Bebeklerimiz ve Biz

iyi gecelr kızlar sema cım caım senden başka kimse yok sanırım gece sesleri ve elveda rumeli arasında zapping yaparken saat kaç olmuş ...

herkese rahat ve kesintisiz bir uyku diliyorum

sanada semacım Şeniz

aynen canim
sizin isiniz daha zor walla,hem fiziken hem manewi
allah kolaylık wersin

Açiliş benden olsun hepinize kocaman günaydın arkadaşlar
herkese mutlu bir gün dilerim çalişanlara allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
günaydın günaydın iyi sabahlar iyi birgün diliyorum
nasılsınız bakalım bebişler nasılllar bakalım
hasta bebişlere acil şifalar

Herkese günaydınlarrrr
Güzel Sağlıklı Huzurlu mutlu bir gün diliyorum bütün anne ve meleklerine...
Jegecim saol canımcım Deniz 4 ay büyük canım ama yaşlarına girdikden sonra bebeler arasında ay farkı olduğu hiç belli olmuyor 1 yaşından önce fark inanılmazdı :)
Frezya teşekkür hayatım..
Kadis cim sanada çok teşekkür..İlk doğduğunda babaya çok benzetiyorlardı ama şimdi bana benzediğini söylüyorlar :))) hehehe

yelizcim benimde öle kızımı hep babasına benzetiyorlar ama artık yavaş yavaş tipi bana dönmeye başladı
eeee anasının kızı .:)))))normall.
maşallah deniz çok tatlı ama dün yazmışsın tuvalet eğitimi gelmiş galiba e artık 1,5 yaşında öğretmek gerek bende yaza alışıram daha doğrusu anneannesi :)))) alıştırma kilotları varya onlardan kullanıcam inş. çabucak alışır.
yanlızca süt içiremiyorum. onuda sanırım emzirdiğim için istemiyor.

günaydın herkese mutlu bir gün diliyorum,
bugün oğluşum ağlayarak uyandı daha doğrusu uyanamadı koynuma aldım sakinleşti ama bırakınca başladı ağlamaya bırakamadım bir süre sarıldık durduk öylece :)))) uyanınca sütünü içirdim keyfi yerine geldi kalktık kahvaltımızı ettik şimdi tekrar uyudu bende gidip biraz dinleneyim önce size bi ceee demek istedim yeliz, kadiş ve sibel uyanmış sanırım sadece :))))

Saol canımcım teşekkürler..Evet azıcıkda biz sevinelim değilmi benzetme açısından..:)
Canım deniz 1-2 ayı geçti gündüzleri bezlenmiyor artık yani 1,5 yaşından önce attı bezi
şuanda sadece gece bezliyorum onuda istemiyor ama kış olduğu için mecburum..yazada gece işini
hallederiz Allah izin verirse 2 yaşında bez olayı bitmiş olur..
Yezda nın süt içmemesine seni emidiği için olabilir..!! Kimi bebeler hem inek sütü hem anne sütü içiyor
kimi bebekler sadace anne sütü veya sadece inek sütü içiyor..değişiyor yani..

kadiscım bende yaza tatıle gıtmeden önce bıraktırmak ıstıyorum şimdiden alıştırıyorum yavas yavas gunduzlerı bezını çıkartıyorum 2 saate yakın duruyo takıyorum bezını hemen ışıyooo beze 1 2 saat bezlı duruyo yıne çıkartıyorum bezını çınar efe bezı hıç ıstemıyor ama dun bışeyı farkettık esımle normalde bez baglatmaz ama altı 2 saat acık kalıyor ya ben bezını baglarken hıç ıtıraz etmıyor.demekkı çışını tutuyordu yapmıyordu hemen baglamamı ıstdı

benım esımde çok erken konuşmuş 1 yasını gectıkten sonra annem altını baglamamış esım hemen çiş dıyormuş bıgun mısafır varken anne çiş demış esım mısafırler nasıl olur daha kuçuk gıbı konuşmuşlar ve o gun esıme nazar degmış ekeleyerek konuşmuş bı sure boyunca

Günaydın Ayşecim Alişimizede Günaydınlar..Nasılsınız demek ikinci uykusunda yattu paşa oğlun uyusunda büyüsün..:)

Sibelcim Çınar ın kasları kuvvetlenmiş Mesanesini kontrol altına almış 2 saatten fazla duruyorsa gündüzleri hiç bez kullanma bence saat başı veya 1,5 saatte bir wc ye veya lazımlığa oturt.. akşamlarıda
yaza kadar bezlersin benim gibi..Şuanda hazır Çınar ama sen bir çaba sarfetmezsen onu çok ileri tarihe atacak belkide ileride seni çok uğraştıracak..

evet cnm bu konuda haklısın fakat bız lojmandayız normal wc var bızde oturaklı yok olmazsa lazımlık alayım ben

sibelcim maşallah çınar efeye ozaman kendi kendine alışmasıda büyüdüğünü ve artık anladığı işaret ediyor.

günaydın kızlar....
gününüz dünden güzel geçsin inşallah....
anakara çok soğuk donuyorum valla..evim sıcacıktı ne güzel...
soytarımmmm
denoya bittim...tam hayalimdeki kız çocuğu valla..yumulmuş hamburgere...
bende hambuger delisiyimde....maşallah kuzuna...

sibelcim merhaba canım...ne güzel erkenden başlamışsınız çiş olaylarına ben ruzete çiş diyince suratıma bakıyor saf saf....ama ben daha sizden görüp de başladım yani acelesi yok..yaza inşallah...

ayşegülüm günaydın..donuyor musun bacım sende benim gibi....
valla ocak şubatta ne yapacağım ben bilmiyorum..
oğluşun gece kötü bi rüya falan mı gördü acaba..bazen ruzede öyle oluyor canım..
anne kokusunu alınca susuyor hemen

kadiscim günaydın canım....
dün resimlerine yorum yapıyordum yarım kaldı canım..işim çıktı..maşallah çok tatlı olmuş yezdaaa

Ewet canım lazımlık alabilirsin...Maşallah Efe ye..Seni hiç uğraştırmadan kurtulacak bez olayından..
Kaka Dışında ayakdada yaptırabilirsin çişini..Hem erkek anneleri Wc eğitiminde daha şanslı..
Ben yolculukda denizi bezlemek zorunda kalıyorum..ama sen ve diğer erkek anneleri yanınıza boşpet şişe
alarak arabada yolda otobüsde heryerde çişlerini yaptırabilirsiniz..

Günaydın elifcim İstanbulda 10 derece ama bende çok üşüyorum arada bir de hapşurup duruyorum
Hasta olma sırası bende sanırım
Saol bidenem denizde çok sevdi patates ve hamburgeri..İstanbula geldiğinde görüşürzsek karşılıklı hüpletirsiniz :)
Bende gece çok kötü rüyalar gördüm ya Allah hayra çevirsin..

Geçenlerdede doğum yapıyordum kız çocuğu kafası ve kolları çıkmıştı ebe hadi bir kere daha ıkın diyordu
sonra diktiğini felan hissettim acı duydum..şimd baktım tabirlere doğum yapmak sıkıntıdan kurtulmak
güzel günlere işaretmiş..allahım hayırlara yorsun inşallah

ben yattım oğlum uyandı ikinci uykusundan :))))
elifcim günaydın iki gündür çok soğuk var yaa hem kalorifer hemde ufo yanıyor bende üzerinize afiyet hiç ısınamam nedense :)))
yelizcim rüyan hayırlara çıkar inşallah çok ilginçmiş

bendende herkese günaydınlarrrr

yelizcim aferin denoya naz kak yapıyor hiç rahatsız olmuyor değiştirmessem öyle gezer akşama kadar
bizim bezi bırakmamız zor olacak sanırsam
rüyanda çok ilginç hayırlara çıksın inşallah.bende çok karışık rüyalar gördüm
şuan içim çok sıkıntılı nedense hayır olur inşallah

elifcim günaydın canım.ruzişim ufak hele annesi
çiş felan bilemez yaşından sonra yaza doğru başlarsın sende
bura fazla soğuk yok canım ankara buraya göre daha soğuk tabii

ayşegül danammm.üşüyonmu gızz gel ısıtam senüüü
kansızmısın acaba canım ondan üşüyorsundur çokk
bide zayıfsın tabii
alişim nasıll nabıyııı kızz o takım elbiselerle ne tatlı çıkmış
adam olmuş yavrumyaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…