- Konu Sahibi DreamLover
-
- #8.821
Zehra cım bir ayakkabı yarasının bu kadar uzun sürmesi bencede doğru değil dr un süpelenmekde haklı..!
ekinnaz sen halen temizlikmi yapıyorsun canım belin iyice kötü olacak bu arada
sen anlattınya bağırıyorum kaçıyorlar diye ikisinide biliyoruz resimlerde..gözümde canlandı birden
:))))))))))))))) halen gülüyorum...
mavicem canım olur böyle vakalat türk polisi yakalar canım takma kafanı eşin neticede düzelir aranız elbet... bende regl oldum olacam bugün stres hatsaffada.
Kadiscim ne güzel uzun ve rahat bir gece olmuş..
Eda cım slm canım nasılsın Asya kızımız nasıl canım..??
merhaba kadis merhaba dream. biraz işim var okuyorum ama yazamıcam. işimi bitirmem lazım bugün teslim edilecek bu arada bensize yazarken kociş gelirse canıma okur.sabahgeç kaldık işe zaten.elemanda yok.. ben okurum siz yazın
slm kızlarrrrrrrrrrrr
elifcim ruzemiş başlamış yürümeye maşallah yavruma
kaynoşunun işi zor bundan sonraaa
müüüüü bebeğümm nasılsın egem nasıllllll
bayrama ne planlarınız var bakimmmmm
ahhhh zehracım ahhhhhhhhh benede aynı dert var
ezgi önceleri o kadar düzenliydiki aldığını yerine koyardı
gerçi şimdide çok dağınık değil ama nazla beraber oynarken heryer heryerde zorla toplatıyorum
önceden ben söylemeden toplardı naza dağıtıyor diye kızardı
heryeri süpürüyom arkamı bi dönüyom mutfaktan bişiler almışlar
yerler kırıntı dolu sinirleniyorum bi bağırıyom ikisine odalarına kaçıyorlar
naz çok komik oluyor o zaman yüksek sesten çok korkuyor ağlamaya başlıyor yavrum
merhaba Ayşegül nasılsınız cnm Aliş çok tatlı olmuş maşallah
herkese merhaba nasılsınız?
bebişler nasıl?
bana da hayal geliyordu canimcim ama 1 yasindan sonra degisti,
sabret sende daha erkeen...
nasil kuzum iyi mi?
demek dolaplar karistirilmaya baslandi
onun uzanabildigi yerlere plastik seyler koy , kirilacaklari kaldir, o sekilde birak bi muddet kesfetsin,
o da hakli merak ediyor,
sonra kilit alırsın
kuzim nasil iyi mi?
herkese merhabalar...
ilginiz için sonsuz teşekkürler...
kocam olacak kaba herifle sıkı bir kavga ettik gece hemde kayınvalidemlerin yanında ama sonuna kadar haklı olduğum için ağızlarını açıpta tek kelime söyleyemediler... okadar canım sıkıldı okadar moralim bozulduki gece hiç yatamadım... sabahta kayınvalidemler istanbula gitti... giderkende rica etti aman kızım boşver birbirinize karşı biraz anlayışlı olun dedi bende yapıştırdım cevabı '' anne yola gidiyorsunuz bunlarla canınızı sıkmayın siz gelir geçer ama bişi sorucam haksız olan ben olsaydım yine bu kadar anlayışlı olurmuydunuz'' aaaa kızımmm hiç olurmu öyle şey sende bizim bir evladımızsın muhabbeti yaptı yalaaaaannnn külliyen yalan... az önce geldi gitti kaba herif sanki amkşam birbirimize girdimiz adam o değil biz hiç kavga etmemişiz gibi yani pişki başka nedenirki yani
artı birde reglim gecikti 2-3 gün daha öncede olmuştu gerçi ama insan yinede geriliyor umarım birşey yoktur yeni bir hamileliği kaldıracak durumda değilim...
benden şimdilik bu kadar pek iç açıcı değilim bugün sonra görüşürük... size iyi sohbetler
ekin danası gördüm seni aç bakim çabbıkkk msnyi
merhaba Edacım iyiyiz teşekkür ederim canım sen nasılsın Asya hanım nasıl uyuyormuş prenses uyusunda büyüsün
hoşgeldin esincim sen nasılsın atakan nasıl:1hug:
ben sabah baya bi gergindim emire, malum dağınıklık, pasaklılık gibi nedenlerden
şimdi okuldaya özlüyorum yaaaa
:çok üzgünüm:
bizde erken kalktık bugun 8bucukta
ogle uykusuna kadar disari cıktık yine
geldik hemen biişiler yedirdim uyudu simdi,
uyku deli ediyo boyle erken kalkınca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?