Bebeklerimiz ve Biz

kırılgan dünürüm beni napiyin gelinim nasıl bakalım kıs sen ne çıtı pıtı birşeymişsin cadı fotolarınıza bayıldım valla kartpostal gibiŞeniz

mavicem balım çok geçmiş olsun cnm ya yorma kendin bu kadar
cnm sağol bende iyi olmaya çalişiyorum benimde pek keyfim yok yarın dr randevum var cnm yokum haberin olsun bende seni ve aslanlarını öpyorum
ayrıca cevap için sağol cnm

aslında doğrusun canımda iki tane sıpayla bir günü bırak yarım gün boşvereyim işleri savaşa alanına dönüyor ev... çağaın sanırım dişlerinden dün akşamüstü biraz ishali vardı ama çok ciddi değil sabahata mutfakta bir istifra etti halı sizlere ömür... silecem diye parmaklarımın üsleri gitti zaten oturduğum odaya neyime lazımsa hangi akla hizmet aldımsa açık renk bir halı almışım inanın abartısız haftada bir siliyorumfıttırmak üzereyim en sevmediğim şey şu halıların üzerine örtülen örtüler ama sanırım başka çarem yok alıcam bir tane yoksa delürecem yani öyle çok titiz bir garuuuu olduğumdan felan değil taktımı takarım yaniiii-tatlicadiarzu-

hep suyu seven cocugum olsun ıstemısımdır ıkısıde sevmıyor yazın denızde kenarda oturuyolar denıze bıle gırmezler.

hep suyu seven cocugum olsun ıstemısımdır ıkısıde sevmıyor yazın denızde kenarda oturuyolar denıze bıle gırmezler.

benim çağatay öyleydi ynibüyük oğlum parmağının ucunu bile sokmazdı denize çok özenirdim anneleriyle babalarıyla suda oynayan çocuklar geçen yıl kendi kendine denize gitmek istedi eminim seninkilerde kendiliğinden atarlar korkularını :1hug:

ben şimdili kaçar sonra yine gelirimm... işlerimi bitireyim kuzuşları doyurayımmm hadi size iyi sohbetlerrrrr

üzerimde nedensiz bi ağırlık var...bari bende kızım uyumuşken biraz yatayım..
sonra görüşürük herkese iyi sohbetler....

insallah canım kızım buyuk havuzda korkmuyo havuzda yuameyı sevıyo oglum malesef hıcbırını bu yaz dahada aklı kesıcek belkı gırer.

yaf geçmiş olsun canım ya. halı için yani.. he he he.. bizim su kuşları demek sudan hiç çıkmıyorlar. tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş canım... ayrıca foto yorumun için teşekkür ederiz. çok seviyoruz foto çekinmeyi. en son 256 tane bastırdım iki ay oldu şimdi 100 tane daha var basılcekkk.. öptüm seni. hemen işim var kızlar sizede döncem birazdan :jeyyar:. işimi halletmezsem kociş gelir şimdi kızarr

sellamın hello , cumleten comestaaaa

yine geciktim, maaillere we face booka daldım cunku

nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…