Bebeklerimiz ve Biz

Bende 58 im şuan canım 56 dım hamile kalmadan önce 55 çok fazla bana
ama bende çok fazla çaba yok eskisi gibi çok kaçırdığım zamanlarda sirke içiyorum
sanırım oda formumu korumama yardımcı oluyor...58 çok değil ama sen rahatsızsan başla sirkeye...
Dvd izlerken atıştırmalardan aldın sanırım deli gibi film seyrediyorsunuz..ama
mısırsızda dvd izlenmiyorki anacım :))))

sorma cnm
1 bardak patlamış mısır 1 dilim ekmek yerine geciyormuş
ben kocaman kase yiyorum
gercekten mısırsız cekilmiyor,
ya bide ben normalde de cok yiyorum zaten ama almazdım,bu arada 3 kilo fazla ,,
aslen iyi duruyor ama
....
ama kiyafetler cok dar oluyor bu defada..
du bakalım deneyecegim bende

çok az yağ ile patlatırsan çok bir zararı olmaz ama koca kase diyorsun :))
maşallah az bile almışsın bacım her akşam koca kase nerden baksan sırf mısır 500-600 kcal.

Dene bakalım bir ay devamlı bakalım işe yarayacakmı sende

yine olmamış kızlar kafayı yemek üzereyim herşey doğru ama nedense göstermiyor

kızlar naptınız amma muhabbet olmuş ha oğlumu uyutmaya gittim o beni uyuttu bugün nedensem 2.kezdir 1 saat uyuyup uyanıyor sütten kesmeye başlanmış bebecikler sanırım benimki yaşından sonra bıraktı kendiliğinden

Resimli den yapıyorsan sanırım o sitede problemler diğer kızlrında göstermiyor benimki gibi klasik yapıyorsan görtermesi lazım doğru yeremi yapıştırıyorsun link i sema cım

evet yelizcim ticker 7910 dan yapıyorum ekranda takvim herşey doğru url yazan yeri kopyalayıp kullanıcı paneli kilo takip bölümü varya oraya ekliyorum ama olmuyor.

ben kaçar kızlar
akşama giremeyecgim eşimin kuzenine gidicez..,
opuyorum herkesi
mutlu akşamlar

iyi akşamlar kızlar..emizlik ütü yemek derken bi günü daha bitirdik...kimler var bi bakalım...
denomuz ne tatlı öle ya maaşallah..allah nazarlardan korusun....

kızlar ben bu takvim probelemiyle ilgili konu açmıştım..burayla lakası yokmuş...yaptığımız sitelerde oluşan problemler ara ara oluyormuş..yada zaman aşımına uğruyormuş..bende belli bi süre bu takvimimi kullanıcam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…