Bebeklerimiz ve Biz

yuhhh yani pes diyorum başkada birşey demiyorum kendi oğluna olsa niye sadece akşamları ağrıyor demez vah kuzum vah yavrummmm nen var derler.... allahım ne kadar kötü yürekli insanlar var yaaaa deli oluyorum bunları duyunca sabır diliyorum elifcim sanada banada herkesede

yan komsumun 2 cocugu war ,kızı 8 yasinda okula gidiyor digeri daha kucuk 5 aylik erkek.
burdaki komsularim acaip iyi saolsunlar hic yabancilik hissettirmediler bana hepside genc,cogu calismiyor,ustune ustuk 2 tane benim gibi istanbuldan bursaya gelin gelen arkadas war,kader arkadaslarim :)
neyse uyudu DRN ben kacayim gelirim yine
opuldunuzzzz...

mawilicim anladim konuyu,k.walide bu yapar ,sonra anlar hatasini,takilma sen bu tip seylere sessizligini koru , sakin agzina laf werme::::::

bende mavice gelsede halimi bilse diyordum tamda...........
aradı
konuştuk gazyet iyiydi.kırıldığım üzüldüğümle kaldım

bak mavilim demekki neymiş
kafana takman sadece seni üzüyormuş...
Git-gelli davranıyor..bir anı bir anını tutmuyor..onun için bundan sonra üzülme canım
kendine yapıyorsun ne yaparsan..

sonuna kadar katılıyorum ama ben böyle konularda önce kendime söz geçiremiyorum ki kronik ürtiker hastasıyım sebebi ne sizce tahmin edin çok zor değil yani ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz onların tuzları kuru:dilcikar:

valla insan kendine söz geçiremiyorum..hastalıklar kadınlara nerden kalıyor işte...
üstelik kendisi de kaynanadan çok çekmiş...
ona sorarsın akşam yemeğini yapıyor ya o yüzden on dan iyi kaynana yokmuş

ekinimmmm gelmiş gitmişşşş nasılsın canım belin düzeldimi biraz olsun öpüyorum seni danammm

çokom gelmiş demek yarın adaaya gidiyorsunuz şimdiden hayırlı yolcukluklar ve iyi bayramlar canım çocuklarınla ve eşinle geçireceğin güzel bir tatil olur umarım

zeharcım sen nasılsın zeyno nasıl oldu öpüyorum tatlım..

ayşegülcüm sen nasılsın canım sizede sevgiler tatlım

kadişçim demek yezda ağladı arkandan kıyamam ya valla allah yardımcınız olsun siz çalışan annelerin işi zor sevgiler canım

şimdilik ben kaçar çağatay başımın etini yiyor oyun oynayacağım diye sonra görüşürükkkk

sadece:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: başkada bir şey diyemiyorum hadin size iyi sohbetler ben kaçar

ohh süper valla Tenzile..Ne güzel birde evde olan insan komşuluk arıyor heleki senin gibi memleket aşırı gelin gidenler daha çok arıyor...Konuşacak çok fazla ortak noktanız var..!!

kadişim, mavilim, zehracım, soytarım,mavicem, ekinnazım ve diğer arkadaşlar hepinize çok teşekkürlerr

sizleri çok özleyeceğim tatilde, dediğiniz gibi yolculuk biraz zor olacak, arka koltukta berkan yatarak gider, arda da benim kucağımda olacak, on saat sürüyor yol, napacağız bakalım

kadişcim bu bayram kayınvalidemlerdeyiz, yarı yıl tatilinde annemlerde olacağım inşallah
mavilim hiç takma kafana, bütün kaynanalar aynı, yaşadıklarında yalnız değilsin canım

dünürüm sen neler yapıyorsun bayramda, istanbulda mı geçireceksiniz?gelinimi kocaman öp yerimee

hulyacim kendi arabanizla mi gideceksiniz yoksa otobusle mi?
simdiden iyi bayramlar ,gittigin yerlere selamlar...
dikkat edin kendinize..

kızlar oğlum nerdeyse 1 hafta oldu hastalandı ciddi bişeyi yok şükür ama öksürüğü geçmedi antibiyotik kullanmamıza rağmen iştahıda yok hiçbişey yemiyor.Yürümeye başlamıştı bıraktı. şimdi hiç kucağımdan inmek, yürümek istemiyor.Yere bırakırsam tekrar emeklemeye başlıyor sizce normalmi?

Sema cım halsizlik yapıyor bebelere hastalık anribiyotikde etkiliyor...iyileşince eski enerjisine döner..
eğer geçmediyse ilaç kullanmanız halinde..bence tekrar götür doğru ilacını vermemiş olabilir dr u..
yeterlide gelmiyorda olabilir... Büyük geçmiş olsun

selam kızlar bugün pek bi keyifsizim geçmişe filan bakamadım regl oldum acaip midem bulanıyor kan şekerimde düşüyor sanırım çikolata yedim ama hiç iyi değilim oğlumda uyumadı bugün hep yatasım var gözümü açamıyorumm desem yeridir...

saol canım yarın kontrolü var umarım tekrar ilaç vermez çünkü içirmek çok zor. yavrum ilaç korkusundan yemeklere bile ağzını açmıyor.kaşık görünce başlıyor ağlamaya.

sema geçmiş olsun canım bir an önce kuzunun eski neşesine kavuşmasını dilerim, bebekler hastalanınca çok çabuk huy değiştirir derler,

Ayşecim aynen aynennnnnnnnn ((( ilaç almak istemiyorum ama mecbur kaldım kıvranmaktansa...

Sema cım eğer öksürüğü geçmesiyse ilacını değiştirir kullanmadan geçmesi imkansız gibi bişey…
Eczaneden şırınga al dene öyle kolay veriliyor üstüne vs dökülmüyor..

ayşegül saol canım. gerçektende 1 haftadır oğlum acaip değişti.hırçınlaşmaya nazlanmaya başladı.hiçbişey yemiyor çok üzülüyorum şu 1 hafta 1 yıl gibi geldi bana ne yaptıysam hiçbişey yemek istemiyor.geçecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…