Bebeklerimiz ve Biz

canımmmm çok sinirlenmişsin ama dost acı söylermiş ne olur bana kızma arkadaşının eşi yanlış yapmış sende ona uymuşsun keşke yapmasaydın canım ya çocuk gelişmi okuduysan bunu sen benden daha iyi bilirsin canım ama bence çok takma kafana oda densizlik etmiş davranışını yanlış bulduysa sana bunu uygun bir zamanda söyleyebilirdi boşver takılma bukadar canım öpüyorum senide efeyide kendine iyi bak artııııı boşverrrrrrrŞeniz

kızlar bende oğlumu kontrole götürmüştüm şükür kuzucuğum daha iyiymiş.ilaçlara bikaç gün daha devam edicez.İnşallah tamamen geçecek.

mavicem güzel dileklerin için saol tatlım umarım tüm kuzucuklar hep sevdikleriyle sağlıklı bir ömür geçirirler.

kadiscim yürüme olayına takma bukadar.Bu gün hastanede bikaç bebek vardı. eylül,ekim 2007 doğumluydular ve yürümüyorlardı.doktora özellikle sordum 18 aya kadar bile yürümeyen bebekler olduğunu bu durumun normal olduğunu söyledi.Genetikmiş biliyormusun anne yada babanın yürüme zamanınada bağlıymış.Zeka ve gelişimle hiç alakası yokmuş benim oğluşumda tam cesaretlenmişti adımlar atıyordu hastalandı ve şuan bıraktı.bol bol yürüme egzersizleri yaptır tatlım.

Son düzenleme:
Tamam semacım sağoll işte annelik endişesi ne bileyim yani yezdadan küçükler yürüyünce ister istemez gezmesini bekliyorum belkide birden çok fazla şey istiyorum çocuktan. yani dediğin doğru sonuçta
zekayla alakası yok tabi yezda geç imeklediği içinde yürümesinin gecikmesi normal herhalde zaten bir sorun olsa ne imeklerdi nede tutanarak kalkardı dimi
neyse hayırlısı olsun bakalım

slm kızlar, nasısınız
hayırlı cumalar olsun deyim geçde olsa

akşama misafirlerim var, görümcemin oğlu ve yeni gelinimiz el öpmeye gelicekler
bende onlar için hazırlık yapıyorum
bi yandan da zeynomla ilgileniyorum, şimdi uyandı kuzum
çorba içireyim:)))

Kadis cim bence hemen kapat öyle dalıp gittiğini gördüğünde denizde açık görmesin tv yi
hemen önüne geçer ve dalar gider hemen kapatıyorum aaaç aaç diye bağırıyor dikkatini dağıtıyorum..
çok tehlikeli çoook...yürümesi içinde endişelenme herkesin dediği gibi bacak kasları kuvvetlenip kendini
hazır hissettiğinde istesende tutamayacaksın Yezda yı.
Mavice sorma canım gitti dr a şurup verdi yine..yarın yine götürcem..Bir türlü iyileşmedi..Virüs ü barışdan
alıyor büyük ihtimalle..

Mücüm hepinizin bayramını en içten dileriyle kutluyor..sevgi ve saygılarını gönderdi kocaman öpüyormuş
sizleri ve kuzucuklarınızı..

hoşgeldin esinticim nasılsın atakanımız nasıl bakalım

saol canım bir yandan okuyorum bir yandan da kızım için başladığım süveteri örmeye
çalışıyorum bayrama kadar bitsin istiyorum. bitermi bilmem.
atakan iyi sayılır canım burun akıntımız kalmadı ama geceleri yine öksürüyoruz.
inş. oda geçecek.
kızın için üzülme canım yürür mutlaka. benim kızımda çok hareketliydi
hep erken yürür diye bekledim ama yaşına 4 gün vardı yürüdüğünde
hemde bir defada yürüdü. ondan 1 ay önce adım atmaya başlayan
arkaşın kızıyla 1 hafta sonra evin içinde geziyorlardı. ama oğlum 8.5 aylık
adım atmaya başladı yavaş yavaş ancak bir ay sonra rahat bir şekilde yürüyebildi.

herkese şimdiden iyi bayramlar, mutlu-keyifli bir bayram dileğiylee

iki saate kadar yola çıkıyoruz, ben de son hazırlıkları yapayım, sözde bir haftalığına gidiyoruz, üç koca valiz oldu

herkese selam olsun, hepinizi ve tatlı minişlerinizi öpüyorum, bayram dönüşü oğlum 1 yaşına girecek, 15 aralıkta, şimdiden heyecanlanıyorum

kalın sağlıcakla...

çokom iyi yolculuklar canım benim Allah yardımcın olsun sağ salim gidip gelmek nasip etsin bayramını kutlar yavrularını öperim bebem, bende Boluya gideceğim bayramda...

hala sınırımı atamadım aklıma geldıkçe sınır oluyorum çok patavatsız bırı hıç konuşmasını bılmıyor bıde uzman esı görsenız bogardınız ya
benım oglanın çok oyuncagı var odaya kaldırdım o kız dedıkı nekadar çok oyuncagı annem oyuncak magazasında o alıp yolladı hep dedım bana ne dedı bılıyormusunuz annenız nekadar çok gösterıyı seven bırıymış

ulen suslu kokana sen kendıne baksana bu kara kışta kısa kollu gıyıp gelmış nedenmı bılezıklerını göstersın dıye

çokom iyi yolculuklar canım allah hayırlı bayramlar versin sanada eşinle ve çocuklarınla nice bayramlar gör inş.
öle vallahi yola çıktımmı o bu derken oluyo 3 valizz
gerekli şeyler hepside ne yapıcan. oğluşununda doğum günü kutlu olsun nice yıllara sağlıkla büyüsün kendine iyi bak öptüm canım senide kuzularınıda:1hug:

çokoçum ıyı yolculuklar cnm arabaylamı gıtceksınız yolculuk çok zor ya

bu arada esım yıne kötu haberı verdı bana yıne 4 aylıgına hakkarıye operasyona gıtçeklermış ıyıcene sınır oldum ya gelelı daha 2 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…