Bebeklerimiz ve Biz

ay cnm ne dınlemesı ya çok kıskanç çok efeyı çok kıskanıyor ızmıre gıttımmı bıle burnumdan gelıyor valla daha gelmeden donuş bıletlerımızı bıle alıyo bana soran yok.

efe anneyı çok söyluyo gecen tlf alo anne dedı 3 kere neymışte efe babannesını ıstıyormuşta dıye dıye aglamış herkeze uff bıktım valla bukadar baglı olmalarına

sibelcim seni çok iyi anlıyorum..çünkü eşimin aileside aynı seninkiler gibi..berfeyi hem benden hem benim ailemden kıskanıyorlar..neymiş berfe kayınvalidemi nette görmüş onun için ağlamış..aynı palavra
ama dediğim gibi tavrın net ve biraz sert olmalı..gerekirse ben bu sene samsuna gelemem oğlun hayırlısıyla gelsin o zaman gelirim..kış günü zor olur yol çekmek felan de...
yoksa bunlar kibarlıktan iyi niyetten analamazlar..ben salak gibi 6 sene çenemi kapatıp oturdum..ama bak noldu doğumgünümde zır zır ağlattılar bei sırf ailem geldi diye..
dediğim gibi tavrın gayet net olsun..

sibelcim Çalışma durumun vardı canım neoldu..çalışırsan hem vakit geçer hemde iki tarafıda üzmemiş olursun
kendi evinde rahat rahat oturursun

cnm ben zaten hep sert bır dılle dıyorum mesela bugun aradım dedım ızmıre gıtcem dıye bana kafam attı şimdi dedi kapattık esımı aramış sonra ocakta gelıyoz bız dıye napım ben sımdı ben gıdıcem dedım onlara daha nıye gelıyolar.kız valla bazen çok sınırlendırıyolar benı cınnet gecırcekmışım gıbı oluyor

iyi akşmlar kızlar ben geldim yemeğimi yap-tı-m eccük geçmişe baktım offff sibelim off

önce şu patavatsıza değineyim çok densiz ve görgüsüz biriymiş bune bu böyle yaaa şaka gibi çok terbyesiz biriymiş... ama bencede takma kafana çünkü takmaya deer biri değil belliki....

eşinede hayırlı görevler diliyorum sağ salim gidip gelir inşallah tüm ana kuzuları allaha emanet..

kayınvalidenlere gelince tatlım ailenden kimse gelip kalamazmı yanında hem sen evinde olursun hemde yanlız olmadığın için müdahale edemezler ben evimde kalmak istiyorum dersin... mevcanında dediği gibi tavrın net ve yerine göre birazda sert olmalı ama kırmamaya çalış yinede sonuçta eşinin ailesi ama ben şu konuda mevcana katılmıyorum eşini bu konuya karıştırıpta ikiilemde bırakma ne olursa olsun onlar onun ailesi ve arada kalmak çok zor... empati kur sen eşinin yerinde olsan ailenle böyle bir konuda konuşmak istermiydin eşim gelmek istemiyor felan diye ben çok yanlış buluyorum bu tür davranışları onlar bizim eşlerimiz ve onları böyle arada bırakmaya hiç hakkımız yok.. yazık yani ... bence başka ve kendinin yapabileceğin bir çözüm bul en güzeli tavrını koy hiç çekinme sen nekadar çekimser davranırsan okadar üstüne gelirler...

esıme demem zaten cnm dıyemem yanlış anlar kışkırtmış olurum onu
yanımada gelıp kalıcak hıç kımsem yok calışıyolar hep anneme dedım işi bırakta gel dıye ama onun emegınle oynamış oluyorum ozama

yokmu kocasıyla tartısıp yanıma gelcek olan

kızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorummmmmm
yarın allahın izniyle istanbula gidiyoruz.
bebelerinize ve sizlere öpücüklerrrr.mutlu sağlıklı bayramlarrrr

sibelcim üzme kendini canım sağlık olsun canımya
biraz annene git biraz kayınvalidende kal.
inan sağlık sıhatten önemli bişi yokk boşuna kendini strese sokma gülüm ya

ya cnm esım hakkarıye gıttıgı zaman ınanırmısın 1 ay kendı aılemde kaldım ne oldu hergun bız gelıyoz bız gelıyoz görumcem ızmırde tek yasıyor gelseler orda kalıcaktık bılıyorum onlar gelmeden ben gıttım aılem yanlış anlar onların yaptıklarını dıye 2 ayda dsamsunda k.valıdemlerde kaldım sonra siirte geldık 15 gunde beraber kaldık doyumsuzlar cnm

Iyi geceler kızlar kızım hala iyleşmedi igne yapıldı 4 tane ilaçcı var antibiyotik
igneler bitince başlıcaz şuruba

babamda daha kötü oldu gördükce üzülüyoz elden birşey gelmiyor

günaydın kızlar...
gidenlere iyi yolculuklar diliyorum...
biz iyiyiz ama az önce kötü bi haber aldım..
bayram dönüşü cuma ve cumartesi çalışıyormuşuz............. (((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…