Bebeklerimiz ve Biz

Mavilim benimde çok hoşuma gidiyor öyle minik kollarını boynuma dolayıp sarılıyor bana jiji diyip öpüyor...
Selam ayşegülcüm istanbulda aksine açık ve güneşli bir hava var...
Bugün çok sessiz topik..

Slm kızlarr nasılsınız bakalım yeliz elif ayşegül çokom nasılsınız kuzularınız nasıll
yelizcim bende kızımı yatağında yanına uzanarak uyutmak istiyorum çok uykusu gelince yatıyo ama olmayınca ayağımda sallıyorum.
benim cadı bu gece belki 6 kere uyandı uykum bölük pörçük olduuu. yaa dişleri mahvetti kuzumu

benim kızda dün akşamdan beri cızzzı öğrenmiş cıssss diyip duruyo anneannesi çaydanlığa yaklaşınca kendi elini değdirip cızzzzz diyoo oda korkup gidip anneannesinin boynuna sarılıyooo okadar güldikki
tam bir cadııı yaaaa kendini sevdirmesini çok iyi biliyoooo

slm kızlarrrrrrr
kimsecikler yok bugün
bende cam sildim tüllerimi yıkadım
eşim bi görse çok kızarrr belim hala ağırıyor yakı yapıştırdımm
biraz iyi geldi

yelizcim kitabım geldi bir göz gezdirim hoşuma gitti

Yelizcim kesinlikle cok masumane istedigi Deniz'in ama bu da bi tur bagimlilikmis
gectigimiz gunlerde katildigim seminerde ozellikle dikkat cekti psikolog we ''uykuya kendi kendilerine gecmelerini en kotu ayicik , ortu ws. sewdigi birseye alismasini saglayin'' dedi,
cunku bu tur bagimlilik (yanina yatma , elini tutma,ayagini oksama) ilerde cocugunuza sorun yaratir,hep sizi ister ya da kiz arkadasindan yada erkek arkadasindan, ewlenince esinden hep bunu bekler '' dedi...
Cok sukur rahatim o konuda ben, maşallah barek allah kendi aytiginda uyuyor...

Ama dedigim gibi sizinki cok masumane aslinda zaten gun boyunca görmuyor,ee gecte yatmadigi icin seni istiyor,kıyamam ona ya...zorlama sen bence

bide sabah kahwaltidan sonra markete gittik
ordan parka
ordan ewe we dusa ....
ordan da yataga :)
he arada meywe we yogurt karışımını yediii...

Bu arada dun doktor soyledi TWde,meyvenin sekerini dengelemesi acisindan meyweyi yogurtla tuketmek daha iyiymiş

Tenzilecim doğru söylüyorsan bende bebekken annemin saçını koklayarak uyurmuşum..halen çok severim saçlarının kokusunu:)
şimdi ayıcığına alıştırmaya çalışıyor bu "oyuncak sinirli seni bütün gece boyunca koruyacak...istediğin zaman ben senin yanındayım"..ama bende kıyamıyorum sadece bizim yatakda dalıyor uykuya ondan
sonra kendi yatağına alıyorum...bende çok özlüyorum istiyorum bütün gece koyun koyuna yatalım ama
özgüvenini kuvvetlendirmem lazım..Bu yapmamda şart bakalım bir kaç akşamda denicem olmazsa biraz daha ertelicem..

Ohhh güzel gezmişsiniz ana-kız..
Deniz zaten yoğurt u sade sevmiyor-yemiyor..ben ve babanesi sade yoğurt un içine meyve veya kuruyemiş veya kuru kayısı vs..ekleyip veriyor..böyle çok seviyor...

Ekinnazcım seninkide iş yani daha iyileşmeden ne bu temizlik canım bayramdada evde değilsinki..
dönünce yapardın...valla eşin kızsa yeridir hani...

herkese iyi akşamlar..
en nihayetinde sabah berfemin aşısını yaptırdım..bir dahaki aşıyı taa hazirana attılar..bu arada başka aşı yokmuş sanırım...

soytarım sorma aynı dert bizde de var..berfede hep benimle uyumak istiyor..yanımda yatıyor dalınca yatağına koyuyorum..2 dak içinde hop ayakta anne del del diyip duruyor..ellerini açarak..kıyamıyorum bende hemen koynuma alıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…