- Konu Sahibi DreamLover
-
- #8.781
ahh mücüm belkide ben çok fazla şey bekledim filmden o kadar çok övgü duydumki filmle ilgili ben hala yeşilçam filmlerinde yaşıyorum galiba film esnasında okadar çok entrika yazdımki kafamda mesela kızın çocuğu olduğunu duyunca eşimin kulağına fısıldıyorum çocuk kessin alperden bak görürsünCADIARZU felan diye anammm odane film bitti ve ben yazdığım senaryolarla kala kaldım ortada.:enbuyukkk:.. bilmem anlata bildimmi ama tabiki beğenenlerede saygıa.syani zevk ve tercih meselesi birde bakış açısı benim baktığım açıdan pekte doyurucu bir film değildi.:1no2:..:çok üzgünüm:
soytarı benim kızda bizim yatakta uykuya dalıyor önce.. bende bi önlemini alsam iyi olcak.a ma daha ana kuzusu yaaa.. kıyamam kızıma... geçen gece misafirler vardı çocuklar onların yanında oyun oynucam diye onlar abakcam diye mama bile yemedi. yatak odasında yedirdim. sonra yattım yanına. öyle uyudu.. az kalsın bende uyuyordum. misafirler içerde...
jege dün ne güzel bir gün geçirmişsiniz öyle. kıskandım valla..
ekinnaz sanada merhaba canım,
mirror sanada gizli gizli bizi mi izliyorsun ne..
monpetit nerlerde yafu, begüm, semiha... herkese merhaba yaf.
drydenis saol canım teşekkür ederim..emeklediği bile ne kadar hoş helede bir yürüse canın gider valla
müüü canım nasılsın?
teşekkürler canıkm...
zaten yürüyordu ama tam sayılmazdı şimdi hepten yürüyor..ama korkuyorum sanki her an düşecek gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?