Bebeklerimiz ve Biz

Çokom iyi tatailler canım sağlıkla gidip gelin inş.
akşam çıkmanın avantajı uyur çocuklar :)
Sanada şimdiden iyi bayramlar..

Ayşecim mü erken çıktı o evden girip görür büyük ihtimalle canımcım :)

dünürüm seni kızdırmış galiba bu kokana kızzz
sibel yaaa böle operasyona gidiyomu eşinn allah yardımcıları olsunnn

dünürüm seni kızdırmış galiba bu kokana kızzz
sibel yaaa böle operasyona gidiyomu eşinn allah yardımcıları olsunnn

cnm gıtmezlermı ya normalde 15 gunde bır gıdıylar ama benım esım rahatsızdı gidemedı bu sefer gıtcek ya çok uzuluyorum valla.benı çok uzuyor esımde kötu kötu seyler dıyo

cnm Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin..
üzme kendini cnm iyi şeyler düşün...
Allah yardımcınız olsun cnm..

iyi akşamlar herkese hayırlı cumalar..
nihayet temizliğim bitti..her yer prıl prıl oldu..
artık kendime vakit ayırma zamanı
yarın biraz alışverişe çıkıp bi kaç parça bi şeyler alıcam..

Ohh ne güzel zeynepcim düğün var demek...
ciciler aldınmı albina ya..
Benim görümceminde ocağın 3.haftası nikahı olacak...ama herbişeyimiz hazır bizim çok şükür
Dayımlar tekstille uğraşıyor Vivit e dikiyorlar sağolsun bana elbise getirmiş o kadar güzel olduki
üstüme diktirsem bu kadar çuk diye oturmazdı..:) bu işimide dayım çözmüş oldu :)))
Sibelcim allah sağsalim gidipgelmek nasip etsin canım

herkes bi yerlere gidiyor sanırım..
sibelcim sanada iyi yolculuklar..
aksilik olmazsa bende bayramın 3,günü yolcuyum memlekete ablamın yanına..
gerçi gitsemde her gün gözüm burda olur...

Mev.can cım ellerine sağlık güle güle kirletin kuzucuğunla...
Azıcıkda kendini şımart değilmi canimmmmmmmmmm

sorma canım ben istediğim kadar temizleyim..bi gömen lazım camların alt tarfını,tv ekranını.evdeki aynaları ,her yer dudak ve el izi..berfe durmadan kendini öpüyor..bide ciccik yapıyor..

ben yıne mafolcam ya efeyle bırlıkte eger gıtmezsem sıırtte evımde 4 ay yanlız kalıcam ızmıre aılemın yanına gıdersem hemen samsundan kayınvalıdemler gelcek efesız yapamıyolar hemen bızı samsuna göturcekler benım psıkolojım yne bozulcak samsunda ooglumu cok sahıplenıyolar bışı olsa bana çok yuklenıyolar efeyı kendı çocugum gıbı sevıp koklayamıyorum sızce ben napım

selam herkese iyi akşamlar bizde yarın sabah erkenden yola çıkıcaz benimde yol gözümde büyüyor ben ve eşim dışında ablası ve 3 çocuğuda bizle geliyor çünkü
işkence gibi oluyor yolculuk
7 saat üstelik yolumuzda
herkesin şimdiden kurban bayramını kutluyorum öpüyorum hepinizi
akşam eşyaları hazırlamaktan fırsat bulamam bakmaya şimdiden kutlıyayım dedim

monpet . mevcan hoşgeldiniz
mevcan kızzz kendini paraladın bitti sonunda temizliğin güle güle kirlendir.
monpetcim kuzunun pozu ne güzel öle kzz makinenin önünde çekilivermiş cadı yürüyormu kuzun .
sanada iyi yolculuklar çocuklarla zor allah yardım etsin canım iyi bayramlar sanada.
çokomda gidiyoya adanaya 3 valiz yapmış kızcağız sende şimdi hazırlarsın
senin yolculuk nereye canım.

monpetitim sanada hayırlı yolculuklar..seninde bayramın kutlu olsun
sibelcim kendinin en rahat hissedeceğin yer ailenin yanı ise ve orda kalmak istiyorsan..kayınvalidengil gelmeden onlara uygun bi dille anlat..
mesela gelmek istedikleri zaman gel babannesi biraz da sen kal burda torununun yanında malum ben samsuna gelemem tarzı bi şeyler gevele...

gerçi kaynana bu ,işine geleni anlar işine geleni anlamaz..ama tavrın ne kadar net olursa o kadar çekinirler seni götürmeye..
valla ben eskiden çok çekinirdim eşimin ailesinden en son bu doğumgünü olaylarından sonra iş deişti..artık bana hiç bi laf edemiyolar hele bi etsinler artık asla altında kalmam.

sibelcim mevcan haklı o nedemek yaa sevemiyorum falan o senin çocuğun bencede annenlerin yanına git orda rahat eersin onlara uygun bir dille anlatmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…