Bebeklerimiz ve Biz

tünaydınlar efendim..gezmelerden geldik..hava güneşliydi..bende kızımı hemen parka götürdüm..bi sevindiki anlatamam..salıncaktan inmem allah inmem diye tutturdu..
bu arada evde korkudan doğru düzgün yürümeyen berfe parkta oyuncakları görünce elimi bırakıp bırakıp oyuncaklara doğru yürümeye başladı..valla cin gibi şimdinin çocukları...

aferin berfeye maaşallah :)))
bende dün götürdüm parka eve zor getirdim gelene kadar ağladı sinirlenince öyle güçlü oluyorki zaptedemiyorum valla bugünde getiremem ağlar diye götüremedim :))) kaydıraktan bi kayışı var oturtuyorum kendini nasıl itiyor birde gülme kikir kikir kahkahalar millet seyretti bizi :)))

kızlar berfe yüzünden çok yorulur oldum..berfe küçük olduğu için ona oda yapamadım..bizim odada beşiğinde uyuyor..büyüdüğü için ayağa kalkıp sarkıyor diye..beşiğini bi alt kademeye indirdim..bu seferde hemen yan tarafında bizim büyük komidin var..ayıptır sölemesi çamaşır larımız var çekmecelerinde..eskiden gece gündüz farketmez uyanınca ağlardı..şimdi uyanınca ayağa kalkıp çekmecede don kilot hesabı ne varsa hepsini yere indiriyor..bitince ağlamaya başlıyor..o kadar yoruldumki çekmeceyi düzeltmekten..geceleri bile aynı gözümü bi açıyorum ki berfe benim sütyeni kafaya geçirmiş bizi seyrediyo...

:))))) ay mev can çok güldüm aynı bunlar yaaa beşikten sarkıyo dişey park yatak aldık çekmeceler dersen düzelt düzelt aynı of of akşama pestilim çıkıyor sadece çamaşır çekmeceleri olsa iyi mutfak antre nerde ne varsa boşaltıyor bide sakladığı şeyleri bulamıyorum dün damacananın pompasını sökmüş hortumunu çıkartmış bir parçaşı elişndeydi çekmeceye soktuğunu gördüm alırım dedim bi baktım yerinde yeller esiyor dünden beri bulamadım nereye sakladığını...

valla canım büyüdükce hızlarına yetişemez oluyor insan..neyseki arada uyuyolarda iki nefes ağlıyoruz..şimdi yine uyuyor sürekli gidip kontrol ediyorum..yoksa hemen kalkar çekmeceye saldırır...yaklaşık 3 gündürde benim yaramazın gece uyumuyacağı tutuyor.babasına çok düşkün eşim eve gelince uyutamıyorum bi türlü..biz yatana kadar başımızda bekliyor..bide bi yağcı durmadan gidiyo babayı öpüyor..bana ise tenezzül bile etmiyor...

Selam kızlarrr
Çok yoğunum bu aralar malum sene sonu yaklaştıkça işler artıyor. Ama aklım da burda....
Dün iremi uyturken kuzu kafayı dudağıma bir yapıştırdı benim dudak patladı. Okadar canım yandıki anlatamam. Ah bu bebeler ahhhh
Esmacım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın kuzucuklarımızı.
Diğer kızlar sizleri ve kuzuları kocaman kocaman öpüyorum.

slm kızlar
esmacım geçmiş olsun size
ayşegül merhaba canım aşıyı atlatmışsınız gözünüzaydın
mevcan maşallah berfeye yaramazlık tam gaz...

Kizlar slm nasilsiniz misafirim yeni gitti gelcek yine diger arkdasla birlikte yain eslerimiz yok nöbetçi bi balikçi buluk hergun taze taze geliyormuş her cesit var kizlarla balik keyfi yapcaz yarin hepiniz davetlisiniz buyrun gelin

geçmiş olsun dilkekleriniz için teşekkürler,

esmacım size de çok geçmiş olsun, ardamız şimdi iyiymiş çok şükür, çok sevindim

bebeğine balık yağı veren var mı, dr ardaya verdi, bugun başladık, üstünde yazılanlara bakılırsa çok faydalı

cokocum ben veriyorum ardaya 6 aylıkken basladım halen devam ediyorum seven seas diye surup

ay cnm bu konuda bende çok muzdaribim..
benim çamaşır çekmecem Albina'nın oyuncağı oldu..
ay alemm bu çocuklar yaa.. çok gülüyorum kuzumaa çamaşırları boynunda asılı görünce...

kocaman öpüyorum Berfe'yi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…