Bebeklerimiz ve Biz

kızlar mrb lar..
herkeze güzel bir gün diliyorum..
1 saat önce bi cee diyecektim ama prensesim hemen teşrif etti..
Bizde birlikte denizin fotolarına baktık..
fotolar çok hoşumuza gitti..(maşşallah cnm kuzuna..)
Albina fotoları görünce nasıl heyecanlandı yavrum.. hemen bir buse kondurdu Denizin yanağına..
Yeliz cim birde yanyana getirsek neler yaparlar acaba....

şimdi uyuyor miniğim..

Ali' yede sıhhatletler olsun. bizde dün akşam yaptık..

ya sorma cnm..
Albina da artık hiç sevmiyor yıkanmayı..
dün akşam yıkadık..
Havlusunu görür görmez ağlamaya başladı..
çok zor yıkadık...

Bizim banyo duşakabin.. kuvet yok..
o yüzden salonda yıkıyorum..
büyük bir muşamba aldım..
üerinede kullanmadığım bir çarşaf seriyorum..
öyle kendi kuvetinde yıkıyoruz...

Ayşe cim bizde banyoya elektrikli sobayla ısıtıp öyle yıkıyoruz...
Zeynep cim çok teşekkürler canım bende senin prensesini öpüyorum çook
sorma ya denizde bebek resmi veya kendini görsün bir heyecan bir öpücük
bayb baybbb diye bağırıyor. :))))))
kendi resmini görünce çığlık atıyorrrr resimdeki herkesi söylüyor
babaa teyde ala dede nene ama anneye gelince susuyor kızım anne diyoruz
nee diyor :) şimdide alıştı işine gelmeyen bişey dediğimiz zaman neeey neyyy :))
ömür bunlar ya :))

Tatarım canıım, gelinim hasta olmuş, çok geçmiş olsun. Geçmişi okudum da novalgin di mi yaptırmadığın iğne. Doktorumuz bize novalgin yaramazdır, ben pek sevmem demişti. Şimdi iyi di mi? Öpüyorum Gizoşumu çoook.

Kızlar selam, nasılsınız, canavarlar nasıl?
Ben Mert'i bezlemiyorum artık. Gündüz uyurken de bez bağlamıyorum, yapmıyo çünkü. Kuru kalkıyodu hep, bakıcımızla hazır olduğunu düşündük. Şimdi tuvalete birlikte gidiyoruz, yarım satte bir, çişini yapıyo, kakası varsa onu da yapıyo. Yarım saatte bir tutmazsam kaçırıyo ama...

slm kızlarr ben geldim neler yapıyosunuz bakayımmm kaynatmışınız
herkes yumurcağndan bahsediyoo bakıyorumda bütün dünyamız onlar olmuşşş
bizim cadıda banyo yıkanıyoooo ama sıcak kalorifer yanıyooo ısındınmı sorun olmuyooo
anneanneside kaloriferin yanında yıkıyooo bugün yıkanmış gidimde koklayayım kuzumu akşam.
bizim cadıda kapıları örtüyo oyun yapıyo galiba çekmeceleri mutfak dolabı gözlerini heryere giriyo keşife çıkıyo cimcime

semacım senin oğlanda bizimkide öle kumandaya ve ev telefonuna sarmış durumda şuan

özümcüm hoşgeldin mertimiz nasıllll bakalım maşallah ona büyüdü delikanlı oldu annesi artık
çalışıyomusun sn canım bakıcı falan diye bahsetmişsin

Selam özüm cüm uğramıyorsun artık eskisi gibi nasılsınız mert ağa nasıl :)
eğer öyle bir ışık varsa tabiki bezlememek en doğrusu
arada bizimde kaçırdıklarımız oluyor canım
olacak o kadar :))

özümcüm hoşgeldin mertimiz nasıllll bakalım maşallah ona büyüdü delikanlı oldu annesi artık
çalışıyomusun sn canım bakıcı falan diye bahsetmişsin

Canıım, iyiyiz. Valla alem oldu Mert de konuşmaya çalışıyo, kelimeleri çıkarmaya çalışıyo, çok güldürüyo, bi de kendi dili var, anlatıyo bişeyler ben de anlamış gibi kafa sallıyom. Öğretmenim ben, bakıcımız eve geliyo.

Canım ne zamandır böyle ama ben cesaret edemiyodum, bakıcımız 2 çocuk büyütmüş, o kadar da çocuk bakmış, zamanı artık, kuru kalkıyo dedi, o hevesle başladık bakalım, artık annem yok ya, evde iş, okulun işleri, Mert bırakmıyo memeci oldu iyice, giremiyom çok. Sen de başladın mı bezlememeye?
Bu arada site çok yavaş bi satte yazdım:sm_confused:

herkese merhaba, öncelikle geçmiş bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. umarım görüşmeyeli iyisinizdir.. kuzularınızda sizinde keyifleriniz yerindedir.
mavice, mavili, soytarı, dream, monpetit, mirror, ms eda, jege, ekinnaz, kadis, sevde, zeybennep, ali s mother, frezya, sema, herkese merhaba..

işte bende geldim
eee saatim gelmişte gecmiş :)
neyse kahwe mi yaptim geldim
nasilsiniz
keyifli bir sohbet war gördügüm kadari ile.....

A ben unuttum kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun. Ankaradaydık, eşim ve ben hasta olduk baya Allahtan Mert'e bişey olmadı.

amaaaan özümcüm boşwer
sonra okursun kaçmıyorya :)))
bu arada gözün aydin diyim
maşallah mertimize

hoşgeldin cnm..özlettin kendini..
ay ne güzel yaa erken yaşta alıştırmak..öpüyorum merti cnmm

Albinada bu aralar kakasını yapınca, bezini tutup kaka kaka diyor..
ben yaza düşünüyorum inş. alıştırmayı..

Dediğim gibi sinyalleri vermiş mert ağa iyi yapmışsınız canım
bizde 1-2 ayı geçti gündüzleri bezlenmiyor deniz.

Selam drydenis nasılsın meleğin nasıl..?

Evet tenzile bugün rötarlı geldin allahdan mavice yoklama almıyor bu aralar..

amaaaan özümcüm boşwer
sonra okursun kaçmıyorya :)))
bu arada gözün aydin diyim
maşallah mertimize

Aynen öyle dedim canım ben de! hayır okulda peşimde geziyolar okudunuz mu diye, hatta 1. saat yazılı yap, 2 saat soran oluyo!
Valla canım daha kendisi söylemiyo tam tuvalet eğitimi sayılmaz aslında ama en azından gidince hemen yapıyo.

Ben de yaza düşünüyodum ama bizim bakıcımız hızlı çıktı!
Sütten naaber kızlar, memeden kesen var mı?

Ayy maşşallah kuzuya yaa..
bayağı dillenmiş ..
Albina da babasının fotosunu görünce heyacanlanarak baba baba diyor...

Eşim evlilik yıldönümümüzde benim bir fotomu karakalem yaptırıp büyükçe çerçeveletmiş...
Albina o resmimi görünce sadece bakıyor.. Anne diyorum susuyor..
Halbuki normalde anne diyor..resim de tıpkımın aynısı..Neden demiyor anlamadım:))

Sütten naaber kızlar, memeden kesen var mı?
sorma cnm ben aslında bu hafta o işi bitirecektim,eşim yurtdışına gitmişken ama gideceği yerin (Macarstn) hawaalni grewde olunca seyehat ertelendi,bende memeden kesme işini erteledim,işime de geldi açıkcası cok içim acıyordu bilincimdışında...aklım bırakıtr diyor ama yuregim elwermiyor aslında,
bakalım 1 ay daha beklesin 18. ayda kesicem ...2 yaşına kadar asla düşünmüyorum ama ...

maşşallah cnm kuzuna..

Albina 11 aylıkkensütüm bitti benimm .. kurudum:)).
,
niyetim 2 yaşına kadar emzirmekti amaolmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…