Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar
bugün çok gerginim yaakötükedihüso
emirin oyuncak gaz pedalı vardı
sabah topla oğlum dediğim halde hiç bişeyini kaldırmıyo yerden, pijamalarını çıkarıyo direk yer, çoraplar yerde
artık tak etti canıma bu oğlanın dağınıklığısenağlama
açtım camı, attım aşağı pedalını
halen de sakinleşmiş değilim-tatlicadiarzu-
yetişemiyorum ben bunlara
daha ne kadar dayabilirim bilmiyorum:1no2:
sakın aybaşısı tutmuş bu kızın demeyinsengözlerimebaksanab
çünküm haziranda oldum demiştim yaa
o ilk ve son regl im oldu:a015:
o günden beri hiç olmadım:uhm:

mavilim gözün aydın canım benim ısır o yürüyen butlarından benim için maşallah 41,5 kere ruzişde
11 aylık yürüdü kız çocuğu işte acelesi var:) Şimdi kapıda görüp seviniyor seni benimki artık
kapı koluna yetişiyor direk o açıyor bütün çalan zilleri.
beni görünce bana kızıp suratıma kapatıyor kapıyı.."bu saate kadar
nerdeydin niye yanımda değildin" der gibi.
drydeniss o bende çok oluyor yaa kızı uyutucam diye midafir salonda ben odada uyuya kalıyorum..
kocacım gelip uyandırıyor :)))) gözlerimi açamıyorum içeri girince çok komik oluyor...:))

Ahh canım benim yaaa
erkek işte canım dağınık oluyorlar..
7 ay olmuş regl olmayalı onuda birikimi var sende gerginsin bir dr a görünsen canım...
Sakin ol biraz dışarı çıkıp hava alsan iyi gelir

şakkıdı
Ahh canım benim yaaa
erkek işte canım dağınık oluyorlar..
7 ay olmuş regl olmayalı onuda birikimi var sende gerginsin bir dr a görünsen canım...
Sakin ol biraz dışarı çıkıp hava alsan iyi gelir

cnm keşke dışarı atabilsem azcık kendimi
sabah ayağım için pansumana gidecek bile fırsatım olmadı, ayağım kötü demiştim yaa
ağızdan da antibiyotik verdi dr, hemde antibiyotikli merhem sürüyorum, pansumandan sonra, dr şekerden bile şüphelendi nasıl bu kadar zaman iyileşmez bu yara diyee

emire beslenme hazırlıyorum, zeynep uyudu neyseki
evi silip süpüreyim biraz
bi taraftan da yemek telaşı devam ediyokafamçokkarıştı

Bir komşuya veya yakın arkadaşına çaya kahveye git yarım saatliğine canım..
K.waliden idare eder azıcık kanımca..canım ayağında ne vardı tam batıkmı..??
Neden yara oldu çok geçmiş olsun evet benimde yaralarım geç iliyeşir
dr bendede süphelendi..ananemde şeker hastası...ama neyseki çıkmadı bende şeker..allah yardımcın olsun hayatım

Kızlar merhaba nasılsınız drydenıs iyiyim canım sen nasılsın kuzun nasıl
benim cadım bu gece soluksuz uyudu hiç kalkmadı uzun zamandır hiç uyanmadan yattım sabaha kadar maşallah .

elifcim ruzeye maşallah boncuğunu takayımda yerim ben onuuu

yaaa bilg kitlendi yazacaktım kaldıım beeeee

zehracım geçmiş olsun canım biz gene iyiyiz bir tane senin 2 tane olunca sinirlerinin bozulması normal ama sakin ol yelizin dediği gibi biryere falan çıkabilirsen çık kafanı dağıt bencede
ayrıca regl için doktorada görünnn ihmal etme

adını yazmaya satırlar yetmeyen bütün arkadaşlar yeliz monpetit sibel ayşegül mavice ms eda akin vs. hepinize merhaba

cnm batık değil, ayakkabı vurmuştu, su topladı, patladı, giderek büyüdü, bide bebek arabası çarpmıştı tam yaranın üstüne giderek daha kötü bi hal aldı yani

merhaba kadis merhaba dream. biraz işim var okuyorum ama yazamıcam. işimi bitirmem lazım bugün teslim edilecek bu arada bensize yazarken kociş gelirse canıma okur.sabahgeç kaldık işe zaten.elemanda yok.. ben okurum siz yazın

slm kızlarrrrrrrrrrrr
elifcim ruzemiş başlamış yürümeye maşallah yavruma
kaynoşunun işi zor bundan sonraaa

müüüüü bebeğümm nasılsın egem nasıllllll
bayrama ne planlarınız var bakimmmmm

ahhhh zehracım ahhhhhhhhh benede aynı dert var
ezgi önceleri o kadar düzenliydiki aldığını yerine koyardı
gerçi şimdide çok dağınık değil ama nazla beraber oynarken heryer heryerde zorla toplatıyorum
önceden ben söylemeden toplardı naza dağıtıyor diye kızardı
heryeri süpürüyom arkamı bi dönüyom mutfaktan bişiler almışlar
yerler kırıntı dolu sinirleniyorum bi bağırıyom ikisine odalarına kaçıyorlar
naz çok komik oluyor o zaman yüksek sesten çok korkuyor ağlamaya başlıyor yavrum

mavicem danam görüyom burdasın nabıyınn danamm
ben temizlik yapıyommm.
şimdi halı yıkıyıcam makinayla tabii
özledim kıssssss hiç görüşemiyozzzzzzzzz
öpüyorum senüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

herkese merhabalar...

ilginiz için sonsuz teşekkürler...

kocam olacak kaba herifle sıkı bir kavga ettik gece hemde kayınvalidemlerin yanında ama sonuna kadar haklı olduğum için ağızlarını açıpta tek kelime söyleyemediler... okadar canım sıkıldı okadar moralim bozulduki gece hiç yatamadım... sabahta kayınvalidemler istanbula gitti... giderkende rica etti aman kızım boşver birbirinize karşı biraz anlayışlı olun dedi bende yapıştırdım cevabı '' anne yola gidiyorsunuz bunlarla canınızı sıkmayın siz gelir geçer ama bişi sorucam haksız olan ben olsaydım yine bu kadar anlayışlı olurmuydunuz'' aaaa kızımmm hiç olurmu öyle şey sende bizim bir evladımızsın muhabbeti yaptı yalaaaaannnn külliyen yalan... az önce geldi gitti kaba herif sanki amkşam birbirimize girdimiz adam o değil biz hiç kavga etmemişiz gibi yani pişki başka nedenirki yani

artı birde reglim gecikti 2-3 gün daha öncede olmuştu gerçi ama insan yinede geriliyor umarım birşey yoktur yeni bir hamileliği kaldıracak durumda değilim...

benden şimdilik bu kadar pek iç açıcı değilim bugün sonra görüşürük... size iyi sohbetler

ekin danası gördüm seni aç bakim çabbıkkk msnyi

Merhaba kızlar

ya bizde de aynı sorun var Asya çoğunlukla bizim oda da ve emerek uyuyor. Kendi kendine uyumaya nasıl alıştıracağımı bende bilmiyorum, her gece onu uyutmaya çalışırken benimde uykum geliyor eskiden uyuyordum ama artık kalkıyorum yoksa bunalıma gireceğim o saatte uyuya uyuya. Öyle yatağına koy kendi kendine uyusun bana hayal gibi geliyor, gerçi daha küçük ama yavaş yavaş alıştırmaya başlamak lazım.

Zehra cım bir ayakkabı yarasının bu kadar uzun sürmesi bencede doğru değil dr un süpelenmekde haklı..!
ekinnaz sen halen temizlikmi yapıyorsun canım belin iyice kötü olacak bu arada
sen anlattınya bağırıyorum kaçıyorlar diye ikisinide biliyoruz resimlerde..gözümde canlandı birden
:))))))))))))))) halen gülüyorum...
mavicem canım olur böyle vakalat türk polisi yakalar canım takma kafanı eşin neticede düzelir aranız elbet... bende regl oldum olacam bugün stres hatsaffada.
Kadiscim ne güzel uzun ve rahat bir gece olmuş..
Eda cım slm canım nasılsın Asya kızımız nasıl canım..??

Ben hiç farketmemiştim emeklemeyi bıraktığını geçen hafta kızkardeşim geldi abla artık hiç emeklemiyor dedi o zaman farkettim. Elif valla yaramazlıklara tam hız veriyorlar yürüdüklerinde, ben çok farketmez sanıyordum ama 1 aydır bütün işim gücüm Asya birşey yapamıyorum. Mutfakta yanıma alıp iş yapayım diyorum, emeklerken yetişebiliyordum ama şimdi bir buzdolabında bir mutfak dolapların yetişemiyorum.

canım ya inan bende daralıyorum zaman zaman, tamam allah sağlık versin gerisi boş ama bütün gün evde olunca işler üstüne üstüne geliyor zaman zamanda tahammül edemiyor insan. Her akşam yatarken ertesi günle ilgili iş planı yapıyorum ama sabah olunca maalesef hiç birini yapamıyorum. Yine de sağlık olsun, ayağın içinde çok geçmiş olsun.

bana da hayal geliyordu canimcim ama 1 yasindan sonra degisti,
sabret sende daha erkeen...
nasil kuzum iyi mi?
demek dolaplar karistirilmaya baslandi
onun uzanabildigi yerlere plastik seyler koy , kirilacaklari kaldir, o sekilde birak bi muddet kesfetsin,
o da hakli merak ediyor,
sonra kilit alırsın
kuzim nasil iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…