- Konu Sahibi DreamLover
-
- #8.941
günaydın kızlar.güzel bir gün diliyorum herkese...
benden pek iyi haberler yok bugün....
kaç akşamdır akşam yemeğini yerken karnıma bi ağrı giriyor...
kıvranıp duruyorum...
sebebini bilemedim bi türlü...
dün akşam kaynanam bana bu yüzden surat astı ve konuşmuyor neden sadece akşamları oluyor diye...
kendimi suçlu gibi hissediyorum...
acaba neler düşündü kim bilir eşimde gördü tavırlarını arama ve sende konuşma diyor...
canım sıkılıyor....
Ohh ne güzel gideceğin yan komşun var Bebefon u al yanına git kahveye :)
bizimkiler hep yaşını başını almış...ay sanki ben evdeyimde ne diyom...:) tanımıyorum bile kimseyi...
Regl oldum ağrım başladı kımıl kımıııılllll...
yuhhh yani pes diyorum başkada birşey demiyorum kendi oğluna olsa niye sadece akşamları ağrıyor demez vah kuzum vah yavrummmm nen var derler.... allahım ne kadar kötü yürekli insanlar var yaaaa deli oluyorum bunları duyunca sabır diliyorum elifcim sanada banada herkesede
bak mavilim demekki neymiş
kafana takman sadece seni üzüyormuş...
Git-gelli davranıyor..bir anı bir anını tutmuyor..onun için bundan sonra üzülme canım
kendine yapıyorsun ne yaparsan..
sonuna kadar katılıyorum ama ben böyle konularda önce kendime söz geçiremiyorum ki kronik ürtiker hastasıyım sebebi ne sizce tahmin edin çok zor değil yani ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz onların tuzları kuru:dilcikar:
valla insan kendine söz geçiremiyorum..hastalıklar kadınlara nerden kalıyor işte...
üstelik kendisi de kaynanadan çok çekmiş...
ona sorarsın akşam yemeğini yapıyor ya o yüzden on dan iyi kaynana yokmuş
Sema cım halsizlik yapıyor bebelere hastalık anribiyotikde etkiliyor...iyileşince eski enerjisine döner..
eğer geçmediyse ilaç kullanmanız halinde..bence tekrar götür doğru ilacını vermemiş olabilir dr u..
yeterlide gelmiyorda olabilir... Büyük geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?