- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.001
gunaydın ve herkeze hayırlı cumalar dılıyorum
dun çok yogundum mısafırım vardı ayrıcada çok sınırlendım.
alt komşum çok ıyı 16 aylık oglu var onun karsısındakı bayanında 3 aylık bebegı vardı tam ben cay dökmeye gıdiyordum 16 aylık olan oglan dışarıda duruyordu babasıda oglum dışarda öcu varmış bak gel dedı bende evet bak ocu varmış gel oglum ıçerı hadı kapıyı kapatayım dedım.3 aylık bebegı olan kadın ne dese sasarsınız
demezmı bız çocuk gelışımı mezunuyuz çocukları sen öcu var dıyemı korkutuyorsun..bıde herkezın ıçınde sınır oldum ya
hoşgeldin esinticim nasılsın atakanımız nasıl bakalım
esinti34 .!.:saol canım bir yandan okuyorum bir yandan da kızım için başladığım süveteri örmeye
çalışıyorum bayrama kadar bitsin istiyorum. bitermi bilmem.
atakan iyi sayılır canım burun akıntımız kalmadı ama geceleri yine öksürüyoruz.
inş. oda geçecek.
kızın için üzülme canım yürür mutlaka. benim kızımda çok hareketliydi
hep erken yürür diye bekledim ama yaşına 4 gün vardı yürüdüğünde
hemde bir defada yürüdü. ondan 1 ay önce adım atmaya başlayan
arkaşın kızıyla 1 hafta sonra evin içinde geziyorlardı. ama oğlum 8.5 aylık
adım atmaya başladı yavaş yavaş ancak bir ay sonra rahat bir şekilde yürüyebildi.[/QUOT
esinticim maşallah hamaratızzz süeterler falan ne güzel ben hiç beceremem öle yaa düz örgü biliyom ama örnekli yapamam hiçç. öle tabi yürüycek elbetttt
:1hug:
çokoprens .!.:herkese şimdiden iyi bayramlar, mutlu-keyifli bir bayram dileğiylee
iki saate kadar yola çıkıyoruz, ben de son hazırlıkları yapayım, sözde bir haftalığına gidiyoruz, üç koca valiz oldu
herkese selam olsun, hepinizi ve tatlı minişlerinizi öpüyorum, bayram dönüşü oğlum 1 yaşına girecek, 15 aralıkta, şimdiden heyecanlanıyorum
kalın sağlıcakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?