Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın Günaydın Günaydın Herkese mutlı sağlıklı güzel bir gün diliyorum
nasılsınız bakalım kuzular nasıllll
mavicem canım hayırdır biz burda niye varız anlatmak istersen dinleriz seniiiiiii

günaydın kızlar...tatile son 3.....

kuzum artık emeklemeyi hepten unuttu..yürümeyi bırakın koşuyo resmen...
zaten yürüyordu ama artık aştı iyive kendini...
bazen tutunarak giderdi şimdi sadece yürüyor...
kapıda karşıladı akşam beni....
mutluyum bugünnn

günaydın herkese.. bugün sayfa sayfa okuyup yazcam size kızlar şimdi en son sayfadaki maviliyle kadis var.. mavilicim maşallah ruze ye... benimki yeni emekliyor benim nasıl hoşuma gidiyor. birde gelip boynuma atılsa daha çok mutlu olcam...
ali s mother, kadis günaydın nasılsınız iyi misiniz kızlar. kuzularınızda iyidir inşallah. ben bi geçmiş sayfalara bakip döneyimmm

frezya , soytarı, mavicemmmmm, jege, mevcan, ms eda herkese merhaba

dünürüm noldu bana bi söyle.. neden canın sıkkın valla kıyamam sana :teselli: kim kırdı söyle kafasını kırimmm klava:klava:klava:
üzülme yaaa bak ağlarım senağlama

mevcan valla ben şimdiden kocişi şutladım küçük odaya. biz yatak odasında yatıyoruz analı kızlı yatağımızda. baba yer minderlerinde sürünüyor. dün bir afra bir tafra... yerde yattıya artık. herüfün kuş tüyü yastığınıda ben almışım. almamışda başımın aldından. uyuyamamış sabaha kadar... :jeyyar:

soytarı , frezya, jege, ms eda sizler nasılsınız kuzularınız nasıl

kızlar herkese merhaba,
güzel bir gün diliyorum hepinize:))
umarım bebişler iyidir.
Elifcim Ruzemiz yürümeye başlamış gözün aydın nasılda güzel oluyor değilmi kapıda karşılaması ayakta ama:))

drydenis saol canım teşekkür ederim..emeklediği bile ne kadar hoş helede bir yürüse canın gider valla

müüü canım nasılsın?
teşekkürler canıkm...
zaten yürüyordu ama tam sayılmazdı şimdi hepten yürüyor..ama korkuyorum sanki her an düşecek gibime geliyor

soytarı benim kızda bizim yatakta uykuya dalıyor önce.. bende bi önlemini alsam iyi olcak.a ma daha ana kuzusu yaaa.. kıyamam kızıma... geçen gece misafirler vardı çocuklar onların yanında oyun oynucam diye onlar abakcam diye mama bile yemedi. yatak odasında yedirdim. sonra yattım yanına. öyle uyudu.. az kalsın bende uyuyordum. misafirler içerde...
jege dün ne güzel bir gün geçirmişsiniz öyle. kıskandım valla..
ekinnaz sanada merhaba canım,
mirror sanada gizli gizli bizi mi izliyorsun ne..
monpetit nerlerde yafu, begüm, semiha... herkese merhaba yaf.

:roflol::roflol: delisin kızığaaaaaaaaaaam sen neçok güldürdün beniŞeniz
sen hala o eski türk filmlerindesin okesin artık hiç bir hatun babası ile büyütemeyecği bebeyi doğurmayııııııııııki anacımnaniknanik
çok tatlısın valla senoryonda sana kalmış:sm_cool:

arada tabiki sizi kontrol edicem topiğin en küçük böcüğünün annesisengözlerimebaksanab
asayiş berkemalmiiiiiiiiiii diyeeeeeeee

canım düşecek zaten korman bir fayda etmeyecek ne düşüşler olacak ama bir bakmışsın oo kendi yolunu bulur hep..
iyiyim canım şöyle bir cee demek sitedim sizeŞeniz

gunaydın kızlar nasılsınız mırrorum sen ızındemısın cnm bugun ve yarın çok ışım var hatta benım bu hafta cok ışım var yarın mısafırım var komsular yarın aksam eslerıyle bana gelcekler bayram öncesı tanısalım dıye oglanla ne yapacaksam

kızlar nasılsınız bakalım,
elif gözün aydın maaşallah ruziş yürüyormuş aferin kuzuya,
mirrorum canım hogeldin seni görmek pek bi güzel
drydeniz hoşgeldin canım
yeliz selam nasılsın bakalım

kızlar lojmanın yanında dtp bınası var kocaman ve bugun mıtıng var dışarı çıkmamız yasak tamda benıkm ev caddede anam korktum valla bunlar bışı yapmasın zaten tehdıt edıp duruyolarmış

Elazığ diliyle burçlar (alıntı) Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Goyunun Herifi (KOÇ)
Şansız döni, işler yoluna giri... Ekonomiz birezim düzelecek...

Tosun (BOĞA)
Siz siz olun galp gırmayın... Galp gırmah golaydır ama yapmah çoh zordur...

Çütüzler (İKİZLER)
Ne gadar sevünsez azdur... Aşk da, iş de yolunda...Bayram etsez yeridir...

Çayan (YENGEÇ)
Size uzun bi yol görüni... Tatil zamanı del, ama gine siz bilirsiz...

Orman Ağası (ASLAN)
Çoh sevineceğiz bi haber alacahsız... Postacı gapızı çaldı çalacah...

Kelle (BAŞAK)
Anlaşılan siz dedigoduyu çoh sevisiz... Milleti çeküştürmekten vazgeçin...

Gantar (TERAZİ)
Size en yahın arhadaşız kelek yapi... Orda burada hakgızda ileri geri gonişi...

Ahu Bocigi (AKREP)
Nereye gitsez orayı gurutisiz... Bu sıra Elazığ maçlarına heç getmeyin...

Eğrülmüş Demir (YAY)
Elin işine garışmayacam deyisiz, gine de garişisiz... Eyliğiz kötülük oli...

Gıdik (OĞLAK)
Dediğim dedik çaldığım düdük deyisiz... Yazuhtur babam yazuh...

barkaç (KOVA)
Yağacah yağmurlara gara dikgat edin... Fazla ortalıhlarda dolaşmayın...

Deniz Guşu (BALIK)
Efferim size, bu sıra bildigiz gibi devam edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…