Bebeklerimiz ve Biz

Bende kaçıcam birazdan öpüyorum sizi evden bakıcam ara ara girdim ama bakamadım geçmişe akşam bakarızzz artık kızdan fırsat bulursam :)))))

herkese iyi akşamlar dilerim

kızlar takvımı benim kınde yapmakı isteyen ordakı
yazan ardesi goguldan yazın direk çikar ordan yapabilirsiniz bende yeni yaptim olmasa sorun yardimci olurum

herkese iyi akşamlar kızlar, ben anca geldim ama kimseler yok

Asya'nın hastalıktan beri huyu suyu değişti, sanırım dişleride etkiliyor. Sürekli kucak sürekli emmek istiyor birşeye zamanım kalmıyor. Umarım herkes iyidir, öpüyorum.

herkese merhabalar.siteye yeni girdim ve üye oldum.annelerin birbirleriyle çocukları hakkında konuşup fikir alışverişinde bulunmaları gerçekten güzel.benimde bir kızım var henüz 14 aylık.benimle aynı zamanda doğum yapan annelerle çocuklarımız hakkında konuşmayı çok isterim.şimdilik iyi geceler

mrb cnm hoşgeldın aramıza benımde oglum var 14 aylık 14 ekim dogumlu senınkınınde dogum gununu ögrenebılırmıyım

ben yatar yarın inşallah fırsatım olurda iki döktürürm şurada kendinize ve kuzularınıza iyi bakın iyi gecelr ve tatlı uykular hepinizemirmirmirmir

günaydın kızlar acayım gergınım hem gec yaptık gece hemde sabahın körunde kalktı bızımkı ufff ya çok uykum var dayagı yıcek bu çocuk valla

:) Günaydın güzel bir gün diliyorum..mis kokuluları öpüyorum
Sibel cim alemsin sende erkenden yatsaydın çocuğun ne suçu var şimdi uykusunu almışki kalkmış :)))

:) mavice ne oldu sana kuzucum ya çok ihmal ediyorsun bizi...
Zehrada aynı öyle...O artık okuyup okuyup kaçıyor görüyorum altta...
Hadi Zehra danasının gözünü para hırsı bürümüş Habire Alıyor-Satıyor..
Yoksam sendemi başladı mavice onçünmü bizi boşladın (((

günaydın kızlar...
umarım gününüz güzel geçer..
canım sıkılıyor bugün..
içim sıkılıyor..hiç tadım yok

Günaydın elifcim ayşecim kadiscim ve mehbube..allah bağılasın yavrunu
Elifcim neyin var hayatım önemli bir sorun yoktur umarım..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…