- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.361
amin Yelizcim Allahım isteyen herkese tattırsın anneliği
bende oğlumu bıcı bıcı yapıp yatırdım,
kızlar kışın nasıl yıkıyacağız bebişleri banyoda üşürler geçen yıl kışta miniklerdi debelenmeden duruyorlardı evin içinde yıkıyorduk şimdi heryeri ıslatırlar nolcak?
özümcüm hoşgeldin mertimiz nasıllll bakalım maşallah ona büyüdü delikanlı oldu annesi artık
çalışıyomusun sn canım bakıcı falan diye bahsetmişsin
Canım ne zamandır böyle ama ben cesaret edemiyodum, bakıcımız 2 çocuk büyütmüş, o kadar da çocuk bakmış, zamanı artık, kuru kalkıyo dedi, o hevesle başladık bakalım, artık annem yok ya, evde iş, okulun işleri, Mert bırakmıyo memeci oldu iyice, giremiyom çok. Sen de başladın mı bezlememeye?Selam özüm cüm uğramıyorsun artık eskisi gibi nasılsınız mert ağa nasıl :)
eğer öyle bir ışık varsa tabiki bezlememek en doğrusu
arada bizimde kaçırdıklarımız oluyor canım
olacak o kadar :))
işte bende geldim
eee saatim gelmişte gecmiş :)
neyse kahwe mi yaptim geldim
nasilsiniz
keyifli bir sohbet war gördügüm kadari ile.....
Tatarım canıım, gelinim hasta olmuş, çok geçmiş olsun. Geçmişi okudum da novalgin di mi yaptırmadığın iğne. Doktorumuz bize novalgin yaramazdır, ben pek sevmem demişti. Şimdi iyi di mi? Öpüyorum Gizoşumu çoook.
Kızlar selam, nasılsınız, canavarlar nasıl?
Ben Mert'i bezlemiyorum artık. Gündüz uyurken de bez bağlamıyorum, yapmıyo çünkü. Kuru kalkıyodu hep, bakıcımızla hazır olduğunu düşündük. Şimdi tuvalete birlikte gidiyoruz, yarım satte bir, çişini yapıyo, kakası varsa onu da yapıyo. Yarım saatte bir tutmazsam kaçırıyo ama...
amaaaan özümcüm boşwer
sonra okursun kaçmıyorya :)))
bu arada gözün aydin diyim
maşallah mertimize
Ben de yaza düşünüyodum ama bizim bakıcımız hızlı çıktı!hoşgeldin cnm..özlettin kendini..
ay ne güzel yaa erken yaşta alıştırmak..öpüyorum merti cnmm
Albinada bu aralar kakasını yapınca, bezini tutup kaka kaka diyor..
ben yaza düşünüyorum inş. alıştırmayı..
Ayşe cim bizde banyoya elektrikli sobayla ısıtıp öyle yıkıyoruz...
Zeynep cim çok teşekkürler canım bende senin prensesini öpüyorum çook
sorma ya denizde bebek resmi veya kendini görsün bir heyecan bir öpücük
bayb baybbb diye bağırıyor. :))))))
kendi resmini görünce çığlık atıyorrrr resimdeki herkesi söylüyor
babaa teyde ala dede nene ama anneye gelince susuyor kızım anne diyoruz
nee diyor :) şimdide alıştı işine gelmeyen bişey dediğimiz zaman neeey neyyy :))
ömür bunlar ya :))
sorma cnm ben aslında bu hafta o işi bitirecektim,eşim yurtdışına gitmişken ama gideceği yerin (Macarstn) hawaalni grewde olunca seyehat ertelendi,bende memeden kesme işini erteledim,işime de geldi açıkcası cok içim acıyordu bilincimdışında...aklım bırakıtr diyor ama yuregim elwermiyor aslında,Sütten naaber kızlar, memeden kesen var mı?
Aynen öyle dedim canım ben de! hayır okulda peşimde geziyolar okudunuz mu diye, hatta 1. saat yazılı yap, 2 saat soran oluyo!
Valla canım daha kendisi söylemiyo tam tuvalet eğitimi sayılmaz aslında ama en azından gidince hemen yapıyo.
Ben de yaza düşünüyodum ama bizim bakıcımız hızlı çıktı!
Sütten naaber kızlar, memeden kesen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?