Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın herkese güzel günler olsun diyelim
mehbube aramıza hoşgeldin canım
akşam giremedin kızlar topiğe kızım çok huysuzdu bütün gün annemin kucağından inmemiş yavrum ağzına açıp baktımki azı dişleri iyice yarıp çıkmış yavrum ya nasıl dayanıyooo
içim cızzz etti
elifcim hayılar olsun canım nite canın sıkkın
sibell benimkide aksine sabahları uyuyor uyanmıyorr cadı kalksa babası götürcek anneanesine ama
uyanmıyooo mecbur annem geliyooo.

yelizcim sen nasılsın deniz nasılll

edacım asyanında diş sorunumu varrr yezda gibiiii
zehra yok hiç gelmiyooo buralara yada biz göremiyozzz :)))))
herkese slmmm

evdeki gereksiz tartışmalar canım işte...
önemli mi bilmiyorum...
ama mavice çok haklı insan hep kendine yapıyor valla....
sen napıyorsun canım denom nasıl..
harıl harıl kitap okuyorum ofiste

kadis cim umarım en az huysuzlukla çıkarır dişlerini canım yıkamam en zorları çıkıyor şimdi.
Denizde iyi canım çok şükür yok yaramazlık şuanda...böcüğüm benim :)

Mavilim canım sıkma canını kendini üzersin başka bişey olmaz...
Bende iyiyim hayatım çalışıyorum harıl harıl :) Denomda fena değil Ruzem nasıl..??
Ha gayret canım oku oku :) çok keyifli :)

keyfili kısma yeni geçtim...
şimdilik iyi gidiyor..bizim sekreter rahatsız benimde işler çok..
allahtan işler ve kitap var da kafam dağılıyor...
kuzum iyi çok şükür..ama benim canım sıkkın olduğu zamnalrda çok huysuz oluyor..denedim gerçekten de ben huzursuzsam uyumamışsam kesinlikle sabaha kadar uyumuyor kuzum...

çalış canım çalış bizede bi muhasebeci lazım..bi tane vardı...
adam habersiz günlerce gelmiyor..işleri yapmıyor..akalım arıyoruz..dürüslük ne kadar önemliii

Hımmm kaymağını alma zamanı diyorsun hadi bakalım...!
Çok doğru canım yavrularımız bütün duygularımızı hissediyorlar...Yansıtmamak lazım aslında ama bazen
kendimiz bile farkına varmıyoruz...

Çalışıyoruz valla şekerim aman kriz var du çalışalım :)
Bu krizde demekki paraya ihtiyacı yokmuş onun :) Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herzaman ve heryerde..

Kadıscım oglum hep 12 1 de uyanırdı gunduz benıde alıştırdı o saate kadar uyutmaya bugun erkenden kalkınca sınır oldum allahtan hemen gerı yatıp uyuduk.......

slm kızlar
emiri okula yolladım
zeynebi banyo ettirdim ama ne zorluklarla
suyu görünce başlıyor debenlenmeye
resmen direniyor küvete girmemek için
çıkınca da çok keyifleniyo
aslında çok seviyodu benim kızım suyu ne oldu anlamadım

merhabalar herkese canım benım oglumda banyoya gırmeden baslıyo aglamaya banyosu bıtesıye kadar aglıyo cıkınca bıtıyo benımkının banyoya alısacagı yok.

kızlar gelmişsiniz hşgeldiniz bizde tekrar uyuduk uyandık mamamızı yedik oğlum artık meyveleri dilim olarak kendi yiyor iki dişiyle elme bile yiyor kuzum :)) benim oğlumda banyoya gireceğim diye ağlıyor çıkmıycam diye ağlıyor film gibiyiz valla...

yok be danam bu ara benim sıpalar benim 1 dakikamı boşgeçirmemeye ant içmiş gibiler vallahi gün yetmez oldu akşamlarıda pestilim çıkıyor dün akşam bir baş ağrısı tuttu beynim kafatasımdan fırlayacakmış gibi mahvetti beni... şuanda temizlik yapıyordum yerim temizliğini dedim attım süpürgeyi bir size bakmaya geldim...

dilerim herkes iyidir hepinizi çok öpüyorum a.s.

benim kuzum çok seviyor suyu. sıpa iki eliyle tutuyor küveti suya pıt pıt vurmak istiyor bıraksan börüyene kadar suda kalacak.. börümek, bilirmisiniz bilmiyorum.. ama hani deri buruş buruş olurya.. öyle yani.. neyse. türkçemi yiyemmmm nasıl anlatacağımı bilemedim.

kızlar mrblar...
Herkeze güzel bir gün diliyorum..

Mavilim benimde canım sıkkın bugün..
içim daralıyor vallaa.

Sebebinide paylaşayım kızlar...

kaynımın boşandığı eşinden 5 yaşında bir kızı var..
çocuk bayram için geldi ancak babasına gitmek istemedi bize geldi..
5 gündür burdaydı.bugün gitti ama zorlaa
ve bu 5 gün içinde kaynım ve hanımı ne aradı ne sordu..
kaynım çocuğun geldiği gün bir uğradı 2 saat o kadar..
Çocuk herşeyin farkında söyledikleri içimi acıtıyor yaa..
çocuk babasından çok bana ve eşime düşkün..
yange yange peşimden ayrılmıyor vs..
ya diyorum arıyayım eltimi, sayayım ağzıma geleni,
bile bile geldii.. yuva yıkarak geldi...ama ayağına yer ettiğini sanıyorr..
Ama Allah büyük işte.. adalet illaki tecelli edecekk..

benim büyüğü banyo yaptıracağım diye akla krayı seçerdim hiç sevmezdi.... şimdi bile başından su döktürmek istemiyor.. ama küçük zibidim bayılıyor banyoya çıkarırken kedini bir geriye atışı var bıraksam kafayı gözü dağıtacak... çocukların hepsi farklı farklı oluyor ....

mavilim canımm canıı sıkan neyse boşverrrrrrrrrrrrrrrr..... beim herüfe o tartışmadan soonra hala tavırlıydım anlıyordu kırgılığımı ama anlamamzlıkta geliyordu iki gündür bir hürmet bir sevgi gözlerim yaşardı vallasenağlama

valla arada canlarına okuyacaksın bunların ama dozunda... sositososito

kadişçim bizim dişlerimiz hep ateşli çıkıyor, 2-3 gece sabahlıyoruz. Şimdi de ateş bitti ama heo emmek istiyor az yiyor birde kucakçı oldu. K.validem eskiler çocuğun hasta olduğuna değil huyunun değiştiğine yanarım dermiş dedi, aynen öyle oldu.

Şimdi de uyudu bende sizlere bir bakayım dedim :)

merhaba arkadaşlar bi sorum olacak sizlere sizler kuzularınıza hangı balığı veriyosunuz hamsi yemesi doğrum merak ettim yanıtlarsanız sevinirim sevgiler

geçmiş olsun cnm yaa..
boşver ev işleri nankördür yap yap bitmez..
hele birde 2 çocuklu evde hiç bitmezz...
sakın düzen diye tutturma, kendinide yıpratma..
boşverrr.. sağlılı 2 çocuğun var bunun keyfini çıkar..

merhaba arkadaşlar bi sorum olacak sizlere sizler kuzularınıza hangı balığı veriyosunuz hamsi yemesi doğrum merak ettim yanıtlarsanız sevinirim sevgiler

merhaba frezyacım nasılsın tatlım her ürlü balığı verebilirsin ama kılçık ve lezzet bakımından barbunla başlamanı tavsiye ederim birde somon tavsiye ediyorlar ne be nede çocuklarım yemedi renginden dolayı bana bir tuhaf geliyor nebiliyim ama çok faydalıymış ama kılçık olayına dikkat ettikten sonra hepsini yiyeybilir kuzucuğun hepsi balık yaniiiiii öpüyorum tatlımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…