Bebeklerimiz ve Biz

Aman kızlar, bıraksa hemen kesicem 2 yaşına kadar kurutur beni iyice zaten. Bi de memeyi açtırıp oynamayı öğrendi, emmiyo ucuyla saatlerce oynamak istiyo. Unutmuyo da, aç aç diyo öyle kucağımda oynuyo, 15 tatili bekliyom, o zaman bırakıcam, şimdi gece falan çok uyanırsa okula gidiyorum, dayanamam diye bıraktıramıyom. Ama nasıl olacak hiç bilmiyom!

Sorma canım sorma herşeyini anlatmak pek mümkün olmuyor atlatığım şeyler
muhakkak oluyordur..çok düzenci ama banyo paspası kaysın katlansın hemen düzeltiyor..akşam taktığım bezi sabah aldığımda kendi atıyor çöpe bide beh beh pişş diyor.. :) babası çorap alıyor çekmeceden malum kapamıyor..deniz onu
görmesin babaaaaa diyor kaşlarını çatıp sinirli bir şekilde çekmeceyi itiyor...birşey yapıyorsam muhakkak ucundan tutuyor geçen pazar ütü masasını beraber taşıdık mesela :)))maşallah bütün kuzucuklara... Ay annesinin kuzucuğu ya ((
albina belki tanımamıştır canım ordan seni..negüzel anne diyor sıpam bi onu demedi

SOHbet ıyı ne guzel oglum uyandı benımde

bızımkıde bı turlu baba demıyor sureklı anne anne
babasınada anne dıyo gören dalga gecıyor valla 5 gundurde oglum baba ded dıyoz omuz sallıyo anne dıyo ama bıkac gundur abba abba dıye seslenıyo babasına

of ya Allah yardımcınız olsun..
Baya meşakkatli bir durum..
Bırktırsan bir türlü bıraktırmasan bir türlü..
sanırım biz tam zamanında bıraktık..
bende üzülüyordum erken bıraktık diyee ama herhalde kendimi şartladığımdan dolayı sıkıntı yaptım.. planladığım gibi olmadıyaa..:))

Mert de tabaktan kaşıkla çorba içti biraz dökerek tabii, sonra oyuna başladı çorbayla, ben de aldım tabağı, mama ditti dedi. Ama annemlerin komşu kızı Mertten 1 ay büyük, normal konuşuyo. Üstelik anne baba ilgilenmiyolar bile çocukla bizler gibi. İlginç, her çocuk farklı işte...

özümcüm sende inanılmaz zayıfsın güçsüz düşersin canım bol bol kalsiyum al
senin depondan gitmesin mert in süt ihtiyacı..

her cocugun yapısı gelişimi farklı
asla kıyaslamamak gerekiyor ozumcum

bu arada meme ile onaması gercekten wahim bir durum allahtan DRn'de yok oyle oynamalar felan,gece emer o kadar....

özümcüm sende inanılmaz zayıfsın güçsüz düşersin canım bol bol kalsiyum al
senin depondan gitmesin mert in süt ihtiyacı..

Canım, haklısın süt iiyorum ama düzenli değil. Artık eskisi gibi kahvaltı da yapamıyom, uyanamıyom erken , koştur koştur anca hazırlanıyom. Ama eve gelince acısını çıkarıyomcokacimcoook

Jege ben diyecektim ama kırılırsın diye demedim..!!
Bayramda çektiğin profilindeki resimde fark ettim yanakların dolmuş..
şikayetin varda başla..kaçsın şuan..??

Kızlar çorbayı taşırdım!
Haklısınız kıyaslamak yanlış, zaten normal gelişimde daha kelime söyleyebilirler. Aman aceleleri yok zaten!

Aynen aynen kesinlikle kıyaslamamak lasım her çocuk ayrı bir birey neticede..!!

ewet bende aynen katılıyorum..
Mesela Albina biraz geç yürüdü diye ben baya sıkıntı yapmıştım..
Dr götürdük..
Dr. hiç bişeyi yok sadece canı yürümek istemiyor demişti.:))Her çocuk kendine özel işte..

hereşey yolunda ise sabırla bekliyecez:))

selammmm offf yaaa ne döktürmüşünüz be yaww okuyanadım valla hepsini

ben dışarıdaydım işlerim vardı halledip geldim biraz ev işi derken b0u saat oldu şimdi çağana birşeyler yedireceğim sizlere iyi sohbetler son ra görüşürüz muhabbetiniz bol olsun iyi sohbetler

özüm hoşgeldin canım görmemiştim seni uzun zamandır.Maşallah oğluşuna koca adam olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…