri sönük onlarada selamlar öpücükler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…