Bebeklerimiz ve Biz

günaydın zeynepcim
iyiyiz valla üşüyoruz işte gelemde ısıt :)))
alişde iyi yaramazlık yapıyor işte teyzesi
küçük bi adam oldu :))))
kızlar nasıllar bizimkide naz gibi henüz çişden kakadan anlamıyor pek
bizim birde emzik derdimiz var gece ağzından düşürmeyecek neredeyse nasıl bırakacağız bilmiyorum

Günaydın zeynepcim nasılsın naz ile ezgi nasıl..Bak sen naza halinden memnun demekki :)
Seninde rüyanı Allah hayırlara çıkarsın canım...İyi düşün iyi olsun canım suya anlat çok kötüyse...

canım bizdede emzik derdi var gerçi gündüz istemiyor ama uyurken hep ağzında
emziksiz uyumuyorr zillii.kızlar iyiler canımm şuan ezgiyle naz legolarla oynuyor bayılıyor ablasıyla oynamaya
Günaydın zeynepcim nasılsın naz ile ezgi nasıl..Bak sen naza halinden memnun demekki :)
Seninde rüyanı Allah hayırlara çıkarsın canım...İyi düşün iyi olsun canım suya anlat çok kötüyse...
sorma yelizcim nasıl alıştırıcam düşünüyorum.aldığım o kitaprta bişiler yazıyordu biraz
göz gezdirdim iyice okuyup uygulamaya başlıycam
kızlar iyiler canım.ezgi bayramda bir öksürüğe yakalandı bayram sonuna kadar akşmalrı bir saat öksürüyordu .sinüzütten dolayı sanrsamm.şimdi iyi allaha şükürrr

canımya aslında gördüğüm rüyayıda hatırlamıyorum uykuda çok sıkıntılı olduğumu
hatırlıyom karışık yollar gördüm okadarını hatırlıyorum
şimdide içimde bir dıkıntıki sorma dokunsalar ağlıycak gibiyimmsenağlama

legoları benim oğlumda seviyor renkli kare kutular var içine geçen şekilli parçaları onu çok seviyor birde büyük kare bar 4 parça küçük şekiller var içine düşen onuda çok seviyor

hepinize slm kızlar
nasılsınız bakalım
bayramda berra hastaydı tam onu toparladık derekn şimdide ben yakalandım ya acauip üşüyorum ve boğazlarım acıyor ya.

arda mıızn yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı uuzn ömür geçirsin.

yelizcim merhaba canım deno nasılda büyümüş öyle.maşallah ona çok sevimli ve annesini üzmeyen bir çocuk

ayşegülcüm alişinede baktım canım ne güzelde yakışmış takımlar damat gibi olmuş

zeynep sen nasılsın canım.

slm kızlar benim oğlum hiç bir oyuncağı sevmiyor malesef.cep telefonu bilgisayar ve kumanda hastası.oyuncak telefon aldık bozuk bitane kumanda verdik yüzüne bile bakmıyor illa gerçeği olacak.telefonumu nereye sakladıysam buldu ve hurdaya çevirdi. oğluşum büyüdükçe zararlarıda büyüyor.

semacım benimkide telefon kumanda pil hastası telefon eline geçmesin hemen yere vurup pillerini çıkartıyor bide pii pii diyor kumandayıda açamazsa kapağını gelip aşş aşş piii diyor :))

ayşegülcüm demek bunların hepsi aynı bizimkide kumandayı alıyo eline basıyo düğmelerine kanallar değişince basıyo çığlığı.dayısının laptopu var annemlere gidince korkudan eline bile alamıyor bizimki gördümü eline almadan durmuyo.zamane çocukları.

Ayşecim denizde o kutucuklara atmaya bayılıyor ben yerini gösteriyorum o yerleştirip atıyor..
Sema cım senin oğlun ne kadarlıktı belli bir süre oyuncak merakı olmuyor bizdede aynısı olmuştu.
Semihacım çok geçmiş olsun sana ve kuzuna sıcak bişeyler iç canım gerekirse ilaç al acil şifalar.
Teşekkür ederim canım hiç üzmen benim meleğim annesini büyüdü valla:) akşam olup yatınca
yatakda uyuyan prensesi izliyoruz dakikalarca inanamıyoruz..Eşim geçen gün yine dedi"daha dün gibi
hatırlıyorum testi bana göstertiğin günü" :)))) Allah sağlık sıhhat versin bütün yavrulara

yeliz bizde aynı ne zaman doğdu büyüdü bu kadar inanamıyoruz evin heryerinde gezinen bi melek uyurken hele valla içime sokasım geliyor :)) o yokken biz ne yapıyorduk acaba diyoruz bazen işe gidiyrduk sabah akşam geliyorduk yemek ye tv izlerken uyulka yat kalk bu kadardı sanki hayatımız şimdi herşey bambaşka :)))

kızlar takvim yaptım oğluma da kullanıcı panelinde nereye ekliyorduk unuttum bir türlü yapamadım.

Maşallah semacım deniz 1,5 yaşından sonra oyuncak ve aktivitelere merak sardı.. şimdi senin oğlanın keşfi henüz bitmedi bir süre daha etrafı karıştıracak :))
Sorma Ayşe cim yaaa uyuyunca sıfatıda değişiyor kanatsız bir melek oluyor..Hayatımızı o kadar dolduruyorlarki 5 dk yokluğunda bile evde sesizlik oluyor..Allah ım bütün isteyenlere tatdırsın Annelik
duygusunu Çok şükür Rabbime...
Ooof be yavru kuşumu ösledim biraz resimleriyle teselli olıyım bari

amin Yelizcim Allahım isteyen herkese tattırsın anneliği
bende oğlumu bıcı bıcı yapıp yatırdım,
kızlar kışın nasıl yıkıyacağız bebişleri banyoda üşürler geçen yıl kışta miniklerdi debelenmeden duruyorlardı evin içinde yıkıyorduk şimdi heryeri ıslatırlar nolcak?

ayşegül ben yıkamadan yarım saat önce banyoya ufoyu takıyorum içersi ısınıyor ve ufonun önünde yıkıyorum.geçenlerde halıyı toplayıp odada yıkamayı denedim bir daha tövbe ettim.her yer sular altında kaldı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…