Bebeklerimiz ve Biz

Sibelcim heranın tadı farklı güzel canım keşke bende evde olan anneler gibi
şanslı olsaydım...yeni öğrendiği şeyleri ilk ben görseydim...büyüdüğü herana ben
tanık olsaydım... Bence tadını çıkar canım...biraz zorlu bir süreç 1-4 yaş arası
ama günler okadar hızlı geçiyorki kuzum 1,5 yaşında oldu doğumu dün gibi hatırımda
çınar efeyi öpüyorum...

tünaydın kızlar
biz daha yeni kalkıyoruz.
berra gece hiç uyumadı ve uyutmadı tabi.
sabahta bir yıldır ilk defa bu saate kadar uyumuşum

yeliz nasılsın ne güzel bayram temizliği yapmışsın.güle güle kirlen.
mavili ruze nasıl canım.ne zor dimi.inan çalışınca tatil günlerini sayıyor ya.
mavicem afiyet olsun canım arkadaşınla iyi sohbetler,
zehracım baktım canım resimlere.harika çıkmışsın.saç renginide çok yakıştırdım sana.
sibel ve frezya sizede günaydın.

KIZLAR BENDE CALIŞICAM GALIBA ben lojmandayım bılıyorsunuz lojman acayıp buyuk sıırtı kaplamış dıyebılırız lojman içinde ordu evı var ordu evındede anaokulu var devlete baglı sanırımsabah 8 aksam 5 mış benım oglum kuçuk yapamam dedım ama ılgılenen bı bayan bana oglunda gelecek 2 tane bakıcı anne var dedı çok rahat edersın oglunda gırer çocukların yanına zaten bızım oglan oraya bayılıyor gördumu çocukları ıstıyor ççocuklarda 3_4 yas 5_6 yas hangını secersem hazıranda kapanıp eylulde acılıyormuş ayrıca 1 ay ızın varmış kararsız kaldım çok sız nedersınız

yelizcim avatarına bayıldım.ne kadar içten gülmüş yavrum benim.denoyu öp benim için annesi.

Saol semihacım çok teşekkürler..öperim canım sende kuzunu öp benim için..
öğlen tatili gelince görüşürüz kızlar..

merhaba kızlar.. nasılsınız iyi misiniz.
şu an yine aylardan kasım sanki sende kaldı bir yarım dinliyorumm....
ne kadar güzel seselendirmiş tual..
size armağan ediyorum buşarkıyı..
bebişlerde iyidir umarım..
dünürüm nassınnnnn kızlar herkese sevgiler okuyunca yazacağım hepinize cevap

Sibelcim güzel bir fırsat..benim kuzenimde bebek bakımı okudu..ama Kendi bebeğinide götüreceği bir kreş
bulamadı..sen oğlunuda götürceksin ne güzel hem çalışcan hem oğluşunla olcak keşke bizim şirkettede kreş olsaydı
çok sıkıldığın herhalinden belli senin içinde iyi olur daha önemlisi çınar için iyi olacak..!

Merhaba drydeniss saol sen nasılsın..? Bende severim dinlerim Tual i

selam soytarıcım
bişi sorcam
link verebilirmiyim bi bilgin varmı. başka sitede. daha önce görmedim hiç kk.de
izlemenizi istediğim iki video var

ya bende hemen gırerım dıyordum ılk önce ama soyle duşunuyorumda ev ışı yemek bunları geceden yapmam gerek eee benım adamada 1 çocugu bırak durmaz kı bayramdan sonra baslıcam ozamana kadar ıyı duşunmem lazım maaşıda çok guzel gecengun esım 3 te uyanmış benıde uyandırdı napcan calışcanmı dıye

slm kızlarrrrrrrrrrr
bayram geliyor tatiller başlıyor
bizde cumartesi istanbula gidicez annemlere
kızlar dün evi süpürürkene belimi incittim çok kötü belim ağırıyor
eğilip kalkarken çok ağrı yapıyor.temzilik yapacaktım lkaldı bütün işlerimm

Sibel cim tek çalışan anne sen değilsin çoğu anne çalışıyor...onlar hallolcak şeyler +5 de çıkıcaksın
5 den 7 ye kadar birsürü şey yaparsın o tempoya alışıyor insan...çoğu zaman işlere yetişemiyorsun
ama göz görmeyince gönül katlanıyor :) bencede düşünecek çok vaktin var önünde...

CNM BENİM YAA:teselli:
ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, HATIRLARMISIN BİLMEM BENDE Bİ KERE YERE EĞİLİP DOĞRULAMAMIŞTIM Bİ DAHAİ
BENCE Bİ ACİLE FALAN GİT, İĞNE YAPILMIŞTI BANA DA KENDİME GELMİŞTİM-tatlicadiarzu-

TEMİZLİĞİ FALAN DA DÜŞÜNME BU HALDE:mymeka:

selammmmm ohhh sohbetiniz iyi valla edin bakalım benim leyloşum küçük bir iş için dışarı çıktı bende üç sıpayla oturuyorum daha doğrusu oturamıyorum-tatlicadiarzu-... şimdilkben kaç r kuduruyorlar sonra görüşürüzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…